Как да гледате HBO Go в Нова Зеландия

Жителите на Нова Зеландия нямат достатъчно късмет, за да могат да гледат филмите и сериалите на HBO Go от мястото, където са. Но те могат да възприемат щастливо отношение, след като се абонират за VPN технология. Това е така, защото VPN може да помогне на потребителите да отблокират HBO Go в Нова Зеландия за няколко секунди. Научете как в следващата статия.

Как да гледате HBO Go в Нова Зеландия

Как да гледате HBO Go в Нова Зеландия

Как да гледате как HBO отива в Нова Зеландия, използвайки VPN

Онлайн стриймингът се превърна в най-популярната среда за зрителите, които искат да гледат любимото си съдържание на живо и при поискване. Hulu, Netflix и HBO Go улесниха живота на зрителите по отношение на удобното време за гледане на телевизия. Проблемът обаче се крие в гео ограниченията, наложени на тези стрийминг услуги, които правят невъзможно международните зрители да имат достъп до тях от чужбина. Въпреки това има решение за тези ограничения и то включва VPN. Следва географската грешка, която получавате при опит за достъп до HBO Go извън САЩ.

HBO GO Geo-Грешка извън САЩ

HBO GO Geo-Грешка извън САЩ

Много страни са склонни да блокират достъпа до популярни сайтове поради проблеми с авторските права и лицензирането. Уебсайтът, до който се опитвате да получите достъп като HBO Go, може да знае откъде се свързвате, като открие местоположението на вашия IP адрес. Ако изглежда, че се свързвате с интернет извън САЩ, HBO Go незабавно ще ви откаже достъп до съдържанието му. Това, което трябва да направите, е да подмамите HBO Go да вярвате, че сте в САЩ, така че да имате достъп до HBO Go и да се възползвате от неговите услуги. VPN е вашият път напред към получаване на HBO Go поточно в страната, в която се намирате.

Гледайте HBO Go в Нова Зеландия, използвайки VPN – Стъпки

С надежден и надежден VPN географските ограничения могат да бъдат победени и заобиколени. VPN ви позволява да изберете местоположението на вашия сървър, което ви дава достъп до световната мрежа без геоблокове и ограничения. Виртуалната частна мрежа е защитен метод за изпращане на интернет трафик през друг компютър в Интернет. Целият ви онлайн трафик и данни се кодират по пътя. Това се случва веднага след като се свържете с един от наличните VPN сървъри. След това създава цифров тунел, през който вашето устройство осъществява достъп до интернет. Изглежда, че използвате интернет от държава, различна от вашата собствена, като погледнете получения IP адрес. Трябва да следвате няколко прости стъпки, за да отблокирате HBO Go в Нова Зеландия. Ето как правите това:

  1. На първо място, абонирайте се за достоен доставчик на VPN услуги, за предпочитане ExpressVPN.
  2. След това изтеглете и инсталирайте приложението ExpressVPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  3. Стартирайте приложението VPN и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Свържете се с американски VPN сървър, който ще ви предостави Американски IP адрес.
  5. И накрая, посетете уебсайта или приложението на HBO Go, докато сте в Нова Зеландия.
  6. Насладете се на стрийминг на цялото съдържание на HBO Go в Нова Зеландия.

HBO GO Unblocked в Нова Зеландия

HBO GO Unblocked в Нова Зеландия

Прочетете най-добрият VPN за Нова Зеландия за да знаете кой VPN трябва да използвате, за да отблокирате HBO Отидете там. Сега, в случай че не искате да прочетете статията за entires, предлагаме да се възползвате от ExpressVPN. Този високонадежден, сигурен и добре работещ доставчик на VPN услуги може безпроблемно да деблокира задгранично съдържание. Вижте другите доставчици на VPN услуги, достъпни на пазара, в таблицата по-долу.

Как да гледате HBO Go в Нова Зеландия, използвайки интелигентен DNS

Имате две възможности за избор, за да отблокирате HBO Go в Нова Зеландия. Едната от тези опции е VPN, а другата е Smart DNS прокси. Smart DNS прокси е инструмент, който може да ви помогне да деблокирате и да получите достъп до HBO Go в Нова Зеландия, но това не е най-сигурната опция там. Този доставчик не криптира потребителски данни, което обяснява защо процесът на деблокиране е толкова бърз. Нито вашата интернет връзка, нито IP адресът не са засегнати от тази връзка. Само вашите данни, които определят вашето геолокационно местоположение, се пренасочват чрез определен сървър по ваш избор. Ето как използвате Smart DNS за отблокиране на HBO Go в Нова Зеландия.

  1. Първо, трябва да се регистрирате със Smart DNS прокси услуга, която поддържа деблокиране на HBO Go.
  2. След това трябва да настроите адресите на DNS сървъра на Unlocator на вашето поточно устройство. Можете също да конфигурирате Unlocator DNS на вашия рутер.
  3. Достъп до HBO Отидете в приложението или уебсайта.
  4. И накрая, насладете се на предаването на всички предавания и филми на HBO Go в Нова Зеландия.

с Unlocator като вашия Smart DNS, можете да деблокирате и да получите достъп до над 200 канала и да получите достъп до всичко отвсякъде, включително HBO Go.

HBO Go в Нова Зеландия – финални думи

Истинският късмет в света е, че успявате да преодолеете минали блокове, ограничения или ограничения, без значение колко строги са те и независимо къде се намирате. С помощта на тези две устройства, VPN и Smart DNS, вие имате гарантиран достъп до цялото съдържание, което HBO Go може да предложи в Нова Зеландия. Щастливи поточни приятели.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me