Как да гледате HBO GO в Канада в 3 лесни стъпки

Кой не обича да възпроизвежда епизоди на Game of Thrones в HBO? Шоуто се сдоби с огромна фенска база откакто се излъчи през 2011 г. Финалният сезон събра над 11,8 милиона зрители, изключително забележителен брой.

И фактът, че не можах да възпроизведа епизоди от любимото ми телевизионно шоу онлайн – поради гео ограниченията в Канада – беше истински провал. Тогава започнах да търся решение. Всъщност открих, че има две решения за достъп до HBO Go в чужбина: VPN и Smart DNS прокси.

Как да гледате HBO Go в Канада

Как да гледате HBO Go в Канада

HBO Go в Канада?

По време на престоя си в Канада имах намерение да гледам последния сезон на GOT, но не успях да имам достъп дори до HBO Go. Това, което изскочи на екрана ми, беше следното „Не в зоната на обслужване“. Обърна ми внимание, че трябва да бъда физически в Америка, за да можете да получите HBO Go. Въпреки геоблокирането открих начин, който премахва ограниченията, наложени на HBO Go в чужбина, и това беше чрез VPN.

HBO GO Geo-Грешка извън САЩ

HBO GO Geo-Грешка извън САЩ

Как да гледате HBO Go Abroad с VPN

Ще ви трябва инструмент, който ще да те накара да погледнеш в САЩ за разлика от Канада. За щастие VPN може да направи това и с криптиране. Не, уебсайтът няма да знае, че се забърквате с тях. Всъщност те няма да заподозрят нещо, защото начинът, по който работи VPN, е толкова скрит и под увит.

Ако не друго, VPN представлява сигурен метод за преминаване на онлайн трафик през друго устройство, свързано през Интернет, докато се шифрира по целия път. Също така VPN пренасочва този конкретен трафик чрез сървър в избраната от вас държава. Това ще направи вашия трафик изглежда, че идват от тази страна. В крайна сметка ще вземете IP адреса на този сървър, което прави правото да имате достъп цялото съдържание на тази страна.

Стъпките

 1. Избрахте ли още VPN? Ако не, продължете напред и се абонирайте за ExpressVPN.
 2. Има връзка, предоставена от уебсайта на VPN. Кликнете върху него. 
 3. Вие сте помолени да изтеглете и инсталирайте VPN приложението. 
 4. Започнете да минавате през VPN и търси сървърите в локациите ти искаш.
 5. Да се отблокирайте HBO Go, ще трябва да се свържете със сървър в САЩ,
 6. Като резултат, ще получите американски IP адрес.
 7. Опитайте и получите достъп до HBO Go, ще забележите, че ще получите лесно.
 8. Игра на тронове в Stream или всяко друго шоу на HBO Go, докато сте в Канада.

HBO GO Unblocked в чужбина

HBO GO Unblocked в чужбина

Най-добър VPN за HBO Go

Аз съм бил ExpressVPN абонат за известно време и съм доста доволен от услугите му. Компанията има голям брой сървъри на всички места на света. Техните услуги са бърз и надежден, надграждайки вашето доверие. Това, което знам, е, ако искате деблокирайте HBO Go в Канада, ще ви трябва доставчик, близък до какво  ExpressVPN може да предложи.

Степента, в която компанията се грижи за поверителността на потребителите, е възхитителна. ExpressVPN използва само военни твърди протоколи за криптиране да се сигурни връзки на потребителите. негов 24/7 обслужване на клиенти и a 30-дневна гаранция за връщане на парите така че обещайте полза и безрискова експертиза.

Търсите други доставчици на услуги? Изберете един от таблицата по-долу.

Поток HBO отидете в Канада, използвайки Smart DNS прокси

Очевидно има друг преодолян геоблок HBO Go и това се случва като Smart DNS прокси. Въпреки че Smart DNS управлява голям брой места за сървъри предлагани в приемливи цени, VPN все още води, когато става въпрос за сигурност. Нека само да кажем, че сигурността не е домейн на експертиза на Smart DNS прокси.

Той не защитава вашите данни, като ги криптира и поддържа вашите IP адреси видими за обществеността. Ако не друго, липсата на мерки за сигурност го прави работят много по-бързо, и нетърпеливите абонати изглежда оценяват това. Освен това не можете да деблокирате всичко, на което се натъкнете, освен ако вашият Smart DNS не го отблокира. Независимо, умният DNS може да ви накара HBO Go в Канада, просто следвайте тези стъпки:

 1. Търсете абонамент на Unlocator, което определено поддържа деблокиране на HBO Go.
 2. След това, настройте Адрес на DNS сървър на Unlocator на устройството, което използвате.
 3. Конфигурирайте DNS на Unlocator на вашия рутер.
 4. Сега уверено посетете уебсайта на HBO Go или неговото приложение.
 5. Впиши се.
 6. накрая, поток на предавания и сериали на HBO Go извън САЩ.

Правилният Smart DNS прокси може да ви предостави достъп до над 200 канала, и че Smart DNS така се случва Unlocator. Определено ще получите ограниченията са заобиколени, цензурата бие, и премахнати забрани. Попадаш не толкова често добре работещ Smart DNS който изпълнява функциите си и е съвместим с почти всички устройства.

Вземете HBO Go в Канада

Разбира се, геоблокирането е нещо, което трябва да имате предвид, когато пътувате в друга държава. Гео блоковете са реални, но не и невъзможни за преодоляване. Всичко, което трябва да направите, е да се абонирате за VPN или Smart DNS прокси и няма да трябва да се притеснявате за гео ограничения, независимо от физическото ви местоположение и местоживеене.

Отивате ли? вземете HBO Go в Канада с VPN или Smart DNS? Бихме искали да знаем кой доставчик привлече вниманието ви.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me