Най-добра VPN за IPTV – 2020 In-Depth Review

IPTV е кратък за интернет протокол TV. По принцип се абонирате за IPTV услуга, за да получавате на живо канали от цял ​​свят. Има обаче два проблема, които трябва да знаете. Услугата се счита за незаконна в страни като на САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Германия. Освен това вашият интернет доставчик може да прекъсне вашата интернет връзка, което причинява много буфериране, когато гледате IPTV канали. Но използвайки VPN, можете да скриете своя IP адрес и да предавате любимите си канали анонимно от всяка точка на света. Ще избегнете и забранените IPTV потоци, които налагат интернет доставчиците. Като се има предвид всичко, какво е това най-добрата VPN за IPTV през 2020 г.? Прочетете нашия отзив, за да разберете.


Най-добър VPN за IPTV през 2017 г. In-Depth Review

Най-добър VPN за IPTV през 2020 г. In-Depth Review

IPTV законно и безопасно ли е за използване?

Накратко, IPTV е незаконен. Продажбата, разпространението и гледането на потоци, на които не притежавате права, е форма на пиратство. Докато повечето авторски права и интернет доставчици в момента се фокусират върху борбата с неразрешени Коди добавки и телевизионни кутии, фокусът скоро ще се премести и върху IPTV.

Това, което IPTV потребителите не осъзнават, е, че техният ISP може да види какво правят с интернет връзката си. С други думи, вашият доставчик на интернет услуги може монитор всички сайтове, които посещавате, файлове, които изтегляте, и канали, които гледате онлайн. Единственият начин да останете анонимни е чрез използване на VPN.

Какво е VPN?

Виртуалните частни мрежи или просто VPN мрежи съществуват от доста време. Първоначално компании като правни и счетоводни фирми са използвали тези инструменти за сигурност пази своите чувствителни данни. Но с нарастването на киберпрестъпленията и онлайн мониторинга, все повече и повече потребители на интернет започнаха да инсталират VPN на своите устройства.

Защитата на данните обаче не е единствената причина за този скок на популярност. VPN също криптиране вашия трафик и скрие вашия IP адрес, който запазва вашата онлайн активност и самоличност скрит от доставчици на интернет услуги и всяка друга страна.

Освен това VPN мрежите могат заобикаляйте географските ограничения чрез свързване към друг сървър по ваш избор. След това ви дава нов IP от сървърния регион, който сте избрали да го направите изглежда, сякаш всъщност сте там.

Как да използвате VPN с IPTV?

Всичко наистина зависи от това какво стрийминг устройство използвате. IPTV се консумира най-вече Android TV кутии. Просто заредете VPN приложението на същото устройство, на което предавате телевизия на живо, както е обяснено по-долу.

 1. Ако използвате a Кутия за PC, Mac, Android, iPhone, Android или Kodi TV можете да изтеглите и инсталирате приложението си за VPN доставчици на тези устройства.
 2. Веднъж направено, влезте в приложението и се свържете към VPN сървър.
 3. Вече можете да предавате IPTV безопасно в знанието, че никой не ви шпионира.

Освен това можете да настроите VPN връзка на вашия рутер, ако рутерът поддържа VPN. По този начин всички устройства, свързани към този рутер ще дял неговата сигурна VPN връзка.

Предимства от използването на VPN с IPTV

Трябва ли да използвам VPN с IPTV? За да бъда честен, препоръчвам ви да използвате VPN всеки път, когато отидете онлайн. С всички злонамерени онлайн опасности в наши дни човек никога не може да бъде твърде безопасен. В случай на IPTV обаче, VPN става още по-важен поради всички функции, които излизате от него.

 • Повече поверителност: Вероятно досега знаете, че всяка стъпка, която предприемате онлайн, се следи. Това включва страни като доставчици на интернет услуги, държавни агенции, и дори уебсайтове като Google и Facebook. Сега не знам за вас, но мразя да споделям всеки мой ход със света, особено ако тези момчета ме наблюдават от сенките. Следователно, вашето най-добро решение е VPN, който криптира вашия интернет трафик.
 • Предотвратяване на дроселирането на ISP: Колко пъти сте страдали от постоянно буфериране докато предавате видеоклипове онлайн? Въпреки че вашата скорост на интернет трябва лесно да се справи с гледането на IPTV потоци, видеото продължава да се забива. Ако сте се сблъсквали с подобни симптоми, вероятно вашият интернет доставчик дроселиране вашата интернет връзка. Използвайки VPN, можете Околовръстен път тези мерки лесно.
 • Забрани забраните за ISP: Британските и австралийските доставчици на интернет започват да пробиват IPTV потоци. Това означава, че може да не сте в състояние да гледате канали на живо, използвайки IPTV поради факта, че са техните URL адреси блокиран от вашия интернет доставчик. Свързването към VPN сървър ви позволява да деблокиране тези URL адреси, независимо къде живеете в момента.

Най-добър VPN за IPTV през 2020 г. – Обобщение

По-долу ще намерите таблица, която съдържа най-добрите VPN услуги, които можете да регистрирате. Топ VPN принципно може да предложи 24/7 поддръжка, глобална мрежа от VPN местоположения, бързи сървъри, и трябва да запази без трупи от вашите дейности по сърфиране. Ако искате по-задълбочен преглед, прочетете нататък.

