Hur man tittar på Hulu i Ryssland

Hur man tittar på Hulu i Ryssland

Hur man tittar på Hulu i Ryssland

Hur man tittar på Hulu i Ryssland med hjälp av en VPN

Glöm kabel! Med Hulu kan du komma ikapp de senaste TV-programmen och de populäraste filmerna när du vill. Nu vet vi alla att Hulu är en amerikansk baserad kanal och det är det otillgängliga utomlands. Detta är emellertid ett justerbart fall med ett virtuellt privat nätverk (VPN).

En VPN har ett nätverk av privata servrar genom vilken du kan omruttning din internetanslutning. Dessa servrar är spridda på platser över hela världen. Allt du behöver göra är att välja en region eller land (i detta fall USA) och ansluta till en server från den platsen. Den här processen låter din trafik gå igenom den servern och ger dig en ny IP-adress från den region du valt.

Som ett resultat kommer du att se ut som om du surfar på internet från USA, och Hulu kommer att tro att du befinner dig inom dess täckningsområde. Detta innebär att du kommer att kunna komma åt kanalens innehåll.

För att uttrycka det enklare, följ stegen nedan för att titta på Hulu i Ryssland:

 1. Du måste hitta en VPN-tjänst som fungerar perfekt i Ryssland. jag använde ExpressVPN och jag rekommenderar att du gör det också. Det fungerar som en charm.
 2. Hämta och installera sedan appen från din app store eller VPN: s webbplats. 
 3. När det är klart, öppna appen och ansluta till en server från USA.
 4. Vänta tills anslutningen har upprättats och sedan över till Hulu. Du kommer att märka att det inte finns en geo-error meddelande längre.
 5. Det betyder att du är fri att titta på alla program du vill ha på Hulu eller någon annan Övrig USA-begränsad streamingkanal medan du är i Ryssland.

Bästa VPN för att strömma Hulu utomlands

Inte många VPN-tjänster kan garantera total online-sekretess när du är i Ryssland. Flera leverantörer kan lagra dina data och överlämna det till regeringen på begäran. Därför måste du prenumerera på en pålitlig och pålitlig VPN som garanterar säkerhet och anonymitet, förutom snabba servrar och obegränsad internetåtkomst.

Det är därför jag rekommenderar ExpressVPN. Denna tjänst hjälpte mig att blockera Hulu när jag var stationerad i Moskva, och jag lyckades hålla reda på alla mina favoritprogram.

Företaget har mer än 3 000 servrar i 94 länder, vilket innebär att du har oändliga möjligheter att kringgå geo-begränsat innehåll. Dessutom är dess servrar hastighet optimerade, vilket gör det till det perfekta valet för fläktar. När det gäller sekretess, företaget håller inte all information om din onlineaktivitet. Faktum är att det krypterar din trafik med ett militärprotokoll (AES 256-bit). Dessutom erbjuder det en 30-dagars återbetalningsgaranti, vilket ger dig chansen att ta ut sina tjänster för en snurr innan du fattar ett slutligt beslut.

Men om du inte är imponerad av ExpressVPN kan du kolla in de andra topprekommenderade VPN: erna för Hulu, eller helt enkelt välja något av nedan alternativ.

Hur man tittar på Hulu i Ryssland med hjälp av en smart DNS

Ärligt talat, jag använde ExpressVPN för att strömma Hulu i Ryssland. Men jag har tidigare provat en smart DNS-proxytjänst som heter Unlocator för att avblockera BBC iPlayer i Ryssland och till stor framgång också. Detta innebär att denna leverantör säkert kan ge dig tillgång till Hulu medan du är i landet.

Dessa verktyg kan också förbikoppla geo-block, men bara genom att omdirigera platsen på internet istället för det hela. Dessutom de dölj inte din IP-adress inte heller kryptera din trafik. Jag valde Unlocator eftersom den har en lista över 200 kanaler som stöds, inklusive Hulu, BBC iPlayer, ITV, Showtime, HBO Go, BT Sport och mer. Dessutom erbjuder det en gratis 7-dagars provperiod.

För att prenumerera på det är allt du behöver göra:

 1. Gå till Unlocator webbplats och skapa ett konto. 
 2. Om du vill ställa in den på din enhet måste du göra det manuellt konfigurera det eftersom smarta DNS-proxyer inte har dedikerade appar.
 3. Processen är ganska enkel, men om du möter några svårigheter har du massor av guider och handledning för att hjälpa dig.
 4. Besök Hulu och låt binge-titta maraton börja.

Måste-se-shower på Hulu

Du kan strömma några av de senaste och mest populära TV-programmen på Hulu, inklusive några kritikerrosade originaler.

 • Handmaid’s Tale
 • slotts sten
 • Marvel’s Runaways
 • Den första
 • skökor
 • Catch-22
 • Letter
 • PEN15
 • Ramy
 • Underlig
 • Det trulande tornet
 • Handlingen
 • Safe Harbor

Titta på Hulu i Ryssland

Hulu är ett bra val för en streamingtjänst, särskilt om du söker efter ett brett urval av TV-program. Det finns olika tjänster som du kan använda för att få Hulu i Ryssland, till exempel ExpressVPN eller Unlocator. När du använder dessa tjänster kan du registrera dig för Hulu. Så, vad kommer det att bli? En VPN eller smart DNS? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me