Как да изкараме HBO извън САЩ?

Как да получите HBO Go в Канада, Великобритания, Австралия - гледайте извън САЩ

Как да получите HBO Go в Канада, Великобритания, Австралия – гледайте извън САЩ

В това ръководство ще ви покажа как да стигна HBO Отидете извън САЩ. Намерете инструкции за достъп до геоблокирани американски канали PC, Mac, Android, Apple TV, iOS, Fire Stick или Roku в чужбина.

Вземете HBO Отидете извън САЩ – от какво имам нужда?

 • Валиден абонамент за доставчик на кабели, който поддържа HBO Go, като Verizon Fios.
 • Както споменах по-горе, HBO Go не е наличен извън САЩ. Ето защо вие също се нуждаете от едното Интелигентен DNS или VPN абонамент. Ако се приближите до канала без нито един от тези два, ще получите това съобщение за грешка с географска грешка: „HBO Go се поддържа само в САЩ и някои територии на САЩ.“HBO GO не е в грешка в сервизната зона
 • Ако не притежавате американски абонаментен абонамент, регистрирайте се вместо HBO Now. Това е самостоятелен VOD канал, който по същество осигурява същото съдържание като HBO Go. Можете обаче да се регистрирате с HBO Now, без да е необходим доставчик на кабели.

Как да получите HBO Go във Великобритания, Канада, Австралия – VPN решение

VPN означава Virtual Private Tunnel. След като установите VPN връзка, целият ви трафик ще бъде кодиран и тунелиран към сървър в страна, която сте избрали. VPN практически предпазва вашия трафик от смъркане и наблюдение. Всички сайтове на страната на VPN сървъра са деблокирани. Така че, ако изберете САЩ за своя VPN връзка, ще можете да деблокирате HBO GO, Fox, Hulu, Netflix и Amazon Prime в чужбина. Ето как можете да използвате VPN, за да получите HBO Go извън САЩ.

 1. Първо се регистрирайте при доставчик на VPN от списъка по-долу. Не използвайте безплатни VPN мрежи, тъй като те рядко работят и всъщност застрашават вашата онлайн сигурност.
 2. Изтеглете, инсталирайте и стартирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, iPhone, iPad или Android. Можете да намерите приложението на уебсайта на VPN услугата, която току-що сте регистрирали.
 3. Влезте в приложението с вашия VPN акаунт.
 4. След това се свържете с американски VPN сървър от VPN приложението.
 5. И накрая, гледайте HBO Go като че ли сте в Съединените щати. Ето как изглежда след отмяната на геобан.HBO Go с VPN

Горещо препоръчвам да използвате ExpressVPN за заобикаляне на географските ограничения и достъп до американските канали в чужбина. Те имат отлична поддръжка на клиенти и предоставят 30-дневна гаранция за възстановяване. Чувствайте се свободни да използвате някой от тези VPN доставчици да гледате HBO Отидете извън САЩ.

Най-добрият VPN за HBO Go – The Top Notch

Когато търсите VPN услуга, трябва да вземете предвид качеството и дали тази VPN удовлетворява вашите онлайн нужди. Никога и повтарям, никога не се доверявайте на VPN, който предлага своите услуги безплатно. Те са доста опасни и могат да нарушат поверителността ви онлайн. Как мислите, че такива VPN плащат таксите си до края на деня? Те опияняват от дейностите ви за сърфиране и ги продават на сестрински компании за приходи, ето как. С това казано, тук са най-добрите доставчици на VPN за HBO Go.

ExpressVPN

Когато говорим за топ VPN мрежи, ExpressVPN трябва да се спомене първо. Той е в индустрията от години и се оказа един от най-надеждните VPN мрежи. Базирайки се на Британските Вирджински острови, ExpressVPN предлага сървърна мрежа от 2000+ сървъра по целия свят. Стратегически са разположени в 92+ страни и могат да ви предоставят около 200 000 IP адрес, за да прикриете самоличността си. Що се отнася до сигурността, тази VPN защитава вашите данни, използвайки не друго, освен известното 256-битово AES криптиране.

