Как да гледате Hulu в Индия

Отдавна съм Потребител на Hulu, и нямаше да се откажа от това в Индия. Известно ниво на качествено забавление е задължително при командировки. Шоувете, програмите и филмите ви помагат да разсеете ума си. Природата на Hulu е наличност в Индия се превърна в проблем.

Hulu, the популярна услуга за стрийминг и източникът на удоволствието от гледането на много хора е блокиран в Индия. Но да живееш в свят, движен от развитието на технологията, означава, че трябва да има начини Индийците или американските експатри в Индия имат достъп до Хулу въпреки ограниченията. Наистина има начини и те включват VPN доставчици на услуги и Smart DNS прокси сървъри. 

Как да гледате Hulu в Индия

Как да гледате Hulu в Индия

Как да гледате Hulu в Индия

Първото нещо, което ще видите, когато се опитвате да получите достъп до Hulu в Индия, е това съобщение: „Съжаляваме, в момента нашата видеотека може да се предава само в САЩ.“ Това означава, че Хулу е недостъпен извън САЩ, и най-сигурният начин за достъп до Hulu в чужбина е чрез VPN.

Съобщение на Hulu geoblock

Съобщение за геоблок на Hulu

Правилото е просто: ако сте в САЩ, получавате Hulu. Ако не сте в САЩ, нямате късмет. И така, откъде идва това? Всичко започва с лицензионни споразумения. Hulu играе съдържанието си в САЩ, откъдето е възникнал. Освен ако други държави не се съгласят да излъчват съдържанието на Hulu в чужбина, никой извън САЩ няма достъп до него.

Hulu гарантира това не се случва международен и неоторизиран достъп от поставяне на гео ограничения по неговото съдържание. Така че, ако другите държави не го направят закупете авторски права за показване на Hulu, тя ще остане недостъпна за тези, които не са в САЩ.

За да направите Hulu достъпна за вас извън САЩ, трябва да се преструвате, че сте там. Единственото нещо, което разкрива вашето геолокация, е вашият IP адрес. Променете това и ще получите безплатен пропуск до всяка страна, която искате. Вземете IP адрес в САЩ, и ще вземете привилегиите на американски местен. Всичко в САЩ ще ви бъде достъпно и показано, мислейки, че сте истински жител на САЩ.

Как работи?

Това е чудесно и всичко, но как да го направите? С VPN.

Това е инструмент за киберсигурност което ви позволява да променете вашия IP адрес и от това достъп до гео ограничено съдържание. VPN приема вашите данни и ги предава през сървър (разположен на избраното от вас място). Тогава изглежда, че всичките ви данни идват от точно това място. Неверно ще бъдете считан за местен на тази държава, но не и за загубена кауза. Интернет ще е само ви позволяват достъп до съдържание ако се намирате на същото място, където е.

Освен пренасочване на данни и трафик, VPN не се нарича инструмент за киберсигурност без причина. Когато се извърши пренасочване, данните се предават не само през всеки тунел, а в криптиран. Така че, когато данните излязат, те се увиват слоеве протоколи, които не могат да бъдат дешифрирани.

Достатъчно за това, което искате да знаете, е как вие деблокирайте Hulu:

 1. Първото нещо, което трябва да направите, е получи VPN абонамент.
 2. Втората стъпка ще бъде изтегляне и инсталиране на VPN приложението.
 3. Трети по ред, стартирайте VPN приложението.
 4. Сега трябва да го направите влезте в акаунта, който сте създали.
 5. Потърсете американски VPN сървър и спечелете американски IP адрес.
 6. С американски IP адрес имате право на достъп до Hulu.
 7. Давай и поток Хулу в Индия когато поискаш.

Разблокирайте Hulu в Белгия

Разблокирайте Hulu в Белгия

Най-добър VPN за Hulu

Ако търсите VPN, достатъчно силен за отблокирайте големи поточни услуги като Hulu от където и да е, ще ви трябва ExpressVPN. Този VPN направи огромно име за себе си благодарение на него невероятно голяма сървърна мрежа и отлични услуги. Той доставя силни изпълнения при високи скорости и със високи нива на сигурност.

Неговите свойства за деблокиране и стандарти за сигурност не могат да бъдат намерени във нито един VPN, което прави ExpressVPN незаменим доставчик. За допълнителна информация вижте други VPN доставчици, показани в следната таблица, както и тази най-добрият VPN за Hulu статия.

Как да гледате Hulu в Индия, използвайки интелигентен DNS прокси

Въпреки че VPN прави най-сигурният инструмент за деблокиране, Smart DNS се класифицира като най-бързия. Защо? Данните, които преминават през Smart DNS сървър, не подлежат на никакво криптиране. Това означава, че IP адресът остава същият и видим за обществеността. Виждате ли защо е по-малко безопасна опция? Но в случай, че не сте били в безопасност, можете да се абонирате за Smart DNS. Вие стигнете до достъп до любимото си съдържание с бързи скорости но с по-малко сигурност.

Ето как можете отблокирайте Hulu в Индия със смарт DNS:

 1. Вижте Unlocator и след това се регистрирайте за безплатна 7-дневна пробна версия.
 2. За успешно конфигурирайте вашия Smart DNS, трябва да следвате тези видеоклипове / уроци за настройка.
 3. Посетете уебсайта на Hulu или приложение.
 4. Влизаш ли? Чудесно, тогава работеше.

Единствената причина, поради която имах успех, е, защото използвах Unlocator. Имайте предвид, че не всички прокси сървъри на Smart DNS могат да деблокират желаното от вас съдържание. До какво стигате достъпът до голяма степен зависи от това на какво е способен Smart DNS.

Ако обаче сте абонирани за Unlocator, ще знаете, че имате над 200 канала, които можете да деблокирате. Можете също да се възползвате от 7-дневен безплатен пробен период. Тази опция може да бъде много полезна за онези, които изпитват затруднения в решението си. Това е най-добрият интелигентен DNS, с който можете да се захванете.

Гледайте Hulu в Индия

Hulu е най-добрата услуга, която трябва да деблокирате в чужбина. Това е първата услуга за стрийминг, която идва на ум, когато търсите начин да предавате филми и телевизионни предавания онлайн. Няма значение дали сте в Индия или по средата на света, ако работите или VPN, или Smart DNS, определено ще получите Hulu поточно извън САЩ.

Кое устройство смятате, че ще използвате? Споделете с нас независимо от устройството, с което решите да се свържете.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me