Как да гледате Hulu в Русия

Как да гледате Hulu в Русия

Как да гледате Hulu в Русия

Как да гледате Hulu в Русия, използвайки VPN

Забравете кабела! С Hulu можете да се захващате с най-новите телевизионни предавания и най-популярните филми, когато пожелаете. Сега всички знаем, че Hulu е американски канал и това е недостъпни в чужбина. Това обаче е регулируем случай с виртуална частна мрежа (VPN).

VPN има мрежа от частни сървъри чрез които можете пренасочване вашата интернет връзка. Тези сървъри са разпространени на места по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да изберете регион или държава (в случая САЩ) и да се свържете със сървър от това местоположение. Този процес позволява на вашия трафик да премине през този сървър и ви дава a нов IP адрес от региона, който сте избрали.

В резултат на това ще изглеждате, сякаш преглеждате интернет от Съединените щати, а Hulu ще помисли, че сте в зоната му на покритие. Това означава, че ще имате достъп до съдържанието на канала.

По-просто, следвайте стъпките по-долу, за да гледате Хулу в Русия:

 1. Трябва да намерите VPN услуга, която работи отлично в Русия. използвах ExpressVPN и ви препоръчвам да направите и вие. Работи като чар.
 2. След това изтеглете и инсталирайте приложението от вашия магазин за приложения или уебсайта на VPN. 
 3. След като приключи, отворен приложението и Connect към сървър от САЩ.
 4. Изчакайте, докато се установи връзката, след което преминете към Hulu. Ще забележите, че няма гео-грешка съобщение вече.
 5. Това означава, че можете да гледате всяко предаване, което бихте искали в Hulu или някое друго друг Ограничен от САЩ поточен канал докато сте в Русия.

Най-добрите VPN за поточно предаване в чужбина

Не много VPN услуги могат да гарантират пълна поверителност онлайн, когато сте в Русия. Няколко доставчици могат съхранявайте вашите данни и го предайте на правителството при поискване. Следователно, трябва да се абонирате за надежден и надежден VPN, който гарантира сигурност и анонимност, в допълнение към бързи сървъри и неограничен достъп до интернет.

Ето защо препоръчвам ExpressVPN. Тази услуга ми помогна да отблокирам Hulu, когато бях разположен в Москва и успях да проследя всички мои любими предавания.

Компанията има повече от 3 000 сървъра в 94 страни, което означава, че ще имате безкрайни възможности за заобикаляне на гео ограничено съдържание. Освен това нейните сървъри са скорост оптимизирани, което го прави идеален избор за поточни фенове. Що се отнася до поверителността, компанията не пази всякакви данни за вашата онлайн активност. Всъщност това криптира трафикът ви с военен протокол (256-битов AES). Също така, той предлага a 30-дневна гаранция за възстановяване, което ви дава шанса да извадите услугите си за въртене, преди да вземете окончателно решение.

Но в случай че не сте впечатлени от ExpressVPN, можете да разгледате другите най-препоръчани VPN за Hulu или просто да изберете едно от следните алтернативи.

Как да гледате Hulu в Русия, използвайки интелигентен DNS

Честно казано, използвах ExpressVPN, за да предавам Hulu в Русия. Аз обаче преди това изпробвах Smart DNS прокси услуга, наречена Unlocator да деблокираме BBC iPlayer в Русия и също до голям успех. Това означава, че този доставчик със сигурност може да ви даде достъп до Hulu докато сте в страната.

Тези инструменти също могат заобикалят геоблокове, но само чрез пренасочване на локационната част на вашия интернет, вместо на цялата работа. Освен това те не се крий вашия IP адрес нито криптиране вашият трафик. Избрах Unlocator, защото има списък с над 200 поддържани канала, включително Hulu, BBC iPlayer, ITV, Showtime, HBO Go, BT Sport и др. Освен това предлага безплатна 7-дневен пробен период.

За да се абонирате за него, всичко, което трябва да направите е:

 1. Отидете на Unlocator уебсайт и Създай профил. 
 2. За да го настроите на устройството си, ще трябва ръчно конфигурирайте го, защото Smart DNS пълномощниците нямат специални приложения.
 3. Процесът е доста прост, но ако се сблъскате с някакви трудности, ще имате достатъчно ръководства и ръководства, които да ви помогнат.
 4. Посетете Hulu и оставете маратона за гледане на гуляй.

Сигурно вижте предаванията на Hulu

Можете да стриймвате някои от най-новите и най-популярни телевизионни предавания на Hulu, включително някои критично признати оригинали.

 • Приказката на слугинята
 • Castle Rock
 • Избягали от Марвел
 • Първият
 • блудниците
 • Параграф 22
 • Летъркени
 • PEN15
 • Рами
 • капризен
 • Напластяващата кула
 • Законът
 • Безопасно пристанище

Гледайте Hulu в Русия

Hulu е чудесен избор за стрийминг услуга, особено ако търсите богат избор от телевизионни предавания. Има различни услуги, които можете да използвате, за да получите Hulu в Русия, например ExpressVPN или Unlocator. След като използвате тези услуги, можете да се регистрирате в Hulu. И така, какво ще стане? VPN или Smart DNS? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me