Bästa smarta DNS-proxy för amerikanska Netflix

Bästa smarta DNS-proxy för amerikanska Netflix - Avblockera USA: s Netflix utomlands

Bästa smarta DNS-proxy för amerikanska Netflix – Avblockera USA: s Netflix utomlands

 • Smart DNS Proxy – Fördelarna
 • Bästa smarta DNS-tjänster
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
  5. Unlocator
 • Smart DNS-alternativ
 • Bästa smarta DNS-proxy för amerikanska Netflix – slutliga tankar

Fördelarna med smart DNS

Innan vi går djupare in i Smart DNS bör du veta vad en DNS-server är. Domain Name System är som en telefonbok som översätter webbadresserna som du matar in i din webbläsare till IP-adresser. Du kanske inte vet detta, men datorer kommunicerar inte med bokstäver som vi gör, de fungerar på siffror – IP-adresser. När du har skrivit in webbplatsens namn skickar din dator till en DNS-server där den ändras till en IP. Sedan skickas den tillbaka till din enhet där sidan laddas. Det är allt.

Streamingkanaler kan bestämma din plats inom några sekunder. Om du inte bor inom deras täckningsområde blockeras du på plats. Det är där Smart DNS kommer in. Det ändrar din plats så att du verkar komma åt kanalen från dess region. Det kommer att lura det till att ge dig full tillgång till dess innehåll.

Smart DNS Proxy kanaler en del av din internettrafik som bara är relevant för att du ska visas någon annanstans. Allt annat förblir orört inklusive din IP-adress. Med andra ord, det ändrar den del i webbadresserna som hjälper till att bestämma din faktiska plats. Så småningom, när du konfigurerar Smart DNS på din enhet, kommer du att kunna strömma alla kanaler du vill ha.

Dessutom är smarta DNS-tjänster välkända för att upprätthålla den perfekta hastigheten för strömning. För att inte nämna att när du öppnar geo-blockerat innehåll kommer du fortfarande att kunna se dina lokala kanaler.

Innan vi börjar granskningen, låt mig kasta lite ljus på de bästa Smart DNS-tjänsterna som ska användas för amerikanska Netflix.

Hur du konfigurerar smart DNS på din enhet

Processen är mycket enkel. Du hittar installationsguider på din leverantørs webbplats beroende på vilken enhet du använder. Jag ska visa dig ett exempel på hur du ändrar din DNS på Mac så att du får en liten uppfattning om konfigurationstekniken. Så här gör du:

 1. Registrera dig först för en smart DNS-tjänst som Unlocator.
 2. När du har skapat ett konto, gå över till Mitt konto.
 3. Du kommer att få de DNS-inställningar som krävs för att få jobbet gjort.
 4. Gå nu till systeminställningarna.Inställningar Mac
 5. Klicka på Nätverk.Välj nätverk
 6. Välj antingen Wi-Fi eller Ethernet beroende på vilken metod du använder. Det är mestadels Wi-Fi.
 7. Klicka på Avancerat.Avancerade alternativ
 8. Nu, slå på DNS.
 9. Du hittar ett “+” -skylt längst ner till vänster i ditt fönster. Klicka på det.
 10. Ange DNS-inställningarna från Unlocator och tryck på Apply.
 11. Du har ändrat dina DNS-inställningar.
  Netflix estadounidense vs Netflix canadiense: ¿cuál es la diferencia?

Bästa smarta DNS-tjänst för amerikanska Netflix

Du kanske hittar namn på marknaden som Overplay, Getflix, Unblock-US, SmartyDNS och UnoTelly. Jag ska vara ärlig, dessa tjänster är ganska bra. Men de saknar vad de på vår lista har. Du måste välja en smart DNS-tjänst som kan ge dig den perfekta strömningsupplevelsen från Netflix. Inte bara det utan om du stöter på problem, borde tjänsten du väljer kunna fixa det på ett eller annat sätt. Med det sagt, här är toppen Smarta DNS-tjänster för amerikanska Netflix.

