Hur man tittar på American Netflix i Förenade Arabemiraten (Dubai Abu Dhabi)

Netflix har just lanserats i Mellanöstern och Nordafrika. Arabiska länder gillar Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Egypten, Syrien, Libanon, Jordanien, Morroco, Algeriet och Tunis kan alla komma åt Netflix nu. Efter att ha kontrollerat de tillgängliga filmerna i Netflix UAE är det dock säkert att säga att det urval av filmer och TV-serier som för närvarande är tillgängliga för att strömma lämnar mycket att önska att säga minst. Lyckligtvis finns det en snabb fix som gör att du kan göra det ändra din Netflix-region och avblockera American Netflix i Förenade Arabemiraten. VPN och Smart DNS Proxy erbjuder båda en lösning som gör det möjligt för dig byta ditt Netflix-land och få tillgång till tusentals fler filmer på Netflix.

Hur man avmarkerar och tittar på American Netflix i UAE VPN DNS Proxy

Hur man avblockerar & Se amerikanska Netflix i UAE VPN DNS Proxy

Hur man tittar på American Netflix i Förenade Arabemiraten med VPN

Innan Netflix lanserades i Förenade Arabemiraten skulle du få ett meddelande om att Netflix inte har kommit till denna del av världen ännu. När du besöker Netflix-webbplatsen kan du registrera dig för en Emirate Netflix-konto. Samma konto kan användas för att wta andra Netflix-regioner inklusive USA, Storbritannien, Kanada, Australien eller Spanien. Till växla din Netflix-region till amerikansk, du behöver spoof / dölj din online plats. Du kan göra det med VPN. VPN gör att du kan avblockera alla Netflix-regioner.

 • Ansluter till en amerikansk VPN-server avblockera USA: s Netflix, HBO GO, Hulu, Showtime, Crackle, och annat geoblockerat innehåll.
 • VPN blockerar också andra webbplatser som kan vara lokalt blockerade i Dubai eller Abu Dhabi.
 • För att växla tillbaka till Netflix UAE, koppla helt enkelt från VPN-servern du är ansluten till.
 • VPN kan enkelt installeras på iPhone, iPad, Android, PC, eller Mac även om du inte är så tekniskt tack vare VPN-appar.

För att prova VPN, registrera dig med ExpressVPN. ExpressVPN har VPN-servrar i 78 olika länder inklusive USA, Australien, Kanada och Storbritannien vilket innebär att du kan avblockera alla dessa Netflix-regioner. Nedan hittar du mina tre bästa VPN-leverantörer till avblockera amerikanska Netflix i Förenade Arabemiraten.

RankVPN ProviderLink
rangvpn-provider
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Obegränsad bandbredd
 • Appar för alla dina enheter
 • 24/7 Live Support
 • Exklusiv 49% rabatt!

Besök ExpressVPN

rangvpn-providerBesök BulletVPN
rangvpn-providerBesök NordVPN
4vpn-providerBesök Surfshark

Hur man avblockerar USA: s Netflix i UAE med Smart DNS Proxy

Uppdatering: Unlocator fungerar inte längre med American Netflix. Använd ExpressVPN för att få Netflix USA i UAE istället.

Ändring av Netflix-regioner och avblockering av geobegränsade webbplatser kan också göras med hjälp av smarta DNS-proxyer. Netflix-regionerna, liksom de andra strömningskanaler som du kan avblockera, bestäms av den smarta DNS-proxytjänsten du använder. Unlocator, till exempel, stöder för närvarande avblockering av 28 olika Netflix-regioner.

 • Du kan registrera dig för en gratis Unlocator-rättegång – Inget kreditkort krävs.
 • När du har skapat ditt Unlocator-konto följer du installationsguiderna och filmerna för att konfigurera Unlocator DNS på din streamingenhet. Nästan alla enheter stöds. Listan innehåller PC, Mac, Android, iPhone, iPad, Apple TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Roku, Smart TV, PS3, PS4 och Xbox.
 • Till skillnad från ett VPN är din trafik inte krypterad när du använder Smart DNS. Uppsidan är att din Internethastighet är oförändrad heller.
 • Många ISP: s Emirater använder DNS-kapning eller transparenta proxyer. Detta innebär att du kanske inte kan dra full nytta av Smart DNS och skulle vara bättre på att använda VPN för att avmarkera US Netflix i UAE.

Sammantaget kan du låsa upp mer än 218 strömningskanaler med Unlocator. Listan över kanaler som stöds inkluderar Netflix, HBO GO, Showtime, Hulu, Crackle, ABC, BBC iPlayer, ITV och Sky GO.

Titta på American Netflix i UAE med VPN vs Smart DNS Proxy

Med tanke på att de flesta Internetleverantörer i Mellanöstern, inklusive Emiratet, använder transparenta proxyer, använder VPN till ändra din Netflix-region rekommenderas förmodligen mer. Med tanke på det faktum Unlocator erbjuder en gratis 7-dagars provperiod, du har ingenting att förlora om du vill prova avblockerar amerikanska Netflix i Förenade Arabemiraten med Smart DNS.

relaterade inlägg

 • Hur man installerar ExpressVPN på Kodi Android TV Box

  Hur man installerar ExpressVPN på Android TV Box

  1 kommentar | 12 oktober 2017

 • Hur man tittar på Telecinco utanför Spanien

  Hur man tittar på Telecinco utanför Spanien

  Inga kommentarer | 24 augusti 2018

 • Hur man tittar på J Sports utanför Japan

  Hur man tittar på J Sports utanför Japan

  Inga kommentarer | 10 augusti 2018

 • Hur man installerar Netflix på Kodi 17 Krypton

  Hur du installerar Netflix på Kodi?

  28 Kommentarer | 27 mars 2017

Om författaren

karl

Strömmande prylar geek. Intresserad av varje liten sak som finns att veta om att kringgå regionala begränsningar. En ivrig troende på rätten att skydda integritet online. Charles har också granskat många VPN-tjänsteleverantörer och vet hur man kan skilja de goda äpplen från de dåliga.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me