Как да гледате Hotstar в САЩ Разблокиране извън Индия с VPN прокси

Въпреки че не бях в Индия, успях да гледам 2019 Финал на индийската Висша лига на Hotstar. Голямата индийска стрийминг услуга дори постави нов глобален рекорд за стрийминг с 18,6 милиона зрители по време на финала на IPL. Това не е ли невероятно? Обзалагам се, че хиляди се хванаха за VPN или Smart DNS, точно като мен.

Как да деблокирате и гледате Hotstar извън Индия с VPN прокси

Как да деблокирате и гледате Hotstar извън Индия с VPN прокси

Защо Hotstar е блокиран в чужбина?

Не го мразете просто, когато получавате съобщения като: „Това съдържание не е достъпно във вашия регион.“ Това е гео-грешката, която получавате, когато се опитвате да гледате видеоклипове на живо или при поискване на Hotstar извън Индия. Hotstar е индийска услуга за видео по поръчка който предлага някои от най-добрите филми и телевизионни предавания в Боливуд в допълнение към спортните поточни предавания на живо.

Hotstar е геоблокиран извън Индия. Това означава, че ако сте индийски емигрант, живеещ в Великобритания, САЩ, Канада, ОАЕ, Саудитска Арабия, Австралия, или другаде в чужбина не можете да гледате Hotstar. Тези ограничения се налагат от собствениците на Hotstar, които се страхуват от нарушаване на авторски права и спазват лицензионни споразумения.

За щастие има начини да деблокирайте Hotstar извън Индия. С помощта на VPN можете заобикаляйте географските ограничения и гледайте Hotstar в чужбина на твоят PC, Mac, Android или iPhone.

Как да деблокирате и гледате Hotstar извън Индия с VPN

Ако сте в настроение да гледате събитие за крикет на въшки на Hotstar, докато не сте в Индия, ще бъдете много разочаровани. Защо? Защото вместо мач по крикет това ще видите: „Съдържанието не е налично. Съдържанието, което понастоящем не е достъпно във вашия регион. ”

Виждате ли, Hotstar знае дали сте в Индия или не, като погледнете вашия IP адрес. Този номер, присвоен от вашия интернет доставчик, разкрива къде се намирате, така че трябва да го промените. Свързвайки се с VPN, ще можете да замените вашия IP адрес с индийски. Едва тогава ще можете да получите достъп до Hotstar, като се окажете в Индия.

Следвай стъпките

Ето как можете да деблокирате Hotstar извън Индия чрез VPN:

 1. Изберете VPN доставчик който оперира индийски сървъри.
 2. След това трябва да го направите настройте приложението VPN на вашето устройство, като го изтеглите.
 3. Когато сте готови с инсталационния процес, свържете се с индийски VPN сървър.
 4. Получете индийски IP адрес.
 5. Достъп до уебсайта на Hotstar или отворете приложението Hotstar.
 6. Поток всяко видео / аудио съдържание Hotstar ти искаш.
 7. Старспорт, SonyLiv и други канали, базирани на Индия, стават достъпни за вас.

Най-добър VPN за Hotstar

ExpressVPN се счита за един от най-добрите VPN мрежи на VPN пазара. И след като се абонирате за него 30-дневна политика за връщане на парите, ще видите защо. Няма нищо, което този доставчик не предлага. От голям набор от сървърни местоположения да се конкурентни скорости, ясно е защо ExpressVPN е водещ от толкова дълго време.

Добавете към това, стандарти за висока сигурност, а стриктна политика без регистрация, съвместимост на устройството, и  24/7 поддръжка за чат на живо. Така че, ако искате да деблокирате Hotstar извън Индия и във Великобритания, Канада, САЩ или Австралия, ExpressVPN е точно това, от което се нуждаете.

Как да деблокирате и гледате Hotstar извън Индия с интелигентен DNS

Има два начина, по които можете да избегнете това дразнещо съобщение, споменато в горния параграф: Един от тях е чрез VPN, а другият е чрез използване на Smart DNS прокси. Въпреки че тези два метода имат своите различия, те водят до същия резултат, който е деблокиране на съдържание. Интелигентният DNS е по-бърз, тъй като няма процес на криптиране, докато VPN изпълнява такъв.

