Evolve from dish – gledajte Netflix na hotelski TV

Potovanja so del življenja mnogih ljudi. Potovanje v službo in v užitek je zelo običajno in z ljudmi, ki zdaj zaradi službe živijo stran od družine, je potovanje na srečanje z ljubljenimi prav tako pogosto v teh dneh. Bivanje v hotelu med potovanjem je lahko mešana izkušnja. Nekateri to vidijo kot nujno zlo, medtem ko se drugi trudijo, da bi bili čim boljši, če ne bi bili doma. Hoteli so na tem oddelku zaostajali, saj je pretakanje v središču našega vsakdana. Dish Network pa je končno našla inovativno rešitev.

Evolve from dish - gledajte Netflix na hotelski TV

Evolve from dish – gledajte Netflix na hotelski TV

Dolgočasno!

Medtem ko nekateri ljubijo izkušnjo nastanitve v čudovitem hotelu in se razvajajo nekaj dni, drugi pa se pritožujejo, da hoteli ne ponujajo dovolj možnosti, da bi bivanje postalo bolj razburljivo. V nekaterih primerih lahko povezava s hotelom WiFi ogrozi vašo spletno varnost.

Seveda v hotelski sobi ni ničesar, razen prelistati revije, ki so jih vrgli na nočno omarico. V trenutku, ko se nameravate upokojiti za noč, zamudite svojo najljubšo oddajo Netflix, kot so House of Cards, Orange Is The New Black ali celo Stranger Things!

Da, ljudje potujejo s svojimi prenosniki, telefoni in tabličnimi računalniki, vendar Netflix pogosto ni na voljo v vseh regijah. Na primer, če ste ameriški naročnik, ki potujete v Evropo in se namestite v hotel, morda ne boste mogli dostopati do svoje aplikacije Netflix.

Zato tisti, ki pogosto potujejo, ne samo zamudijo svoje najljubše oddaje, ampak tudi zapravijo naročnino. Kar si ljudje lahko ogledajo v hotelskih sobah, je Netflix te regije, kar pomeni, da ne morete gledati, kar želite.

Zato je ponudnik satelitske televizije Dish pripravil rešitev, s katero se bodo vaši izbrani seznami ogledov, predlogi in gledanje napredka premaknili iz vaših naprav v vašo hotelsko sobo.

Kaj je Evolve?

Jed je bil že dolgo priljubljen ponudnik satelitske televizije. Toda odkar se je začel trend rezanja vrvic, se trudi najti načine, kako preskočiti pas in preživeti pojav.

Ena izmed pobud je platforma za pretakanje Evolve, ki je podobna kakršni koli drugi storitvi, vendar samo za hotele. Gostje v hotelih iščejo prilagojeno zabavo, razlog, zakaj na potovanju nosijo več naprav, da lahko prinesejo svojo vsebino.

Evolve poganja Android TV z vgrajenim Chromecastom, ki gostom omogoča preprosto pretakanje priljubljene glasbe, filmov in oddaj na hotelsko televizijo. Gostje lahko dostopajo tudi do več tisoč priljubljenih aplikacij tako, da se prijavijo v Google Play, prenesejo želene aplikacije in odnesejo svoje priljubljene filme in nakupe v aplikacijah, ko zapustijo hotel.

Obstaja tudi možnost gledanja TV v živo in premium kanalov z uporabniško izkušnjo, usmerjeno v goste hotela. EVOLVE ima tudi intuitiven programski vodnik in enostaven daljinski upravljalnik, skupaj z največjim izborom HD kanalov. Enostavna navigacija, filtri in predogled kanalov omogočajo priročno odkrivanje vsebine, ki jo želijo gostje.

EVOLVE je enostavno vključiti v hotelski sistem. Ta rešitev, integrirana v PMS, omogoča personalizacijo in sodelovanje. S tem sistemom je goste mogoče sprejeti v svojo sobo po imenu, gesla uporabniških poverilnic pa lahko počistite ob odjavi. EVOLVE je celovita gostoljubna rešitev, s katero bo bivanje gostov v hotelu priročno, prijetno, prilagojeno in domače.

Integracija v Netflix

Vsi, ki sodelujejo v pretakanju vsebine, so povezani na Netflix. Nedvomno je Netflix največji igralec na tem trgu, ki s svojo široko paleto oddaj, filmov in izvirne vsebine daje konkurenco vsem ostalim. Netflix je tudi najstarejša storitev pretakanja.

Njegova priljubljenost je razvidna iz tega, kako se je beseda Netflix spremenila v glagol, podobno kot Google. Čeprav je Netflix tudi ena izmed najdražjih možnosti, jih ljudje zaradi široke raznolikosti vsebine še vedno raje uporabljajo drugi. Nekaterim je celo uspelo s pomočjo VPN-ja, da spremenijo svojo Netflix regijo in dobijo dostop do širšega obsega vsebine v postopku.

Različni kanali

EVOLVE ponuja različne kanale, kot sta YouTube in Sling TV. S pomočjo vgrajenega Chromecasta lahko vsebino pretakate tudi iz telefona ali prenosnika na vašo hotelsko televizijo. Če je vaša soba sposobna, bo škatla EVOLVE podpirala tudi predvajanje 4K.

Kljub vsem tem lastnostim je bilo opazno odsotnost Netflixa. Zato je Dish napovedal, da bo EVOLVE med drugimi kanali podpiral tudi Netflix. Gostje bodo lahko do Netflixa dostopali neposredno iz menija vodnikov Evolve s prijavo s svojim računom.

Če še nimate računa Netflix, bo na voljo tudi možnost, da se nanj enostavno prijavite. Po prijavi se bodo gostje lahko s svojimi oddajami pobrali tam, kjer so doma ostali.

To obljublja, da bo primeren način za brezhibno uživanje v svoji najljubši vsebini med lastno napravo in hotelsko televizijo.

Če vas skrbi, da bi lahko slučajno delili svoje podatke o Netflixu z drugimi gosti, če se pozabite odjaviti, bo možnost samodejnega odstranjevanja podatkov iz naprave Evolve ob nakupu prihranila dan. Ta varnostni ukrep je izjemna vključitev in lajša skrbi za zasebnost in krajo podatkov.

Dish bo v prihodnjih mesecih začel uvajati integracijo Netflix na vseh napravah Evolve. Pripravite se na uživanje v svojih najljubših oddajah, tudi ko potujete.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me