Как да гледате HBO сега в Европа

Наистина ли ще пропуснете финала на сезона на Game of Thrones, само защото сте в Европа, където HBO Now не съществува? Не бих имал нито една тревожна мисъл за това, ако бях ти. Не бих се отказал и от опцията за стрийминг, защото можете да получите HBO Now във всяка част на Европа с помощта на доставчик на VPN услуги и Smart DNS прокси.

Как да гледате HBO сега в Европа

Как да гледате HBO сега в Европа

Как да гледате HBO сега в Европа, използвайки VPN

Всичко, от което се нуждаете, е VPN, за да заобиколите гео ограниченията, наложени на HBO Now, безопасно и частно. Европейците или американските експатри, пребиваващи в Европа, ще се нуждаят от американски IP адрес, за да предадат HBO сега, камо ли да имат достъп до него. Не е нужно толкова много умения. Свързването с VPN сървър в САЩ върши работа. Веднага ще получите достъп до съдържанието на HBO Now, за да изглежда, че се свързвате от САЩ – въпреки че не сте – благодарение на тази промяна в IP адреса ви.

Виртуалната частна мрежа е технологията за създаване на защитена частна мрежа между два хоста. Тя ви позволява да се свържете с друг защитен сървър от вашето местоположение и по този начин вашият IP адрес ще бъде променен на американски IP адрес. В този момент всички уебсайтове, базирани в Америка, ще мислят, че се намирате в САЩ, дори когато не сте.

 1. Доставчик на VPN услуги е това, което трябва да се абонирате.
 2. Инсталирайте приложението на своите Mac, PC, Android и iOS устройства.
 3. Не, активирайте VPN приложението.
 4. Влезте с създадения от вас VPN акаунт.
 5. Свържете се със сървър в САЩ.
 6. Спечелете американски IP адрес, за да изглежда, че е в САЩ.
 7. Излъчвайте поток от HBO сега навсякъде в Европа.

Най-добрите деблокиращи резултати се постигат с помощта на VPN услуга като ExpressVPN. Този доставчик е много популярен в VPN индустрията поради своите отлични услуги и впечатляващи скорости. ExpressVPN е добре работещ и сигурен доставчик на VPN услуги, който надеждно работи във всички части на Европа. Ако искате да проверите други доставчици на VPN услуги, може да искате да разгледате таблицата по-долу. Сигурни сме, че най-добрият VPN за HBO сега може да ви бъде полезен при опит за достъп до HBO Now in Europe.

За HBO сега

HBO Now е услуга по заявка, която позволява на абонатите достъп до библиотеката на HBO. Абонаментната видео услуга включва оригинални програми, филми и друго съдържание на почти всяко поточно устройство. Понастоящем HBO Now се предлага като самостоятелна услуга. Освен това, това не включва абонамент за телевизия, така че потребителите да могат да се възползват от. Всъщност той е насочен към резачки за кабели, които са фенове на услуги като Netflix и Hulu. HBO Now вече се сдоби с 5 милиона абонати, числото което ще продължи да нараства, ако хората в Европа най-накрая получат закачането да го прехвърлят там.

Съдържание на HBO сега

Услугата за стрийминг предлага достъп при поискване до повечето от оригиналните й серии. Освен това той предлага оригинални филми и документални филми на HBO. Това включва и филми, придобити от партньорите за съдържание на кабелния канал като Universal Pictures, 20th Century Fox и HBO сестра компания Warner Bros Pictures. За съжаление, тя не включва сериали като „Приказки от криптата“, „Tenacious D“, „Първи и десет“, „Арлис“, „Da Ali G Show“ или „Шоуто на Рики Герваис“. Освен това на HBO Now липсват програмни потоци или съдържание от сестрински премиум услуга Cinemax. Time Warner издаде, че не планира стартиране на придружаваща самостоятелна услуга за тази мрежа. 

Как да гледате HBO сега в Европа, използвайки интелигентен DNS прокси

HBO Now е строго достъпен за зрителите, разположени в Съединените щати в резултат на регионални ограничения. Тъй като HBO Now не може да предложи услугите си извън своята страна на произход, ние се ангажирахме да използваме инструмент, който ще даде възможност за поточно предаване на HBO Now в Европа. Въпреки че условията за използване на HBO Now изрично забраняват използването на услугата извън Съединените щати, потребителите могат да използват Smart DNS прокси, за да преодолеят тези ограничения.

VPN безспорно е много по-сигурен начин за деблокиране на съдържание в чужбина. Но Smart DNS обещава по-бързи резултати. Това е така, защото VPN криптира всички данни на потребителя, докато Smart DNS не прави. Тази технология нито променя вашия IP адрес, нито влияе на вашата интернет връзка. Той само пренасочва трафика, отговорен за определянето на вашата геолокация. Така получавате достъп до съдържанието, което търсите. Сега с тези стъпки можете да деблокирате HBO Now със Smart DNS в Европа:

 1. Препоръчваме ви да излезете от Unlocator и да се регистрирате за безплатната му 7-дневна пробна версия.
 2. Тези видео уроци / инструкции за настройка могат да ви помогнат да конфигурирате Smart DNS на вашето устройство.
 3. Посетете уебсайта или приложението на HBO Now.
 4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на HBO Now.

Unlocator е абсолютно най-значимият доставчик на услуги за Smart DNS на пазара. Основният интерес на компанията е да помага на потребителите с заобикаляне на гео ограничения от цял ​​свят. Unlocator е доставчик, способен да деблокира 200 канала и предлага 7-дневна безплатна пробна версия.

Гледайте HBO сега в Европа – финални мисли

Както беше споменато по-горе, нямате достъп до съдържанието на HBO Now в Европа. Ако обаче следвате ръководството, което така внимателно създадохме за ваше удоволствие от поточно предаване, ще наблюдавате Entourage или осмия и последния сезон на Game of Thrones, докато почивате или пребивавате в която и да е част на Европа. Какво ще стане? VPN или Smart DNS? Кажете ни за вашите снимки в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me