Hur man tittar på Hulu i Indien

Jag har varit länge Hulu-användare, och det tänkte jag inte ge upp i Indien. Viss nivå av underhållning av kvalitet är ett måste på affärsresor. Utställningar, program och filmer hjälper dig att tänka på saker. Naturen av Hulu tillgänglighet i Indien har blivit ett problem.

Hulu, den populär streamingtjänst och källan till många människors tittarglädje är blockerad i Indien. Men att leva i en värld som drivs av teknikens utveckling gör att det måste finnas sätt Indianer eller amerikanska expats i Indien har tillgång till Hulu trots restriktionerna. Det finns verkligen sätt, och de involverar VPN-tjänsteleverantörer och smarta DNS-proxyer. 

Hur man tittar på Hulu i Indien

Hur man tittar på Hulu i Indien

Hur man tittar på Hulu i Indien

Det första du ser när du försöker komma åt Hulu i Indien är det här meddelandet: “Vi är ledsna, för närvarande kan vårt videobibliotek bara strömmas i USA.” Detta innebär att Hulu är otillgänglig utanför USA, och det säkraste sättet att få tillgång till Hulu utomlands är via en VPN.

Hulu geoblockmeddelande

Hulu geo-block meddelande

Regeln är enkel: Om du är i USA får du Hulu. Om du inte är i USA har du tur. Så var kommer detta ifrån? Allt börjar med licensavtal. Hulu spelar sitt innehåll i USA där det har sitt ursprung. Om inte andra länder går med på att sända Hulus innehåll utomlands kan ingen utanför USA komma åt det.

Hulu säkerställer det ingen internationell och obehörig åtkomst händer förbi placera geobegränsningar på dess innehåll. Så om de andra länderna inte gör det köpa upphovsrätt för att visa upp Hulu, det kommer att förbli otillgängligt för dem som inte är i USA.

  Bästa Hulu-originalen kommer 2019

För att göra Hulu tillgänglig för dig utanför USA måste du låtsas som om du är där. Det enda som avslöjar din geolokalisering är din IP-adress. Ändra det så får du ett gratiskort till vilket land du vill. Få en amerikansk IP-adress, och du kommer få privilegierna av en amerikansk lokal. Allt i USA kommer att finnas tillgängligt och visas för dig och tänka att du är en riktig amerikansk bosatt.

Hur fungerar det?

Så det är bra och allt, men hur gör du det som händer? Med VPN.

Det här är en cybersecurity-verktyg som gör att du kan ändra din IP-adress och därmed få åtkomst till geo-begränsat innehåll. VPN tar dina data och skickar dem via en server (ligger på den plats du valde). Då verkar alla dina uppgifter komma från just den platsen. Du kommer falskt att betraktas som en lokal i det landet, men inte för en förlorad sak. Internet kommer bara låter dig få åtkomst till innehåll om du är belägen på samma plats som där den är.

Förutom att omdirigera data och trafik kallas VPN inte ett cybersecurity-verktyg utan anledning. När omdirigering sker överförs data inte bara någon tunnel utan en krypterad. Så när data kommer ut är de inslagna lager av protokoll som inte kan dechiffreras.

Tillräckligt med det, vad du vill veta är hur du avblockera Hulu:

 1. Det första du behöver göra är få ett VPN-prenumeration.
 2. Det andra steget skulle vara ladda ner och installera VPN-applikationen.
 3. Tredje i raden, starta VPN-applikationen.
 4. Nu måste du göra det logga in på det konto du skapade.
 5. Leta efter en amerikansk VPN-server och få en amerikansk IP-adress.
 6. Med en amerikansk IP-adress är du berättigad till åtkomst till Hulu.
 7. Gå vidare och strömma Hulu i Indien när du vill.
  ¿Cómo ver Hulu TV en vivo fuera de los Estados Unidos?

Avblockera Hulu i Belgien

Avblockera Hulu i Belgien

Bästa VPN för Hulu

Om du söker ett VPN som det är tillräckligt starkt för avblockera stora strömningstjänster som Hulu var som helst du behöver ExpressVPN. Denna VPN har gjort sig ett enormt namn tack vare sin otroligt stort servernätverk och utmärkta tjänster. Det levererar starka prestationer hög hastigheter och med höga säkerhetsnivåer.

Dess unblocking-egenskaper och säkerhetsstandarder finns inte i någon VPN, vilket gör ExpressVPN till en otillåtlig leverantör. För ytterligare information, kolla in andra VPN-leverantörer som visas i följande tabell liksom denna bästa VPN för Hulu artikel.

Hur man tittar på Hulu i Indien med hjälp av en smart DNS-proxy

Även om en VPN gör det säkraste avblockeringsverktyget, en smart DNS kvalificeras som den snabbaste. Varför? Uppgifterna som passerar genom en smart DNS-server genomgår inte någon kryptering. Detta betyder att IP-adressen förblir densamma och synlig för allmänheten. Ser du varför det är mindre av ett säkert alternativ? Men om du inte skulle vara säker på det kan du prenumerera på en smart DNS. Du få åtkomst till ditt favoritinnehåll i snabba hastigheter men med mindre säkerhet.

Så här kan du avblockera Hulu i Indien med ett smart DNS:

 1. Kolla in Unlocator och registrera dig sedan för en gratis 7-dagars rättegång.
 2. För att lyckas konfigurera din smarta DNS, Du måste följa dessa videor / installationshandledning.
 3. Besök Hulus webbplats eller applikation.
 4. Är du med? Bra, då fungerade det.

Det enda skälet till att jag lyckades är att jag använde det Unlocator. Observera att inte alla smarta DNS-proxyer kan spärra innehållet du vill ha. Vad du får till åtkomst beror till stor del på vad Smart DNS kan.

  How to Watch Hulu Outside USA – UK Canada

Men om du prenumererar på Unlocator vet du att du har det över 200 kanaler du kan avblockera. Du kan också dra nytta av en 7-dagars gratis provperiod. Det här alternativet kan vara till stor hjälp för dem som har svårt att göra sig upp. Det är den bästa smarta DNS som du kan få tag på.

Titta på Hulu i Indien

Hulu är den ultimata tjänsten du måste spärra utomlands. Det är den första strömningstjänsten som kommer att tänka på när du letar efter ett sätt att strömma filmer och TV-program online. Det spelar ingen roll om du är i Indien eller halvvägs över hela världen, om du anställer antingen en VPN eller smart DNS, du kommer definitivt att få Hulu strömmar utanför USA.

Vilken enhet tror du att du ska använda? Dela med oss ​​vilken enhet du bestämmer dig för att ansluta till.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me