Как да гледате магазина в HBO извън САЩ

Никога не съм мислил, че ще имам възможността да напиша това, така че, моля, извинете вълнението ми: LEBRON JAMES има телевизионен шоу! Ако все още не сте чували за това, нека ви настигна. LeBron James и Maverick Carter’s Uninterrupted са си сътрудничили с HBO, за да ни донесат късметливи зрители едно неписано, непрекъснато шоу, наречено The Shop.

Шоуто обединява известни личности и спортисти от цялата страна, за да дадат своите честни мнения за всичко – от спорта до световните събития. Това, което наистина хваща окото, е местоположението на шоуто. Очевидно сериалът ще бъде заснет в бръснарни магазини в САЩ, за да даде на зрителя „единственото по рода си бръснарско изживяване“..

Как да гледате магазина в HBO извън САЩ

Как да гледате магазина в HBO извън САЩ

Първият епизод вече е излъчен вчера, 28 август, от 23 ч. ET. Към LeBron се присъединиха Маверик Картър, Джон Стюарт, Снуп Дог, Майкъл Бенет, Дреймънд Грийн, за да назовем няколко, и се занимава с множество теми, свързани с живота на съвременния ни ден. Вие момчета, беше невероятно. Той се среща и само в HBO… .което не е толкова невероятно.

Как да гледате Магазина на LeBron James с VPN

За съжаление, HBO не се предлага извън САЩ. Това се дължи на сложния характер на международните закони за авторското право. В момента, в който стъпите извън Америка, губите достъп до всички сайтове, които отговарят само на американски IP. HBO се случва да бъде един от тях. Така че решението е просто: Трябва ви начин да си върнете американския IP адрес. Въведете, VPN!

  How to Watch HBO Now in Europe

VPN, кратко за виртуална частна мрежа, пренасочва вашия трафик през защитена мрежа, използвайки техните сървъри и криптира всичките ви данни. Когато това се случи, вашият IP се променя автоматично. IP адресът, който в крайна сметка получавате, ще съответства на местоположението на сървъра, към който сте свързани. Така че всичко, от което се нуждаете, е VPN и американски сървър и е добре да отидете!

Ето как можете да си вземете VPN, за да гледате Магазина извън САЩ:

  1. Изберете доставчик и се регистрирайте с тяхната услуга.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето устройство. VPN приложенията обикновено са достъпни за Mac, Windows, iOS, и андроид устройства.
  3. Стартирайте приложението и влезте.
  4. Свържете се с американски сървър и изчакайте няколко секунди, за да се установи връзката.
  5. Честито! Вече имате американски IP адрес и можете да гледате The Shop на HBO

Важно е да се отбележи, че VPN няма да премахне други необходими абонаменти. Все още трябва да имате абонамент за HBO за достъп до съдържанието им, но VPN ще ви позволи да получите достъп до абонамента си в чужбина.

Най-добър VPN за деблокиране на HBO

Предлагам ви да използвате ExpressVPN за достъп до всичките си сайтове за стрийминг в САЩ. Той има над 2000 сървъра в повече от 94 държави, което ви дава достъп до повечето от всички блокирани географски сайтове там. ExpressVPN също има строга политика за нулев дневник, криптиране на военни класове и един от най-добрите екипи за поддръжка на клиенти там. Можете да го изпробвате, преди да решите да се ангажирате, като се възползвате от 30-дневната им гаранция за връщане на парите!

  How to Watch HBO on Amazon Fire Stick Outside the US

Ако не мислите, че ExpressVPN е доставчик за вас, изпробвайте един от доставчиците в този списък. Всички те са VPN от най-високо ниво, които имат какво да предложат на своите потребители.

Как да гледате магазина в HBO със смарт DNS

Понякога VPN не е това, което търсите. Ако не се интересувате много от добавената сигурност или търсите начин да деблокирате няколко поточни канала едновременно, тогава Smart DNS прокси е това, от което се нуждаете. Тъй като Smart DNS не трябва да криптира всичките ви данни, това не влияе на скоростта ви в интернет, което го прави идеален за поточно предаване.

Моето предложение за Smart DNS би било Unlocator. Не само ви дава достъп до HBO, но и деблокира Hulu, Fox, NBC, ABC Go и BBC. Можете да изпробвате услугата цяла седмица с 7-дневната им безплатна пробна версия и да се възползвате от тяхната 14-дневна политика за възстановяване. Unlocator също има списък с ръководства и ръководства, които ви помагат в процеса на настройка, и специализиран екип за поддръжка, който винаги е готов да ви помогне.

Разблокирайте магазина извън САЩ – финални мисли

Това, че сте се преместили извън Щатите (или … случайно сте родени на друго място), не означава, че трябва да загубите достъп до каналите, на които сте свикнали. С VPN или Smart DNS можете да получите достъп до HBO обратно и да се насладите да гледате новото неписано шоу на LeBron James: The Shop.