Bästa Hulu-originalen kommer 2019

Varje månad kommer Hulu med ännu en lista med fantastiska nya utgåvor. Men medan streamingplattformen ger en mängd innehåll från hela världen, är den också en stor utmanare när det gäller original. 2019 blir inte annorlunda. Jag ordnade den här guiden som en godbit från 2019 för att hålla dina tv-soffapotatis vanor i schack. Läs vidare och ta reda på vilka Hulu-original som kommer din väg i år.

Originals släpper på Hulu 2019

Att sparka bort det

Om du är en amerikansk Hulu-streamer kommer du att märka att när du lämnar ditt land kommer ditt konto inte att fungera längre. Det beror på geo-restriktioner eftersom Hulu endast är tillgängligt i USA.

Låt mig ge dig ett exempel. Jag försökte strömma Scandal medan jag var utomlands, det är vad jag fick: “Vi är ledsna, för närvarande kan vårt videobibliotek bara strömmas i USA.”

Hulu-fel

Så att bo utanför USA kommer att resultera i din omedelbara blockering. Ändå kan du med en VPN förfalska din plats och visas som om du surfar i det fria landet. För en detaljerad guide, kolla in hur du blockerar Hulu utomlands här. åh! En sak till. Att gå igenom processen behöver en robust VPN-leverantör. Här är de bästa för Hulu.

Hulu Originals kommer 2019

Jag tänker inte inkludera Hulu’s Into the Dark i den här listan eftersom ett avsnitt släpps varje månad. För tillfället är listan inte så stor. Men om du fortsätter att kontrollera tillbaka kommer du att märka att jag kommer att uppdatera det så snart någon officiell bekräftelse dyker upp. Nu, utan vidare, här är vad Hulu har lagrat för oss i sin ursprungliga katalog:

11 januari

 • Future Men (säsong 2)

14 januari

 • Fyre-bedrägeri (dokumentär)

8 februari

 • PEN15 (Ny serie)

15 mars

 • Shrill (ny serie)

20 mars

 • Lagen (ny serie)

19 april

 • Ramy (säsong 1)

26 april

 • Handmaid’s Tale (säsong 3) (ryktas)

17 maj

 • Catch-22 (säsong 1)

1 juni

 • Fråga Dr. Ruth (säsong 1)

21 juni

 • The Bravest Knight (säsong 1)

3 juni

 • The Weekly (säsong 1)

5 juni

 • Handmaid’s Tale (säsong 3)

10 juli

 • Harlots (säsong 3)

26 juli

 • Veronica Mars (säsong 4)
 • Light as a Feather (säsong 1)

31 juli

 • Fyra bröllop och en begravning

16 augusti

 • Den fantastiska Johnathan-dokumentären

21 augusti

 • jawline
 • This Way Up (säsong 1)

2 september

 • Kastlös

4 september

 • Wu-Tang: An American Saga

4 oktober

 • Light as a Feather (säsong 2)

18 oktober

 • Letar du efter Alaska (säsong 1)

15 november

 • Dollface (säsong 1)

6 december

 • Reprisal (säsong 1)

13 december

 • Marvel’s Runaways (säsong 3)

Det här är allt vi har för tillfället. Det finns också återupplivningen av Veronica Mars-serien och skördar. De kommer att släppas någon gång under 2019.

Hulu Originals 2019 – Vad man kan förvänta sig

Bortsett från sina månatliga tillägg av serier och filmer, är originalt innehåll det som gör Hulu till den megaplattformen den är idag. Jag har gjort lite grävningar sedan den här listan kom ut och låt mig säga er, det kommer att bli ett pussel av ett “2019”. Visningarna som du kommer att se nedan är vad som fick min uppmärksamhet. Så medan du väntar på vad som ska hända på Hulu, se till att smyga en titt på de övre Hulu-originalerna när jag visar upp mina 4 bästa val.

Future Man (säsong 2)

Den andra säsongen startar 2161. Gruppens säsong 1-plan för att hindra botningen från att sprida ut misslyckades eländigt. Men i tidslinjen har Stu makten när han framgångsrikt skapade bot och planerar att evakuera jordens invånare direkt till Mars. Dessutom har Josh begärts av en mystisk organisation som kallas Pointed Circle.

Deras huvudplan är att rekrytera honom och stoppa Stu. Men stoppar de verkligen den dåliga killen eller är det tvärtom? Å andra sidan kämpar Tiger med sin biotiska identitet och söker efter en flykt. När det gäller tidsresor kan det göra dig mer skada än bra ibland. Så när det kommer till teamet måste de ta itu med de val de har gjort och ta reda på vad som ska göras nu.

 Ställ in den 11 januari för ett enastående framtida äventyr på Hulu.

PEN15 (Ny serie)

Hulu valde en första säsong för hela 10 avsnitt för den här showen. Det har Erskine och Konkle som också fungerar som verkställande producenter tillsammans med Zvibleman. Komediens webbserie kommer att täcka trettonåriga versioner av Maya och Anna som utstationerade år 2000.

Som tonåringar tror du förmodligen att inget dåligt kommer att hända eftersom du bara är bekymmersfria barn som lurar runt. Lite vet de att den bästa dagen i ditt liv kan förvandlas till din värsta med stroke av en gelpenna.

Här är en snabb titt på säsongens trailer.

 

Shrill (ny serie)

SNL: s egen Aidy Bryant är huvudserien i serien. Så du kanske har en uppfattning om hur rolig showen blir. Den 6-delade Hulu-anpassningen av Lindy West’s Shrill: Notes kommer till streamingplattformen den 15 mars.

Berättelsen kommer att täcka Aidy som Annie, en ung kvinna som kämpar för att göra det som journalist när hon handlar med dåliga pojkvänner, sjuka föräldrar och en perfektionistchef. Annie är övertygad om att världen inte tar henne på allvar på grund av hur hon ser ut eller “väger”. Därför bestämmer hon sig för att ändra sitt liv till ett nytt med en ny attityd, nytt allt, men med samma kropp.

 

Lagen (ny serie)

Lagen är en säsongsbunden antologiserie som berättar häpnadsväckande, främling än fiktion verkliga brott historier. Liksom True Detective, förväntar vi oss olika berättelser när säsongerna går. När det gäller den första kommer det att täcka Dean’s Buzzfeed-artikel 2016 “Dee Dee ville att hennes dotter skulle bli sjuk, Gypsy ville att hennes mamma ska mördas.”

Berättelsen följer en rullstolsbunden tjej som försöker undkomma det giftiga förhållandet som hon har med sin överskyddande mamma. Men sökandet efter sätt att fly kommer att avslöja många hemligheter och i slutändan den en hemlighet som leder till mord.

Mamma har guidat och skyddat sin dotter genom ett häpnadsväckande antal svårigheter: allvarliga sjukdomar, hemlöshet och orkanen Katrina. Hon är välkänd för att vara en beundransvärd figur. Men bakom stängda dörrar blir hennes osäkerhet och kontrollbehov ofta bättre för henne …

 För att titta på denna episka drama-thriller, starta Hulu den 20 mars och njut.

Hulu 2019 original – Summing Up

I denna era av originalitet kan det vara svårt att hålla jämna steg med vilka shower som kommer till Hulu. Lyckligtvis behöver du inte skrapa i huvudet längre sedan jag fick ryggen. Ge showen en gander och läs deras synopsis väl. Du kanske hittar din binge-värdiga serie innan den ens kommer ut. Kom ihåg att fortsätta kontrollera artikeln eftersom fler titlar är planerade att läggas till.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me