ExpressVPN

ExpressVPN-granskning

ExpressVPN är en av de bästa VPN-leverantörerna i branschen. Du kanske undrar varför ett VPN finns på vår lista när vi täcker smarta DNS-tjänster. Tja, de flesta av namnen på vår lista är VPN som råkar erbjuda en enastående Smart DNS-proxy. Ta ExpressVPN, inte bara erbjuder det mer än 2000 servrar runt om i världen, utan det skyddar också din enhet med den senaste säkerhetstekniken.

Å andra sidan är dess Smart DNS-funktion – MediaStreamer, bättre än de flesta rena Smart DNS Proxies där ute. Det ger dig tillgång till hundratals kanaler oavsett var de befinner sig. Det är ganska enkelt att konfigurera tack vare de dussintals konfigurationsguider som finns på deras officiella webbplats. Även om du inte är teknisk kunnig kan du navigera enkelt.

Om du letar efter mer kan du kolla in det här ExpressVPN-granskning.

NordVPN

NordVPN Review

Att komma åt sådana som amerikanska Netflix är en kaka när det gäller en leverantör som NordVPN. VPN är en av få leverantörer som kan kringgå Netflix VPN-block. På plussidan är det VPN-tjänsten som är en av de säkraste av alla. Det erbjuder Double VPN där du får dina data omdirigerade via två servrar istället för en. På så sätt får du dubbel kryptering på din trafik som skyddar dig mot alla slags cyberhot.

Låt oss nu prata om deras smarta DNS-tjänst, SmartPlay. Du kan enkelt använda Netflixs amerikanska katalog oavsett var du kanske är. Bara några DNS-justeringar på din enhet och du kommer att strömma på nolltid.

Om du undrar om Smart DNS är säker eller inte, kan du alltid använda deras VPN-tjänst som inkluderar CyberSec. På så sätt kommer din enhet att skyddas mot virus, skadlig programvara eller annan skadlig programvara som någonsin finns.

  Kako pridobiti ameriški Netflix v Južni Afriki?

För att lära dig mer om detta VPN, ta en titt på vår NordVPN Review.

BulletVPN

BulletVPN Review

BulletVPN är en ny VPN-leverantör med ett anständigt servernätverk. Du hittar mer än 50 servrar spridda över 30 länder runt om i världen. Jämfört med de andra är detta en låg mängd servrar. Den har dock tillgång till Netflix trots kanalens bästa ansträngningar för att blockera VPN: er.

BulletVPN erbjuder oöverträffade hastigheter, en kritisk faktor när man överväger datatunga strömningstjänster – tänk HD-video. Därför kan du prenumerera på Netflix HD-plan utan att behöva oroa dig för buffringproblem. Denna VPN erbjuder också en 30-dagars återbetalningsgaranti. Så du kan testa sina tjänster och få tillbaka dina pengar om de inte uppfyller dina förväntningar.

Denna VPN-leverantör gjorde det på vår lista eftersom det också innehåller gratis DNS-proxy. Du kommer att kunna blockera dussintals kanaler oavsett var deras täckningsområde ligger. Följ bara guiderna som finns på deras webbplats och du kommer att titta på US Netflix var du än är. För mer info, kolla in vår BulletVPN hela recensionen.

SurfShark

SurfShark VPN Review

SurfShark VPN Review

Obegränsade enheter. Det är det första som får din uppmärksamhet när du checkar ut SurfShark. Denna VPN-tjänsteleverantör gör ett mycket gott intryck när du tittar på deras webbplats. De har vänlig kundsupport och mer än 800 servrar i 50 länder.

Som jag nämnde kan du dra nytta av en VPN-anslutning på ett obegränsat antal enheter med ett konto. Det är en funktion som ingen av de bästa leverantörerna erbjuder sina användare.

