Най-добрите Hulu оригинали, идващи през 2019 г.

Всеки месец Hulu предлага още един списък с невероятни нови издания. Въпреки че платформата за стрийминг носи множество съдържание от цял ​​свят, тя е и чудесен конкурент по отношение на оригиналите. 2019 няма да е по-различно. Подредих това ръководство като лакомство за 2019 г., за да поддържате навиците си за картофени навици на телевизионния диван. Прочетете и разберете какви оригинали на Hulu ви предстоят през тази година.

Оригинали излиза на Hulu през 2019 година

Да го изритам

Ако сте американски стрийтър Hulu, ще забележите, че след като напуснете държавата си, акаунтът ви вече няма да работи. Това се дължи на гео ограниченията, тъй като Hulu е наличен само в САЩ.

Нека ви дам пример. Опитах да разпространявам Скандал, докато съм в чужбина, ето какво получих: „Съжаляваме, в момента нашата видео библиотека може да се предава само в САЩ“.

Hulu Грешка

Така че пребиваването извън САЩ ще доведе до незабавното ви блокиране. Въпреки това с VPN можете да излъжете местоположението си и да изглеждате, сякаш търсите в земята на безплатните. За подробно ръководство вижте как да деблокирате Hulu в чужбина тук. О! Още нещо. Преминаването през процеса се нуждае от стабилен VPN доставчик. Ето най-добрите за Hulu.

Оригинали на Hulu Очаквайте през 2019 година

Няма да включвам Hulu’s Into the Dark в този списък, тъй като епизод се издава ежемесечно. Засега списъкът не е толкова голям. Но ако продължавате да проверявате обратно, ще забележите, че ще го актуализирам веднага щом се появи официално потвърждение. Сега, без допълнително обобщение, ето какво Hulu предлага за нас през 2019 г. в оригиналния си каталог:

11 януари

 • Бъдещи мъже (сезон 2)

14 януари

 • Fyre измама (документален филм)

8 февруари

 • PEN15 (нова серия)

15 март

 • Шрил (нова серия)

20 март

 • Законът (нова серия)

19 април

 • Рами (сезон 1)

26 април

 • Приказката на слугинята (сезон 3) (слухове)

17 май

 • Улов-22 (сезон 1)

1 юни

 • Попитайте д-р Рут (сезон 1)

21 юни

 • Най-смелият рицар (сезон 1)

3 юни

 • Седмицата (сезон 1)

5 юни

 • Приказката на слугинята (сезон 3)

10 юли

 • Harlots (сезон 3)

26 юли

 • Вероника Марс (сезон 4)
 • Светлина като перо (сезон 1)

31 юли

 • Четири сватби и погребение

16 август

 • Невероятният документален филм за Джонатан

21 август

 • челюст
 • Този път нагоре (сезон 1)

2 септември

 • недосегаем

4 септември

 • Ву-Танг: Американска сага

4 октомври

 • Светлина като перо (сезон 2)

18 октомври

 • Търсите Аляска (сезон 1)

15 ноември

 • Dollface (сезон 1)

6 декември

 • Репресия (сезон 1)

13 декември

 • Бягството на Марвел (сезон 3)

Това е всичко, което имаме за сега. Има и възраждането на сериите Вероника Марс и Харлотс. Те ще бъдат пуснати някъде през 2019 година.

Hulu Originals 2019 – Какво да очакваме

Освен месечните допълнения на сериали и филми, оригиналното съдържание е това, което превръща Hulu в мега платформата, която е в наши дни. Откакто излязох този списък, аз копаех малко и ще ви кажа, че ще е едно дяволство на „2019“. Сериалите, които ще видите по-долу, са това, което привлече вниманието ми. Така че, докато чакате какво ще дойде на Hulu, не забравяйте да надникнете в най-горните оригинали на Hulu, докато представям първите си 4 снимки.

Бъдещ човек (сезон 2)

Вторият сезон започва през 2161 г. Планът на първия сезон на групата да спре лечението от разпространение се провали мизерно. Въпреки това, на времевата линия, Стю има силата, тъй като успешно е създал лечението и планира да евакуира жителите на Земята направо до Марс. Нещо повече, Джош е поискан от мистериозна организация, наречена Pointed Circle.

Основният им план е да го наемат и да спрат Стю. Но наистина ли спират лошия човек или е обратното? От друга страна, Тигър се бори със своята биотична идентичност и търси бягство. Що се отнася до пътуването във времето, понякога може да ви причини повече вреда, отколкото полза. Така че, тъй като това наваксва екипа, те трябва да се справят с избора, който са направили и да разберат какво да правят по-нататък.

 Настройте се на 11 януари за изключително бъдещо приключение на Хулу.

PEN15 (нова серия)

Hulu избра пълен 10-епизоден първи сезон за това шоу. В него участват Erskine и Konkle, които също са изпълнителни продуценти заедно със Zvibleman. Комедийният уеб сериал за възрастни ще обхване тринадесет годишните версии на Мая и Анна като изгонващи през 2000 г..

Като тийнейджъри вероятно мислите, че няма да се случи нищо лошо, тъй като просто се безпокоите деца, които се заблуждават. Малко ли знаят, че най-добрият ден от живота ви може да се превърне в най-лошия ви с удара на гел писалка.

Ето бърз преглед на трейлъра на сезона.

 

Шрил (нова серия)

Собствената водеща на тази серия на Aidy Bryant на SNL Така че може да имате представа колко забавно ще бъде шоуто. Шестналната адаптация на Hulu на „Шрилът на Линди Уест: Бележки“ идва на стрийминг платформата на 15 март.

Историята ще обхване Ейди като Ани, млада жена, която се бори да го направи като журналист, докато се занимава с лоши гаджета, болни родители и перфекционистки шеф. Ани е убедена, че светът не я приема сериозно заради това как изглежда или “тежи”. Затова тя решава да промени живота си на нов с ново отношение, ново всичко, но със същото тяло.

 

Законът (нова серия)

Актът е сезонен антологичен сериал, който разказва стряскащи, непознати от измислици истински истории за престъпления. Подобно на истински детектив, ще очакваме различни истории с течение на сезоните. Що се отнася до първата, тя ще покрие статията на Дийн от Buzzfeed за 2016 г. „Дий Ди искаше дъщеря й да бъде болна, циганинът искаше майка й да бъде убита.“

Историята следва момиче, свързано с инвалидна количка, което се опитва да избяга от токсичните отношения, които издържа с прекалено защитната си майка. Търсенето на начини да се избяга обаче ще разкрие много тайни и в крайна сметка – тази тайна, която води до убийство.

Майката е напътствала и е защитавала дъщеря си чрез потресаващ брой трудности: тежки заболявания, бездомност и ураган Катрина. Известна е като възхитителна фигура. Но зад затворените врати нейната несигурност и нужда от контрол често се подобряват от нея …

 За да гледате този епичен драматичен трилър, стартирайте Hulu на 20 март и се наслаждавайте.

Оригинали на Hulu 2019 – обобщаване

В тази ера на оригиналност може да е трудно да се следи кои предавания идват в Хулу. За щастие, не е нужно да се чешете по главата повече, откакто съм ти върнал гърба. Подарете на предаванията и прочетете добре техния синопсис. Може да откриете своята достойна помия, преди тя дори да излезе. Не забравяйте да продължите да проверявате статията, тъй като се предвижда да бъдат добавени още заглавия.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me