Как да гледате онлайн сезон 1

Последният оригинал на Хулу, „Актът“ е една от най-смущаващите истински истории за престъпления: Убийството на Дий Ди Бланчард в ръцете на уж болната й дъщеря-тийнейджър. Охлаждащата кост серия може да се предава извън САЩ в Hulu чрез VPN и Smart DNS. Научете как можете да използвате и двете в ръководството по-долу.

Как да гледате Закона за Хулу онлайн

Как да гледате Закона за Хулу онлайн

Хулу извън САЩ?

Как бихте се почувствали, ако собствената ви майка изфабрикува толкова голяма лъжа, че се озовахте в инвалидна количка за нея? Прав си, дявол е! Но се обзалагаме, че искате да знаете какво е накарало Дий Ди да фалшифицира циганската болест. Всеки, който е в САЩ, ще се сблъска с проблем да се опита да получи достъп до услугите на Hulu и да предава поточно неговото съдържание. Въпреки това, всеки, който е извън САЩ, няма да може да премине гео-ограниченията, наложени на Хулу. За да обърнете това условие, е необходим VPN. Следвайте стъпките, изброени по-долу, за да предавате телевизионните сериали The Act в Канада, Австралия, Великобритания или другаде извън САЩ.

Как да гледате закона отвсякъде по света

VPN или виртуална частна мрежа могат да премахнат тези гео ограничения, като правят достъп до Hulu от чужбина. Той създава цифров тунел, през който вашето устройство осъществява достъп до интернет. VPN пренасочва вашия трафик и връзка през посочен сървър в избраната от вас страна.

Това не само ще ви даде анонимност и сигурност, но и възможността за достъп до каквото искате съдържание. Това, че можете да го направите, е свързано с вашата промяна в IP адреса. Няма начин да сте имали достъп до свързване в чужбина без да получите нов IP адрес или да се свържете с доставчик на VPN услуги. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате Hulu в чужбина:

  1. Първо, регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
  2.  След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето стрийминг устройство.
  3.  Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете със сървър в САЩ.
  5. Получаване на Американски IP адрес.
  6. И накрая, достъп до Hulu и поток The Act на живо онлайн навсякъде.

ExpressVPN служи като най-надеждният доставчик на услуги в VPN индустрията. Освен това, този доставчик предлага някои екстри, които придават голяма стойност на неговия вече отличен пакет. Освен функциите за защита от стелт, ExpressVPN предлага силен заобикалящ способност и бързи услуги. Ако ExpressVPN не е доставчикът, когото търсите, винаги можете да проверите други топ VPN адреси за Hulu.

Как да гледате закона за Hulu Online, използвайки интелигентен DNS

Циганинът трябва да излежава десетгодишна присъда за убийство на собствената си майка, като се опитва да се освободи от токсичното влияние на майка си. Колко лошо в живота живееше циганинът, че трябваше да убие собствената си майка, за да се отърве от нея? Има само един начин да разберете. Всъщност не, има два начина: единият е чрез VPN, който споменахме по-горе, а другият е чрез Smart DNS прокси.

Този втори метод гарантира по-бързи резултати, но с по-малко възможности за сигурност. Смарт DNS не криптира потребителски данни, не променя IP адреса на потребителите или не променя тяхната интернет връзка. Всичко, което прави, е да пренасочва трафика, който определя вашата геолокация чрез един от посочените му сървъри. Ако искате да получите достъп до Hulu и да предавате The Act на живо онлайн навсякъде, Smart DNS прокси е метод, с който си заслужава да експериментирате.

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето поточно устройство.
  3. Посетете Hulu.
  4. Предавайте поток навсякъде по света.

За надежден прокси, не забравяйте да изберете Unlocator. Този доставчик е идеален за деблокиране на съдържание и заобикаляне на гео ограниченията. Той може да отблокира над 200 канала и предлага 7-дневна безплатна пробна версия.

 За закона

Актът е сезонен антологичен сериал, който разказва странни и смущаващи истински истории за престъпления. Първият й сезон разказва историята на хронично болна дъщеря, която убива свръхзащитната си майка, за да се представя за болестта си. Тийнейджърката, циганинът Бланчард (Джоуи Кинг), се опитва да избяга от токсичната връзка, която има със заблудената си майка Ди Ди (Патриша Аркет). Копнежът на циганина за свобода води до разгадаването на много тайни, които в крайна сметка водят до убийството на Дий Ди.

Действието сезон 1 – финални мисли

Въпреки че тази поредица носи приказно качество в нея, тя не е близо до щастлив край. Няма нищо магично в това да избягате от здраво захващането на майка си, като я убиете. И няма на пръв поглед защитна мама, която да блъска дъщеря си наоколо в инвалидна количка, знаейки, че няма нищо лошо с нея. Тази антологична поредица е гарантирана, че ще ви разкаже по-непознати от измислици истории за престъпления, базирани на реални събития, които биха ви оставили едновременно смутени и объркани. С помощта на SmartDNS и VPN ще можете да предавате поточно някое от съдържанието на Hulu навсякъде по света за нула време.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me