Където и да сте, дори и да пребивавате в силно цензурирани страни, ExpressVPN ви предлага скрит сървъри, на които да разчитате, когато сърфирате в мрежата. На всичкото отгоре той позволява до 5 едновременни връзки наведнъж. Това означава, че можете да споделите VPN връзка с други двама потребители, ако се стигне до това. Отделете малко време и научете повече за този здрав VPN в това Преглед ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN е способен със сигурност. Искам да кажа, че този VPN има най-голямата сървърна мрежа от всички VPN, които може да намерите на пазара. Говорим за 5000+ сървъра в 62 държави. От друга страна, по отношение на сигурността, NordVPN има някои изключителни функции, за да защити своите клиенти. Две достойни за споменаване са Double VPN и CyberSec. Първият маршрутизира вашите данни през два сървъра вместо един. Знаете ли какво означава това? Вашите данни ще получат удвоена сигурност, осигурена чрез 256-битовото AES криптиране на Nord.

Що се отнася до CyberSec, можете да сте сигурни, че нито един зловреден софтуер няма да заразява вашето устройство, докато сте свързани. NordVPN също позволява до 6 едновременни връзки. За да видите какво още има този ръкав, погледнете нашия NordVPN преглед.

BulletVPN

BulletVPN е добре известен доставчик, който със сигурност предлага надеждни услуги, що се отнася до сигурността. Ако сте прочели нещо за този доставчик, ще забележите, че той няма голяма сървърна мрежа. Той обхваща само 30 държави. Те обаче са базирани в силно търсените региони, включително САЩ и Великобритания. Да не говорим, че е в състояние да деблокира US Netflix там, където други се опитаха и се провалиха.

Подобно на повечето други доставчици, BulletVPN позволява до 5 множество устройства и поддържа VPN протоколи като PPTP, L2TP / IPSec, IKEv1 / 2 и OpenVPN. Той предлага и функция Smart DNS за потребители, които предпочитат да деблокират ограничено съдържание и всъщност нямат много нужда от онлайн сигурност. За да знаете повече за тази достоверна VPN, разгледайте пълната ни Преглед на BulletVPN.

SurfShark

Не на последно място имаме SurfShark, новото дете на блока. Въпреки че не е толкова стар, когато става въпрос за сравняването му с останалите, този VPN идва с много обещания. Първо, трябва да знаете, че той предлага неограничени едновременни връзки. Споделете VPN връзка с цялото си семейство и приятели, докато плащате само за един акаунт.

Услугата включва също 800+ сървъра в мрежата си, което е доста прилично число, като се има предвид, че е ново. Освен това SurfShark поддържа OpenVPN и IKEv1 / v2 като VPN протоколи и предлага превключвател за убийство. Той поддържа и много строга политика за нулева регистрация. Съвсем сигурен съм, че в следващите години този VPN ще върви главата си с гиганти в индустрията. Вижте сами, вижте това SurfShark преглед.

Гледайте HBO Отидете извън САЩ – The DNS Proxy Обход

Smart DNS Proxies са сравнително нови на пазара. Добрият Smart DNS прокси ще поеме най-малкото от вашия трафик, който е маркиран за геолокационните приложения и ще пренасочи този трафик към сървър в САЩ в случай на HBO Go или Netflix.

 • Smart DNS е много гъвкав и поддържа няколко географски местоположения наведнъж. С други думи, можете да използвате една настройка за интелигентни DNS прокси, за да деблокирате геоблокирани канали от различни региони едновременно.
 • Друга особеност на Smart DNS е, че той е съвместим с всички устройства, тъй като всички устройства. Вижте ръководствата за видео и картина за настройка тук.
 • За разлика от VPN, Smart DNS не крие вашия IP адрес или криптира трафика ви, т.е. вашият интернет доставчик все още може да види какво правите онлайн.

