Hur man tittar på Hotstar i Sydafrika

Gillar du Bollywood-hits som My Name is Khan, Dangal eller Junglee? Eller kanske du föredrar Hindi-serier som The Office, Criminal Justice och Hostages? Ja, då bör Hotstar vara din destination. Den indiska video-on-demand-tjänsten är hem för de mest populära lokala showerna. Det har till och med en serie berömda internationella produktioner som Avengers Infinity War, The Big Bang Theory och Game of Thrones. Och om det inte räcker har streamingkanalen också något för alla er sportfans där ute som ICC CWC cricket, Wimbledon, Bundesliga, Intercontinental Cup och mer. Hotstar-fans utanför Indien kommer dock inte att kunna komma åt tjänsten på grund av geobegränsningar. Särskilt de i Sydafrika behöver en VPN för att strömma sina favoritprogram från utlandet. Så om du är en av dem, läs vidare för att ta reda på hur en VPN kan avblockera Hotstar i Sydafrika.


Hur man tittar på Hotstar i Sydafrika

Hur man tittar på Hotstar i Sydafrika

Hur man tittar på Hotstar i Sydafrika med hjälp av en VPN

Hotstar är denna populära videostreamningstjänst som erbjuder över 50 000 timmars filmer, TV-program och sportevenemang strömmade över 25 temakanaler. I själva verket har det den största onlineförvaret av Bollywood-filmer och TV-program på åtta indiska språk. Dessutom erbjuder det sömlös videouppspelning, smart sökning och ett vänligt användargränssnitt.

Men eftersom streamingkanalen bara är tillgänglig inuti indiska territorier, ditt enda val att avblockera är med ett virtuellt privat nätverk.

Detta verktyg är bättre känt som VPN kanaler din internetanslutning via en av dess fjärrservrar som du väljer. Och för att skydda dina data och integritet, det krypterar all din online-aktivitet och hudar din IP-adress. Detta kommer inte bara att hålla din online-identitet dold, men det gör det också möjligt för dig kringgå geografiska begränsningar.

När du ansluter till en annan server får du en ny IP-adress som matchar regionen i ditt nya nätverk. Enkelt uttryckt, om du ansluter till en indisk server får du en indisk IP. Och det är så du kan komma åt Hotstar i Sydafrika eftersom VOD-tjänsten kommer att tro att du är det inom sitt sändningsområde.

Hur man installerar ett VPN på din enhet – steg

Så här strömmar du dina favorithoteller från Sydafrika, följ dessa steg:

 1. Välj en VPN-tjänst som inte äventyrar din säkerhet och sekretess online. Det måste också ha snabba servrar optimerade för strömning. jag rekommenderar verkligen ExpressVPN.
 2. När du har registrerat dig, gå över till din enhet app store för att ladda ner och installera applikationen.
 3. Öppna VPN-appen, logga in och anslut till en server från Indien.
 4. Så snart anslutningen har upprättats får du en indisk IP-adress som får den att se ut som om du var i landet.
 5. Gå nu till Hotstar och strömma vad du vill. Geofelet “Innehållet är inte tillgängligt. Innehållet för närvarande inte tillgängligt i din region ” visas inte längre på din skärm.

Bästa VPN: er för att avblockera Hotstar i Sydafrika

Om du vill avmarkera Hotstar i Sydafrika behöver du det ExpressVPN. Det är en av de mest pålitliga ledarna i VPN-branschen. Det ger utmärkta tjänster och solida prestanda. Jag använde den när jag var i Sydafrika för att titta på Hindi-versionen av kontoret, och den gjorde ingen besvikelse. Det var mycket lätt att använda, och jag mötte inte några buffrande frågor.

Det inkluderar en militärklass AES 256-bitars kryptering, en dödsbrytare och DNS-läckskydd. Dessutom företaget håller inte all information om din onlineaktivitet. Det erbjuder också upp till fem samtidiga enhetsanslutningar, vilket innebär att du kan skydda alla dina enheter med ett enda konto.

Och du kommer också att dra nytta av en 30-dagars återbetalningspolicy som låter dig få tillbaka dina pengar i sin helhet om du inte gillar tjänsten.

Kolla gärna in de andra premiumvalen för att avblockera Hotstar i Sydafrika i tabellen nedan, eller de bästa VPN-tjänsterna för åtkomst till Hotstar utanför Indien.

VPN-fördelar

Om du är en indisk expat som bor i Sydafrika, känner du definitivt behovet av att registrera dig för en VPN-leverantör. Du kan inte få tillgång till indiskt innehåll utan det. Den goda nyheten är att VPN kan göra så mycket Mer än bara avblockera kanaler. De har mycket andra fördelar, och här är några av dem:

 • Total säkerhet och integritet: Virtuella privata nätverk krypterar din onlineaktivitet och håller din identitet dold. Detta innebär att hackare, myndigheter och till och med internetleverantörer inte kan se vad du gör.
 • Inget mer spjäll: Eftersom din internetleverantör inte kan se vad du gör, kommer den inte att kunna strypa eller bromsa din anslutning om du tittar på för många videor på YouTube till exempel.
 • Omkoppling av regeringscensur: Länder gillar Kina, Nordkorea och Syrien införa tuffa internetregler, med flera webbplatser som Facebook, YouTube och Twitter blockerade. Men med ett VPN undviker du alla typer av censur på nätet genom att anonymt ansluta till ett annat nätverk.
 • Spara pengar: Få bättre erbjudanden när du shoppar online eftersom du kan ändra din IP-adress så att den matchar landet för de objekt du vill ha.

Titta på Hotstar i Sydafrika

Om du så råkar vara en cricket-fan eller en Bollywood-älskare, är Hotstar tjänsten för dig. Det spelar ingen roll om du inte är fysiskt belägen i Indien eftersom virtuella privata nätverk låter dig streama Hotstar från var som helst i världen, Inklusive Sydafrika.

Tyckte du att den här artikeln var till hjälp? Berätta vad du tycker om i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map