Nyligen lanserade denna VPN sin Smart DNS-tjänst, vilket innebär att du kan komma åt kanaler som amerikanska Netflix utan att behöva gå igenom låg internethastighet på grund av kryptering. Men även som VPN var det en av få som kunde spärra USA: s Netflix utomlands.

För det tjänade denna VPN respekt av så många streamare som tvivlade på nykomlingen i början. Dessutom erbjuder de användarvänliga appar för Windows PC, Mac, Android och iOS. Om du vill veta mer, här är SurfSharks fullständiga recension.

Unlocator

Unlocator Review

Unlocator är en dansk Smart DNS-tjänst som drivs av Linkwork. De var en ren Smart DNS-tjänst tills de lagt till en VPN-tjänst nyligen. Deras smarta DNS låter dig växla din Netflix-region fram och tillbaka. Med ett Netflix-konto kan du göra det få tillgång till amerikanska Netflix i Storbritannien, Kanada, Australien, Tyskland och utomlands.

  Ako sa pozerať na americký Netflix mimo USA

Om du tror det byta DNS på dina enheter kan vara lite skrämmande, har Unlocator videor och installationsguider för alla strömningsenheter för att hjälpa dig. Den omdirigerar bara en del av din trafik. Därför kommer du att uppleva noll hastighet på Internet.

Med över 230 kanaler, Unlocator har den största listan med oblockerade strömningstjänster. Deras lista inkluderar Netflix, WWE Network, Hulu, Vudu, Sling TV, BBC Iplayer, HBO GO, CBS All Access.

Deras gratis 7-dagars rättegång betydde att jag inte hade något att förlora. Så jag bestämde mig för att prova dem. Jag har imponerats av deras tjänst av flera skäl. Unlocators DNS-koder fungerar på alla strömningsenheter. Du kan avblockera American Netflix på Android, iOS, PC, Mac, Xbox, PS4, Chromecast, Apple TV, Fire TV och Roku.

Unlocators Smart DNS-tjänst ändrar inte din IP-adress. Således har du fortfarande tillgång till alla lokala webbplatser och onlinetjänster. Kolla upp Unlocators granskning och ge den en provkörning om du vill.

VPN för amerikanska Netflix – Smart DNS-alternativ

Vissa internetleverantörer använder DNS-kapring eller transparent proxy (Mexiko, Thailand och Singapore). Du kan använda en VPN-leverantör som ExpressVPN “30 dagar inga frågor ställda tillbaka pengar-garanti” istället för Smart DNS för att avblockera USA: s Netflix utomlands. Att använda en VPN kommer att höja din säkerhet, så att du dödar två fåglar med en sten.

Du får avblockera American Netflix bara genom att klicka på en amerikansk server. Därefter får du en amerikansk IP-adress som låter dig ansluta till Netflix: s amerikanska bibliotek. Glöm inte, alla VPN på vår lista fungerar bra med Netflix, så gå inte och välj en gratis tjänst.

Vissa av er bryr sig om deras online-säkerhet mer än de strömmar. Det är därför de använder en VPN-tjänst. Är smart DNS-säker? Tja, det ger inte ett extra lager skydd, men äventyrar din information? Det är som att du går in på webben utan VPN, det är allt. Det skadar dig inte på egen hand.

Bästa smarta DNS-proxy för amerikanska Netflix – Summing Up

Vad Netflix erbjuder i vissa länder skiljer sig helt från vad det ger sina användare i USA. Varje land har sin egen katalog över innehåll. Men varför skulle någon nöja sig med en liten katalog när de kan få den största? Allt du behöver göra är att konfigurera Smart DNS med hjälp av en av de tjänster vi täckte i den här granskningen och du är klar. Om du vill kontrollera om det fungerade eller inte, sök efter Star-Crossed – The CW Series. Om du hittade det har du framgångsrikt blockerat US Netflix i din region.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me