Аз лично използвам ефективна услуга Smart DNS, наречена Unlocator. Ако искате да ги изпробвате, те предлагат безплатно 7-дневно изпитание „без струни“. Това е всичко, което ви е необходимо, за да сте готови за няколко минути, от абонамент до пробен.

HBO GO Поддържани устройства

Можете да получите HBO на следните стрийминг платформи.

 • PC / Mac
 • Amazon Fire TV
 • FireStick
 • Xbox One
 • ексбокс 360
 • PS3
 • PS4
 • iPhone
 • Ай Пад
 • андроид
 • Apple TV
 • Chromecast
 • Roku  
 • Blu-Ray плейъри
 • Умен телевизор

КАК ДА ПОЛУЧАВАТЕ HBO APP OUTSIDE USA?

След като настроите VPN или Smart DNS прокси сървъри на вашето поточно устройство, можете да получите достъп до уебсайта на HBO, сякаш сте в Съединените щати. Инсталирането на приложението HBO GO извън САЩ на други устройства обаче изисква да изпълните следните стъпки:

 • Вземете HBO App на Xbox One
  • За да инсталирате приложението HBO GO на вашия Xbox One, първо трябва да промените региона на вашата игрална конзола на САЩ. Следвайте тези инструкции.
 • Вземете HBO GO App на PS4 / PS3
  • За да инсталирате американски приложения на вашата PlayStation конзола, трябва да създадете американски PSN акаунт. Ето как можете да се регистрирате за акаунт в американската PlayStation Network.
 • Как да получите приложение HBO GO на iPhone, iPad
  • За да можете да инсталирате американски приложения на iOS устройства, трябва първо да се регистрирате за американски iTunes акаунт. Следвайте това ръководство, за да се регистрирате за американски идентификационен номер на Apple, без да е необходима кредитна карта.
 • Как да инсталирате американски приложения на Apple TV
  • Както при iOS устройства, трябва да създадете акаунт за идентификационен номер на Apple в САЩ за достъп до американския магазин iTunes на вашия Apple TV. Използвайте тези стъпки.
 • Как да получите приложение HBOGO на Roku
  • Ето как можете да се регистрирате за акаунт в Roku в САЩ и в крайна сметка да получите американски канали на вашето стрийминг устройство Roku.
 • Вземете HBO App на Android
  • По същество трябва да промените региона си на Google Play Store в САЩ. Това ще ви позволи да инсталирате американски приложения на вашия смартфон или таблет.
 • Как да инсталирате HBO на Samsung Smart TV
  • Следвайте това ръководство, за да промените вашия Samsung Smart TV регион в САЩ. След това можете да добавите американски канали като HBO GO, Amazon Prime, Vudu и Hulu към вашия Smart TV Hub.
 • Инсталирайте HBO GO на Sony Smart TV извън САЩ
  • Преминете през това ръководство, за да промените страната на Sony Smart TV в САЩ и да инсталирате американски приложения извън нея.
 • Инсталирайте приложението HBO на Fire Stick
  • За да можете да добавяте американски приложения към Fire TV, трябва да настроите американски акаунт в Amazon, като използвате кредитна карта и адрес в САЩ. След като го направите, използвайте този акаунт, за да влезете във вашия Fire TV Stick.

Как да отблокирате HBO Излезте извън САЩ – Опитайте и кажете!

Дали ще изберете VPN или DNS за деблокиране на HBO зависи от теб. Можете да използвате едно или друго решение, за да получите HBO Go в Канада, Великобритания, Австралия, Европа или другаде в чужбина. VPN ви осигурява лесна настройка и допълнителна поверителност. Smart DNS, от друга страна, може да бъде конфигуриран на повече поточни устройства. За повече информация и инструкции, не се колебайте да оставите коментар по-долу.

Запази

Запази

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me