Как да гледате Hulu в Нова Зеландия за минути

Опитвали ли сте да гледате Hulu в Нова Зеландия? Ако е така, определено сте забелязали сериозните геоблокиращи Hulu inforces за всички извън САЩ. Не е нужно обаче да се поддавате на тези гео ограничения. Ето 2 различни инструмента, които ще ви позволят да гледате Hulu в NZ за минути.

Как да гледате Hulu в Нова Зеландия за минути

Как да гледате Hulu в Нова Зеландия за минути

Как да гледате Hulu в Нова Зеландия, използвайки VPN

Когато се опитвате да получите достъп до Hulu извън САЩ, ще видите следната гео-грешка:

„Съжаляваме, в момента нашата видео библиотека може да се предава само в САЩ“

Съобщение на Hulu geoblock

Съобщение за геоблок на Hulu

Първият инструмент, който можете да използвате за достъп до Hulu в Нова Зеландия, е VPN.

Въпреки че VPN са предимно инструменти за киберсигурност, те ви позволяват да облъчвате вашия IP и да заобикаляте регионалните ограничения с лекота.

Нека обясня.

VPN има 2 основни функции: (1) Криптиране на вашите данни и (2) пренасочване на вашия трафик с помощта на собствените им сигурни сървъри. Когато трафикът ви се пренасочи, вие получавате публичен IP адрес, който съответства на местоположението на сървъра. С други думи, всичко, което трябва да гледате Hulu в Нова Зеландия, е американска ПР. Можете да получите този IP, като се свържете към американски сървър, предлаган от вашата VPN.

Ето стъпките, които трябва да предприемете, за да гледате Hulu в Нова Зеландия с VPN:

  1. Регистрирайте се с надежден VPN доставчик. Не забравяйте да стоите възможно най-далеч от безплатните VPN мрежи, тъй като те са невероятно рискови.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, което работи на вашето устройство. При доставчиците на VPN от най-високо ниво ще намерите готови приложения за Android, iOS, Windows, и MacOS устройства.
  3. Стартирайте приложението и се свържете с Американски сървър.
  4. Изчакайте връзката да се установи. След като това се случи, можете да отидете на уебсайта или приложението на Hulu и да гледате съдържанието си без геоблокове.

Разблокиран Hulu

Разблокиран Hulu

Най-добър VPN за Hulu

Нашият експерт по VPN, Чарлз, вече е написал подробен преглед на най-добрите VPN мрежи за Hulu. В прегледа Чарлз откри, че ExpressVPN оглавява класациите, когато става въпрос за лекота на използване, скорост на сървъра и надеждност. Този доставчик от най-високо ниво предлага 2000+ сървъра в 94+ страни, 5-звезден екип за поддръжка на клиенти, достъпен чрез денонощен чат на живо и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да използвате тази гаранция, за да изпробвате услугата и да се уверите сами.

Ако установите, че ExpressVPN не е доставчик за вас, не се колебайте да изпробвате тези доставчици от най-високо ниво:

Как да гледате Hulu в Нова Зеландия, използвайки интелигентен DNS прокси

Потребителите, които не се интересуват наистина от добавените предимства за сигурност на VPN, имат друга опция да деблокират Hulu в Нова Зеландия: Умен DNS прокси.

Сега искам да отбележа няколко неща тук:

  • Smart DNS прокси не е VPN: Това няма да кодира вашите данни, да пренасочи трафика ви или да измами вашия IP адрес.
  • Без бавни скорости в Интернет: Когато VPN пренасочва трафика ви, той забавя вашия интернет малко. Доставчиците от най-високо ниво правят това по начин, по който това е едва забележимо, но някои VPN мрежи сериозно се отразяват на вашия интернет. Smart DNS прокси няма да забави скоростите ви, тъй като не пренасочва трафика ви.
  • Не всички интелигентни DNS прокси са родени равни: Smart DNS прокси е услуга, за която се абонирате. Всяка услуга има свой списък с канали, които може да деблокира. Не всички прокси сървъри на Smart DNS ще могат да деблокират Hulu. Не забравяйте да направите своите изследвания.
  • Необходимо е техническо умение: Трябва да конфигурирате Smart DNS проксито на вашето устройство, за да работи. Този процес изисква някои технологични умения, но добрият доставчик на услуги ще разполага с подробни уроци и ръководства, които ще ви помогнат при инсталирането.

Най-добрият Smart DNS прокси за Hulu

Най-добрият доставчик на Smart DNS прокси услуги за Hulu е Unlocator. Те имат много впечатляващ списък с канали и винаги са отворени за предложения какво да добавите следващо. Те също имат страхотни ръководства за настройка и видео уроци, които ви показват как да конфигурирате Smart DNS прокси с много подробности.

В допълнение към всичко това, те предлагат на всички 7-дневна безплатна пробна версия, без нужда от кредитна карта. Ако се абонирате за услугата, ще се възползвате и от 14-дневна политика за възстановяване на суми, в случай че промените решението си.

Гледайте Hulu в Нова Зеландия – финални мисли

Използвайки VPN или Smart DNS прокси, ще можете да гледате Hulu в Нова Зеландия за минути. Моля, не забравяйте, че нито VPN, нито Smart DNS прокси ще заобиколят абонаментната такса, която Hulu налага. Всички тези инструменти могат да ви дадат възможност да получите достъп до услугата, те няма да заобиколят таксите за абонамент и регистрация.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me