Hur man tittar på Sky Go i Australien

Hur man tittar på Sky Go i Australien? Med över 1000 filmer på begäran, hundratals underhållningsprogram, sporthöjdpunkter och en stor samling barnshower är det inte konstigt varför Sky Go är bland de mest populära streamingtjänsterna i Storbritannien. Sky Go tillhandahåller ett brett utbud av kanaler och stöder ett stort antal enheter. Du kanske inte behöver ett Sky + -konto för att få ett Sky Go-konto, men det du behöver är en brittisk IP för att bara logga in i tjänsten. Sky Go är endast tillgängligt för bostadskunder i Storbritannien eller Irland. Det betyder att människor i Australien, USA, Kanada, Tyskland och Frankrike inte kan få det där de är. För att ta en annan vändning måste australierna använda en VPN eller en smart DNS för att kunna komma åt Sky Go. Med en VPN installerad på sin PC, Mac, Android, Apple TV, Roku, PS4, Xbox och iOS, kan människor i Australien komma åt Sky Go när som helst. Så här är hur:

Titta på Sky Go i Australien

Titta på Sky Go i Australien

Hur man får Sky Go i Australien med hjälp av en VPN

Så Sky Go i Australien va? En VPN kan få det att hända. Det kan få det blockerat för dig inom några minuter oavsett var du är. Ett VPN, virtuellt privat nätverk, ansluter din enhet till en av dess servrar distribuerade på olika platser över hela världen. Det skapar också en digital tunnel genom vilken din enhet får åtkomst till Internet. Dina data krypteras genom den tunneln innan du når Internet, en metod som upprätthåller din integritet och ger dig anonymitet online. När du har anslutit till en server från ett annat land kommer du att få IP-numret för det landet. Detta gör att du kan komma åt alla typer av innehåll baserat i det landet utan att möta några blockader. Så här gör du använd en VPN för att titta på Sky Go i Australien:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör.
  2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
  3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
  4. Anslut nu till en UK VPN-server.
  5. Besök slutligen Sky Gos webbplats eller starta dess applikation.
  6. Njut av ett brett utbud av underhållningskanaler inklusive MTV, Comedy Central, Fox och Dave i Australien.

Om du letar efter en topp-VPN som kan blockera Sky Go i Australien behöver du det ExpressVPN s tjänster. Det är inte det billigaste, men det är det mest pålitliga. ExpressVPN: s föreställningar är konsekventa och solida. Denna tjänsteleverantör har en lång historia av att framgångsrikt kringgå geo-restriktioner och avblockera innehåll från hela världen. Du kan vara säker på att din integritet och din säkerhet är i goda händer med ExpressVPN. Om du vill leta efter andra alternativ ger tabellen nedan en bättre idé.

Se Sky Go i Australien med hjälp av en smart DNS

De goda nyheterna är att VPN inte är ditt enda sätt att ta itu med begränsningar som påläggs Sky GO. En smart DNS-proxy är en metod som låter dig blockera en omfattande lista över geobegränsade webbplatser precis som en VPN. Men det fungerar lite annorlunda än ett VPN för det varken krypterar dina data eller ger dig en ny IP-adress. Hur som helst, det är ganska prisvärd och fungerar på alla enheter. Du kan också komma åt blockerade webbplatser från olika regioner samtidigt utan att behöva ansluta till olika servrar. Låt oss titta på hur du kan titta på Sky Go i Australien med hjälp av en smart DNS-proxy:

  1. Börja först till Unlocator och registrera dig för en kostnadsfri 7-dagars rättegång.
  2. Följ dessa videoklipp / installationshandledning för att konfigurera Smart DNS på din streamingenhet.
  3. Gå till Sky Gos webbplats.
  4. Njut av din obegränsade åtkomst till allt Sky Go-innehåll.

En pålitlig Smart DNS-proxy skulle vara Unlocator. Det fungerar inte bara på flera enheter med ett konto, utan fungerar också felfri överallt. Kundtjänst är mycket lyhörd och deras gränssnitt är användarvänliga. Unlocator garanterar förbikoppling av geobegränsningar var som helst i världen. Så det är definitivt den smarta DNS som du behöver för att få blockera Sky Go i Australien.

Hur man avblockerar Sky Go i Australien

Allt du behöver för att börja njuta av Sky Go i Australien är en VPN eller en smart DNS. Du behöver inte ta itu med meddelandet “Sky go är endast tillgängligt för användare som ansluter från Storbritannien eller Irland. Du verkar vara utanför dessa territorier ”igen om du använder en av dessa två metoder. När du har säkerställt en VPN-anslutning eller konfigurerat din smarta DNS på din strömningsenhet kommer du att kunna titta på TV: n som du älskar och du kommer aldrig att behöva missa ett ögonblick av dina favoritprogram inte i Australien eller någon annanstans i världen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me