Hur får man British Netflix i USA, Kanada eller Australien?

Hur man tittar på British Netflix i USA, Kanada, Australien eller någon annanstans utanför Storbritannien? Nu vet vi vad du tänker, vad kan Netflix UK kanske ha som Netflix USA inte? Visst kan du hitta alla de mest populära filmerna och serierna i Netflix USA: s bibliotek, men om du tittar på de andra Netflix-versionerna kommer du att märka att Netflix USA inte har allt innehåll. Netflix-prenumeranter är medvetna om att på grund av licens- och distribueringsfrågor skiljer sig deras bibliotek beroende på vilket land de befinner sig i.

Det som visas i Storbritanniens bibliotek kanske inte ens finns i den amerikanska versionen. Sammantaget kan 31% av titlarna i Storbritanniens bibliotek inte hittas i USA. Tyvärr är Netflix UK blockerat och otillgängligt utanför Storbritannien, vilket innebär att brittiska expater i Australien, Kanada och USA inte kan komma åt det. Om de har någon önskan att titta på Netflix UK, måste de installera en VPN-tjänsteleverantör. Denna VPN kommer att göra det möjligt för dem att kringgå geo-begränsningarna som påförs Netflix UK så att de kan komma åt dess innehåll oavsett var de är. De kan också strömma sina program och filmer på operativsystemet PC, Mac, Android och iOS.

Hur man får Netflix UK i Australien, Kanada och USA

Hur man får Netflix UK i Australien, Kanada och USA

Så här avaktiverar du Netflix UK i USA, Kanada eller Australien

Genom att jämföra biblioteken i olika länder rankade Storbritannien fjärde med 5 052 titlar, precis bakom USA och Kanada. Det är inte för illa. Detta innebär att Storbritanniens bibliotek har exceptionellt bra innehåll att erbjuda. Med tanke på dessa statistiska siffror tar vi att brittiska utlandsstationerade och resenärer skulle vilja behålla sin tillgång till det. De kan fortfarande titta på Tuggummi, Happy Valley och Robozuna utanför Storbritannien men bara med en VPN.

Så här avaktiverar du Netflix UK i USA, Kanada eller Australien med hjälp av en VPN

Ett virtuellt privat nätverk skapar en tunnel genom vilken din enhet använder sig för att komma åt Internet. Uppgifterna som överförs genom tunneln krypteras på ett sätt som ingen ISP eller tredje part kan få tag på. VPN omdirigerar också din anslutning via en utsedd server i ett land du väljer, vilket garanterar en hög sekretessnivå och säkerhet. Och eftersom din IP-adress ger bort din plats, måste du ändra den, med en VPN naturligtvis. Så här gör du:

 1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänst. Vi rekommenderar VPN som ExpressVPN.
 2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma Netflix UK på.
 3. Starta appen och anslut till en VPN-server i Storbritannien.
 4. När du har anslutit till en UK-server kommer du att få en tillfällig Britsih IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i Storbritannien.
 5. Nu när du har en brittisk IP kan du enkelt komma åt Netflix UK som om du är fysiskt i Storbritannien.

Bästa VPN för Netflix

Att välja en pålitlig VPN är processens enda viktigaste steg. Det finns många pålitliga VPN: er på marknaden, ExpressVPN är överlägset bäst, särskilt med avblockering av innehåll. Med ExpressVPNs supersnabba VPN-servrar i 94 länder får du omedelbart spärra alla webbplatser, kanaler, tjänster och appar du älskar. Titta på de andra VPN-tjänsteleverantörerna som kan hjälpa dig att få Netflix UK i Australien, Kanada och USA.

VPN-fördelar

Om du letar efter ett sätt att få säkerhet och integritet är en VPN precis vad du behöver. En VPN skapar detta privata nätverk där dina data överförs genom. Dina data är krypterade och underhållna medan du är online. Du är anonym och kan inte upptäckas på Internet, vilket gör att du kan göra saker du aldrig skulle ha tänkt att göra med din riktiga IP-adress. Avblockering av innehåll är en av de många funktionerna och fördelarna med ett VPN, titta nu på de andra:

 • Dölj surfaktivitet från lokala nätverk och internetleverantörer.
 • Tillåter strömning och fildelning.
 • Att ha ett VPN hjälper människor att komma åt filer på distans även från hemmet eller från någon annan plats.
 • Genomgå censur på internet och ta dig runt brandväggar.
 • En VPN säkrar din internetanslutning och skyddar dina data från hackare och övervakning.
 • Spara användarnas pengar med gränsrelaterade köp.
 • En VPN-tjänst används när en grupp behöver dela filer under en lång tid.

Få Netflix UK utanför Australien, Kanada och USA

Få ut det bästa av din Netflix-strömningsupplevelse när du ansluter till ett VPN. Inte bara kan du få den brittiska versionen av Netflix utan också alla andra versioner utanför ditt eget land. Britsih expats, amerikaner, australier och kanadensare kan njuta av shower som The Missing och Cuckoo så snart de lanserar sin VPN-app. Det är det enklaste någonsin. Låt oss veta vilket VPN du kommer att använda för att få Netflix UK utanför Storbritannien. Dela dina erfarenheter i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me