Evolve from Dish – Titta på Netflix på Hotel TV

Resor är en del av många människors liv nu. Att resa för arbete och för nöje är mycket vanligt, och med människor som nu bor borta från familjen på grund av arbete är det också ganska vanligt att resa för att träffa nära och kära. Hotell vistelse under resor kan vara en blandad erfarenhet. Vissa ser det som ett nödvändigt ont medan andra försöker göra det bästa av sin vistelse hemifrån. Med strömning som tar en central scen i vår vardag har hotell tappat efter i den avdelningen. Dish Network har dock äntligen kommit med en innovativ lösning.

Evolve from Dish - Titta på Netflix på Hotel TV

Evolve from Dish – Titta på Netflix på Hotel TV

Tråkig!

Medan vissa älskar upplevelsen av att ställa upp på ett fint hotell och bli bortskämd i några dagar, klagar andra på att hotell inte erbjuder tillräckligt med alternativ för att göra deras vistelse mer spännande. I vissa fall kan anslutning till hotellets WiFi till och med riskera din online-säkerhet.

Naturligtvis finns det inget att göra på ett hotellrum, förutom att bläddra igenom de tidskrifter som de dumpade på nattbordet. I det ögonblick du planerar att gå i pension för natten, saknar du din favorit-show från Netflix som House of Cards, Orange Is The New Black eller till och med Stranger Things!

Ja, människor reser med sina bärbara datorer, telefoner och surfplattor, men Netflix är ofta inte tillgängligt i alla regioner. Om du till exempel är en amerikansk prenumerant som reser till Europa och ställer upp på ett hotell, kanske du inte kan komma åt din Netflix-applikation.

  ¿Cómo obtener Netflix estadounidense en Sudáfrica?

Som ett resultat missar de som ofta reser inte bara sina favoritshower utan också slösa sitt prenumeration. Vad folk får titta på i hotellrummen är Netflix i den regionen, vilket innebär att du inte kan titta på vad du vill.

Det är därför satellit-TV-leverantören Dish har tagit fram en lösning som kommer att göra dina kuraterade titta på listor, förslag och se framsteg flytta från dina egna enheter till ditt hotellrum.

Vad är Evolve?

Skålen har alltid varit en populär leverantör av satellit-TV länge. Men ända sedan den trådskärande trenden började har den försökt hitta sätt att hoppa bandvagnen och överleva fenomenet.

Ett initiativ är Evolve-streamingplattformen, som liknar alla andra streamingtjänster men bara för hotell. Gäster på hotell söker personlig underhållning, anledningen till att de bär flera enheter när de reser så att de kan ta med sitt eget innehåll.

Evolve drivs av Android TV med Chromecast inbyggt, vilket gör det enkelt för gästerna att strömma sin favoritmusik, filmer och show till hotell-TV. Gästerna kan också komma åt tusentals populära appar genom att logga in på Google Play, ladda ner de appar de vill ha och ta med sina favoritfilmer och köp i appen hem när de lämnar hotellet.

Det finns också möjlighet att titta på live-tv och premiumkanaler, med en användarupplevelse fokuserad på hotellgäster. EVOLVE har också en intuitiv programguide och en lättanvänd fjärrkontroll, tillsammans med det största urvalet av HD-kanaler. Enkel navigering, filter och förhandsvisning av kanaler gör det bekvämt att upptäcka det innehåll som gästerna vill ha.

EVOLVE är lätt att integrera i hotellsystemet. Denna PMS-integrerade lösning möjliggör personalisering och engagemang. Med detta system kan gäster välkomnas till sitt rum med namn, och lösenord för användaruppgifter kan rensas vid kassan. EVOLVE är en komplett gästfrihetslösning som gör gästernas vistelse på hotellet bekvämt, roligt, personligt och hemtrevligt.

  How to Get American Netflix in South Africa?

Netflix-integration

Den som är intresserad av innehållsströmning är ansluten till Netflix. Utan tvekan är Netflix den största aktören på denna marknad och ger hård konkurrens till alla andra med sitt brett utbud av program, filmer och originalt innehåll. Netflix är också den äldsta streamingtjänsten runt.

Dess popularitet framgår av hur ordet Netflix har förvandlats till ett verb, ungefär som Google. Även om Netflix också är ett av de dyrare alternativen där ute, föredrar folk det fortfarande framför andra på grund av det stora innehållet. Vissa har till och med lyckats använda ett VPN för att ändra Netflix-regionen och få tillgång till ett bredare innehållsinnehåll i processen.

Olika kanaler

EVOLVE erbjuder olika kanaler som YouTube och Sling TV. Med hjälp av den inbyggda Chromecast kan du också strömma innehåll från din telefon eller bärbar dator till din hotell-TV. Dessutom, om ditt rum är kapabelt, kommer EVOLVE-rutan också att stödja 4K-uppspelning.

Trots alla dessa funktioner, var det som noterades avsaknaden av Netflix. Därför meddelade Dish att EVOLVE nu också kommer att stödja Netflix, bland andra kanaler. Gästerna kommer att kunna komma åt Netflix direkt från Evolve guide-menyn genom att logga in med sitt konto.

Om du inte redan har ett Netflix-konto finns det också ett alternativ att enkelt registrera dig för ett. När de är inloggade kommer gästerna att kunna hämta sig med sina shower precis där de slutade hemma.

Detta lovar att vara ett bekvämt sätt att njuta av ditt favoritinnehåll sömlöst mellan din egen enhet och hotell-TV.

Men om det oroar dig för att du av misstag kan dela dina Netflix-detaljer med andra gäster om du glömmer att logga ut, kommer alternativet att automatiskt ta bort din information från Evolve-enheten vid kassan spara dagen. Denna säkerhetsåtgärd är en anmärkningsvärd inkludering och underlättar oroen för integritet och stöld av data.

  ¿Cómo obtener Netflix británico en EE. UU., Canadá o Australia?

Dish kommer att börja rulla ut Netflix-integrationen på alla Evolve-enheter under de kommande månaderna. Gör dig redo att njuta av dina favoritprogram även när du reser.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me