Най-добър VPN за IPTV през 2020 г. – In-Depth Review

ExpressVPN – Топ VPN за анонимно сърфиране

ExpressVPN - Най-добър VPN за 2017 г.

ExpressVPN – Най-добър VPN за 2020 г.

ExpressVPN описва себе си като „VPN, който просто работи“, а хората там не биха могли да го кажат по-добре. Тази услуга взема всичко, което очаквате от вашия доставчик, а след това някои и го изпълнява до съвършенство. Повярвай ми, опитах го. Това е страхотно „инструмент за поверителност и сигурност, който криптира уеб трафика на потребителите и маскира техните IP адреси.”

Те са и най-добрите, когато става въпрос деблокиране на канали и избягване на геоблокове. Винаги използвам тази марка, когато искам да предавам любимите си предавания от чужбина и тя никога не престава да ме впечатлява.

Компанията има а огромна сървърна мрежа който обхваща всички кътчета на света, с бързи сървъри, разположени в 94 държави. То криптира вашия трафик, използвайки най-силния протокол, наличен на пазара, и никога не пази дневници от това, което правите онлайн.

Освен това можете да използвате до пет устройства едновременно използване на един акаунт. И ако имате въпроси, можете да се свържете с отличната поддръжка на клиенти на услугата, която е достъпна денонощно.

Професионалисти

 • 256-битово криптиране AES.
 • 30-дневна гаранция за възстановяване.
 • VPN приложения, съвместими с PC, Mac, iOS и Android.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо.
 • Пет едновременни връзки.
 • Повече от 3000 сървъра в 160 места.
 • Политика без регистрация.
 • Kill Switch.

Против

 • Малко по-ценен от конкурентите си. 

BulletVPN

BulletVPN - Най-добър MLB.TV VPN 2017

BulletVPN – Най-добър VPN 2020

BulletVPN не е имало толкова дълго време. Но въпреки че съм донякъде новодошъл, той се оказа изненадващо добре, когато го тествах. Компанията предлага лесна за проследяване ръководства за това как да инсталирате VPN на рутери, както и за настройка на виртуални рутери на вашия PC / Mac.

Що се отнася до скоростите на връзката, те са „пламнал.„Мога да отчитам минимални спадове в скоростите, които BulletVPN осигурява. Всъщност дори не си струва да се споменава. Тази марка дори може да поиска по-висок резултат, ако добави няколко повече сървъри към своята мрежа.

Професионалисти

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 • Съвместими приложения за PC, Mac, iOS и Android.
 • Денонощна поддръжка на чат на живо.
 • Политика за нулева регистрация

Против

 • относително малка сървърна мрежа в сравнение с други доставчици.

IPVanish

IPVanish - Топ VPN през 2017 г. Преглед

IPVanish – Топ VPN през 2020 г. Преглед

IPVanish е добре известно име в VPN индустрията. А надежден и уважаван услуга, тя е известна с максимални скорости които сървърите му предоставят. Те също така се уверяват, че вашата поверителност се спазва всеки път, когато излизате онлайн, тъй като те никога не водят записи за вашата онлайн активност. Също така трябва да отбележите, че IPVanish е Kodi оптимизирани. Така че ако имате Kodi устройство, не мислете повече и се абонирайте за тази VPN.

Професионалисти

 • Бързи скорости на сървъра.
 • Неограничен торент и P2P надбавка.
 • До 10 едновременни VPN връзки.
 • Оптимизиран за Kodi.
 • Политика без регистрация

Против

 • Кратък 7-дневен период на възстановяване.
 • Не работи с Netflix.

NordVPN

NordVPN - Топ VPN през 2017 г. Преглед

NordVPN – Топ 5 VPN през 2020 г. Преглед

NordVPN на VPN приложения за iPhone, iPad, Android, PC и Mac са може би най-лесните и най-много приятелски настроен Използвал съм. Настройването им отнема няколко минути. Оттам нататък просто стартирайте приложението и се свържете към VPN сървър по ваш избор. Безопасно е да се каже, че много усилия бяха вложени в създаването на тези приложения.

Подобно на ExpressVPN, NordVPN предлага a 30-дневен срок за възстановяване, повече от достатъчно време, за да тестват напълно VPN сървъра си. NordVPN е една от най-добрите VPN услуги, когато става въпрос за защита на потребителите анонимност и лични данни.

Професионалисти

 • 30-дневен срок за възстановяване.
 • Страхотни VPN приложения.
 • VPN сървъри в около 60 страни.
 • Двойна VPN.

Против

 • Някои сървъри могат да бъдат малко бавни.

Най-добър VPN за IPTV през 2020 г. – приключване

В момента IPTV като незаконен източник на поточно предаване на живо все още по някакъв начин е под радара. Само въпрос на време властите, интернет доставчиците, троловете за авторски права и пресата започват да насочват вниманието си към борбата с IPTV. Уверете се, че използвате VPN, независимо какво правите онлайн. В противен случай може да получите известие за нарушаване на авторски права във вашата пощенска кутия доста скоро.

Така че коя VPN услуга намерихте най-доброто за IPTV? Моля, кажете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map