Това обяснява защо VPN е по-сигурна опция отколкото Smart DNS. Независимо от сигурността, Smart DNS може да ви помогне заобикалят гео ограниченията и имат достъп до съдържанието искате чрез пренасочване на трафика, който определя вашето геолокация чрез неговите сървъри. Ако искате да гледате Hotstar извън Индия, Smart DNS прокси е метод, който трябва да изпробвате. Следвайте тези стъпки, за да научите как да деблокирайте Hotstar с помощта на Smart DNS:

 1. Стъпка номер едно: запишете се с Unlocator. 
 2. Тези видео уроци / инструкции за настройка могат да ви помогнат конфигурирайте вашия Smart DNS на съвместимото ви устройство.
 3. Сега, посетете уебсайта на Hotstar.
 4. Възползвайте се от вашата неограничен достъп до съдържанието на Hotstar докато сте в чужбина.

Най-добрият интелигентен DNS за Hotstar

Ако искате надежден Smart DNS, предлагам да се абонирате за Unlocator. Този прокси работи феноменално с заобикаляйки гео ограниченията отвсякъде по света. С Smart DNS на Unlocator стигате до отблокирайте над 200 канала.

Ако сте един от онези хора, които предпочитат да не бързате, можете да се възползвате от 7-дневен безплатен пробен период. Това не е дълъг период, но прилично време, за да вземете решение.

Устройства за поточно предаване, съвместими с Hotstar

 • андроид
 • Apple TV
 • Windows PC
 • OSX Mac
 • iPhone
 • Ай Пад
 • Chromecast

Други предимства от използването на VPN

VPN ви позволява да деблокирайте Hotstar в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, или някъде другаде извън Индия, но това не е единственото предимство от използването на виртуална частна мрежа. Ето списък с други неща, които можете да правите, докато сте свързани с VPN сървър.

 • Деблокирайте безплатни поточни канали като Crackle, BBC iPlayer, ITV, Channel 4, SBS, CBC, и много други.
 • Преодолейте географските ограничения и гледайте геоблокирани канали като American Netfix, Amazon Prime, Hulu, HBO GO, Sky Go, навсякъде по света.
 • Изтеглете торентите анонимно по такъв начин нито вашият интернет доставчик, нито доставчиците на съдържание могат да проследяват дейностите, които извършвате онлайн.
 • Шифровайте трафика си.
 • Маскирайте своя IP адрес.

Как да изтеглите приложение Hotstar на iOS или Apple TV извън Индия

За да инсталирате приложението Hotstar на вашето iOS устройство: iPhone, iPad или Apple TV в САЩ, Великобритания, Канада, Австралия или където и да е, трябва създайте идентификатор на индийски Apple. Следните инструкции ще ви преведат през процеса.

 1. От вашия компютър (или Mac), излезте от вашия iTunes акаунт.
 2. Намерете „магазин и тогава променете вашия регион в Индия. 
 3. Потърсете произволно безплатно приложение.
 4. Натиснете „Вземи“.
 5. Време е да създадете акаунт. Уверете се, че сте изберете опцията „без карта“.
 6. Създайте ново потребителско име и парола за вашия акаунт.
 7. Въведете индийски адрес. Можете да създадете такъв в fakenamegenerator.
 8. Що се отнася до вашето Apple TV или iOS устройство, излезте от вашия iTunes акаунт от „Настройки“.
 9. Сега влезте с новия си Apple ID.
 10. И накрая, сега можете изтеглете и инсталирайте Hotstar на вашия Apple TV, iPhone или iPad, извън Индия.

Изтеглете приложението Hotstar на Android извън Индия?

Ако искате да изтеглите приложението Hotstar в чужбина, ще трябва да направите някои промени във вашия Регион на Google Play Магазин. На вашия Android устройство, телефон или таблет, превключете вашия регион в Индия. За повече насоки ще намерите тази статия на как да промените региона на Google Play Store в Индия полезен.

Най-добрите телевизионни предавания на Hotstar

 • Yeh Rishta Kya Kehlata Hai
 • Кулфи Кумар Баджевала
 • Кофе с Каран
 • Девън Ке Дев… Махадев
 • Yeh Hai Mohabbatein
 • Ishqbaaaz
 • Сарабхай срещу Сарахай
 • Танц Плюс
 • Назар
 • Може ли да вляза в мадам?

Гледайте Hotstar извън Индия

Ако обичате спортни забавления, боливудски продукции, уникално съдържание като мен, то Hotstar е канал, който трябва да имате в библиотеката си. За щастие можете да използвате VPN или Smart DNS до деблокирайте Hotstar извън Индия. Не го обмисляйте и си помислете Абонамент за ExpressVPN тук.

Какво мислиш за всичко това? Имате ли по-добър начин за деблокиране на Hotsar? Ако е така, моля, споделете в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me