Hur man tittar på Hulu på Nya Zeeland på några minuter

Har du försökt titta på Hulu på Nya Zeeland? Om så är fallet, har du definitivt lagt märke till de allvarliga geo-block Hulu inforces på alla utanför USA. Du behöver dock inte ge efter för dessa geobegränsningar. Här är två olika verktyg som låter dig titta på Hulu i NZ på några minuter.


Hur man tittar på Hulu på Nya Zeeland på några minuter

Hur man tittar på Hulu på Nya Zeeland på några minuter

Hur man tittar på Hulu i Nya Zeeland med hjälp av en VPN

När du försöker komma åt Hulu utanför USA ser du följande geofel:

“Vi är ledsna, för närvarande kan vårt videobibliotek bara strömmas i USA”

Hulu geoblockmeddelande

Hulu geo-block meddelande

Det första verktyget du kan använda för att komma åt Hulu i Nya Zeeland är en VPN.

Medan VPN: er främst cybersäkerhetsverktyg, tillåter de dig att förfalska din IP och enkelt kringgå regionala begränsningar.

Låt mig förklara.

En VPN har två primära funktioner: (1) Kryptera dina data och (2) omdirigera din trafik med sina egna säkra servrar. När din trafik omdirigeras tar du upp en offentlig IP-adress som matchar serverns placering. Med andra ord, allt du behöver för att se Hulu i Nya Zeeland är en amerikansk IP. Du kan få den IP genom att ansluta till en amerikansk server som erbjuds av din VPN.

Här är stegen du måste vidta för att titta på Hulu i Nya Zeeland med en VPN:

 1. Registrera dig med en trovärdig VPN-leverantör. Se till att hålla dig så långt borta som möjligt från gratis VPN eftersom de är otroligt riskabla.
 2. Ladda ner och installera VPN-appen som fungerar på din enhet. Med topp-VPN-leverantörer hittar du färdiga appar för Android, iOS, Windows, och Mac OS enheter.
 3. Starta appen och anslut till en Amerikansk server.
 4. Vänta tills anslutningen upprättas. När det händer kan du gå till Hulus webbplats eller app och titta på ditt innehåll utan geo-block.

Oblockerad Hulu

Oblockerad Hulu

Bästa VPN för Hulu

Vår VPN-expert, Charles, har redan skrivit en detaljerad recension av de bästa VPN: n för Hulu. I granskningen fann Charles att ExpressVPN toppar listorna när det gäller användarvänlighet, serverhastigheter och tillförlitlighet. Den här toppleverantören erbjuder 2000+ servrar i 94+ länder, ett 5-stjärnigt kundtjänstteam som är tillgängligt via 24-timmars livechatt och en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Du kan använda denna garanti för att testa tjänsten och se själv.

Om du upptäcker att ExpressVPN inte är leverantören för dig, känn dig fri att testa dessa toppnivåleverantörer istället:

Hur man tittar på Hulu på Nya Zeeland med hjälp av en smart DNS-proxy

Användare som inte riktigt bryr sig om en VPN: s extra säkerhetsfördelar har ett annat alternativ att avblockera Hulu på Nya Zeeland: En smart DNS-proxy.

Nu vill jag notera några saker här:

 • En smart DNS-proxy är inte ett VPN: Det kommer inte att kryptera dina data, omdirigera din trafik eller förfalska din IP.
 • Inga långsamma hastigheter på Internet: När en VPN omdirigerar din trafik, saktar den ner internet lite. Toppleverantörer gör detta på ett sätt där det knappt märks, men vissa VPN påverkar allvarligt ditt internet. En smart DNS-proxy bromsar inte dina hastigheter eftersom det inte leder din trafik igen.
 • Inte alla smarta DNS-proxyer är födda lika: En smart DNS-proxy är en tjänst som du prenumererar på. Varje tjänst har sin egen lista över kanaler som den kan avblockera. Inte alla smarta DNS-proxyer kommer att kunna blockera Hulu. Se till att göra din forskning.
 • Viss teknisk kompetens krävs: Du måste konfigurera Smart DNS Proxy på din enhet för att den ska fungera. Denna process kräver viss teknisk kompetens, men en bra tjänsteleverantör kommer att ha detaljerade handledning och guider för att hjälpa dig genom installationen.

Bästa smarta DNS-proxy för Hulu

Den bästa smarta DNS-proxyleverantören för Hulu är Unlocator. De har en mycket imponerande kanallista och är alltid öppna för förslag på vad du ska lägga till nästa. De har också bra installationsguider och videoinstruktioner som visar dig hur du konfigurerar Smart DNS-proxy i detalj.

För att komplettera allt erbjuder de alla en 7-dagars gratis provperiod, inget kreditkort behövs. Om du prenumererar på tjänsten kommer du också att dra nytta av en 14-dagars återbetalningspolicy om du ändrar dig.

Titta på Hulu i Nya Zeeland – sista tankar

Genom att använda en VPN eller en Smart DNS-proxy kan du se Hulu på Nya Zeeland på några minuter. Kom ihåg att varken en VPN eller en smart DNS-proxy kommer att kringgå abonnemangsavgiften som Hulu åläggs. Alla dessa verktyg kan göra är att ge dig möjligheten att få åtkomst till tjänsten, de kommer inte att kringgå prenumerations- och registreringsavgifter.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map