Как да гледате HBO GO в Холандия, използвайки 2 различни метода

Искате ли да се хванете на най-новите филми и предавания за HBO блокбастър? Тогава трябва да използвате HBO GO. Проблемът е, че ако живеете извън САЩ, изобщо няма да имате достъп до HBO GO. Има обаче начини да се заобиколи това. Прочетете, за да разберете как да деблокирате HBO GO в Холандия, използвайки 2 различни метода.

Как да гледате HBO GO в Холандия, използвайки 2 различни метода

Как да гледате HBO GO в Холандия, използвайки 2 различни метода

Как да гледате HBO GO в Холандия с VPN

Ако сте се опитали да получите достъп до HBO GO извън САЩ, ще знаете, че имате някои сериозни геоблокове, с които да се справите. Истината е, че HBO и HBO GO имат своите услуги само за САЩ. Опитът за достъп до HBO GO извън САЩ ще доведе до следната гео-грешка:

HBO GO Geo-Грешка извън САЩ

HBO GO Geo-Грешка извън САЩ

Можете обаче лесно да заобиколите тези блокове, без да се налага да летите до Щатите. Всичко, от което се нуждаете, е VPN.

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN ще кодира всичките ви данни и ще пренасочи трафика ви през собствените си сигурни сървъри. Когато трафикът ви бъде пренасочен, вашият обществен IP адрес завършва автоматично да се променя, за да съответства на местоположението на VPN сървъра, към който сте свързани. Така че, като изберете VPN сървърите, които са разположени в регион, където гореспоменатите геоблокове не съществуват, можете да излъжете публичния си IP и да получите достъп до блокирания канал.

С други думи, всичко, което трябва да направите, за да получите достъп до HBO GO в Холандия, е да се свържете с американски VPN сървър. Ето как можете да направите това;

  1. Регистрирайте се с надежден и надежден доставчик на VPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, което съответства на вашето поточно устройство. Ще намерите готови за инсталиране приложения за Windows, MacOS, Android, и IOS устройства с повечето доставчици на VPN от най-високо ниво.
  3. Влезте в акаунта си и изберете американски сървър, към който да се свържете.
  4. Изчакайте връзката да се установи. След като го направите, ще имате готов американския си IP адрес! Можете да използвате този уебсайт, за да проверите дали вашият IP адрес наистина се е променил или не.
  5. Отидете на HBO GO и се насладете на съдържанието си чак от Холандия!

HBO GO Unblocked в чужбина

HBO GO Unblocked в чужбина

Най-добър VPN за HBO GO

Нашият експерт по VPN, Чарлз, написа подробен преглед на най-добрите VPN, които трябва да използвате, за да деблокирате HBO GO. Неговият най-добър избор отиде в ExpressVPN.

ExpressVPN предлага 2000 сървъра в 94+ страни, включително САЩ. Те също разполагат с 5-звезден екип за поддръжка на клиенти, безплатна функция за Smart DNS и страхотна 30-дневна политика за възстановяване на „Няма въпроси”, която можете да използвате, за да изпробвате техните услуги.

Ако установите, че ExpressVPN не е доставчик за вас, можете да изпробвате някой от тези доставчици от най-високо ниво. Всички те имат валидна политика за възстановяване, от която можете да се възползвате, преди да решите да се ангажирате с услугата:

Как да гледате HBO GO в Холандия със смарт DNS прокси

Някои потребители може да не се интересуват от добавените предимства за сигурност, които VPN може да предложи. Ако все пак искате да получите достъп до HBO GO в Холандия, можете вместо това да използвате Smart DNS прокси. Преди да преминете към този метод обаче, има няколко неща, които трябва да отбележа:

  • Интелигентните DNS прокси, като VPN са услуги, за които можете да се абонирате които предлагат списък на деблокирани канали. Всяка услуга е различна и ще има различен списък с канали, така че не забравяйте да проверите дали HBO GO е включен в абонамента ви за Smart DNS.
  • Ще трябва да го направите конфигурирайте Smart DNS прокси на вашето устройство. Това ще изисква известна технологичност за вашето име. Не се притеснявайте обаче. Повечето Smart DNS услуги ще имат подробни ръководства за настройка, за да помогнат на новите потребители с техните конфигурации.
  • Интелигентният DNS прокси няма да пренасочи целия ви трафик. Това означава, че то няма да забави връзката ви, но също така няма да измами вашия IP адрес.
  • С Smart DNS можете да превключите от гледане на канал в САЩ към канал във Великобритания (например) без да се налага да сменяте сървъри.

След като имаме покрити тези точки, ето нашето предложение за услугата Smart DNS, което трябва да помислите да се абонирате за: Unlocator.

Можете да използвате Unlocator, за да гледате HBO GO в Холандия или друга държава, както и цял списък от популярни поточни канали. Също така ще имате достъп до набор от лесни за разбиране ръководства за настройка и ръководства, които ще ви помогнат да преминете през процеса на инсталиране. Освен всичко това ще се възползвате и от 7-дневен безплатен пробен период и 14-дневна политика за възстановяване, така че можете да изпробвате услугата преди да поемете ангажимент.

Достъп до HBO GO в Холандия – финални мисли

Имате го, дами и господа! Ето как можете да деблокирате HBO GO в Холандия с помощта на VPN или Smart DNS прокси. Не забравяйте обаче, че нито VPN, нито Smart DNS прокси ще премахнат необходимостта от абонаментна такса от самия канал за стрийминг. Ако трябва да се абонирате за HBO GO, нито един метод няма да ви извади от това.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me