Hur man tittar på American Netflix på Amazon Fire TV Cube

Hur kan man se amerikanska Netflix på Fire TV Cube utanför USA? ”Alexa, slå på TV: n, “Alexa, open Netflix”, bilden själv prata i en kub och beordra den att spela alla Netflix-filmer eller show du vill. Echosmarthögtalare med sin virtuella assistent Alexa och Fire TV set-top videoråd har gått samman i form av en ny produkt som heter Amazon Fire TV Cube. När Amazon Fire TV Cube är ansluten till din TV har du alla tjänster du kan förvänta dig att få från en vanlig FireStick inklusive Netflix, Hulu, HBO och Sling TV. Bäst av allt, det ger sina användare tillgång till Alexa. Fire TV Cube hör dig från valfri riktning så att om du ber Alexa att strömma Netflix’s House of Cards från hela rummet så kommer det att göra det. Fire TV Cube är den första någonsin handsfree med Alexa och 4K Ultra HD-strömningsenhet. Om den används med ett VPN skulle streamingupplevelsen nå en helt ny nivå. Ta reda på hur du får Netflix USA på din Amazon Fire TV Cube i guiden nedan.

Hur man tittar på Netflix på Fire Cube TV

Hur man tittar på Netflix USA på Fire TV Cube

Hur man tittar på American Netflix på Fire TV Cube med VPN

Om du letar efter ett lättanvänt mediauttag är Netflix nätverket för dig. Ingen kan argumentera om populariteten Netflix har vunnit tack vare sina klassiska, samtida och underhållande TV-program. Men inte alla Netflix-vattnar kan säga detsamma för sig själv som var och en har en annan upplevelse. Netflix har en annan version med kataloger i varje land, och varje land varierar i sina restriktiva grader. Så om du är utanför USA, så är du ett av de länder som fick start på högkvalitativt premiuminnehåll. Även om du inte har tillgång till det amerikanska biblioteket med strömmande filmer och show, kan du använda en VPN för att ge dig själv den åtkomsten. VPN: er som privata Internetnätverk som håller snoopy tredjeparter ute och därmed bibehåller din datas integritet. Inte bara det, en VPN kan hjälpa dig att få Netflix USA och alla andra begränsade kanaler i världen. Läs vidare för att ta reda på hur.

 1. Registrera först med en VPN-leverantör.
 2. Ladda ner och installera sedan VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en amerikansk VPN-server.
 5. Gå slutligen till Netflix-webbplatsen eller starta Netflix-applikationen.
 6. Titta på Netflix utanför USA.

ExpressVPN är den bästa VPN-tjänsten du kan använda med Fire TV Cube. ExpressVPN 6.7 fungerar nu på Amazon Fire TV Stick och Android TV och Fire Cube TV vilket gör den till den perfekta VPN-appen för strömmande media. Klicka nu om du undrar om några av de bästa VPN: erna för Fire TV Cube här att få reda på.

Bästa VPN för Fire TV Cube

Det finns många geoblockerade applikationer som Netflix USA som behöver ett VPN för att komma åt. Människor i Tyskland, Storbritannien, Kanada och Australien kan inte titta på Netflix USA om de inte har en amerikansk IP-adress. De som vill kringgå geobegränsningar och titta på live och on-demand innehåll på alla kanaler – inte bara Netflix USA – måste tappa sin plats online. När de prenumererar på ett VPN hämtar användare appen och ansluter sedan till en server i ett land där begränsningar för deras önskade kanal eller tjänst inte finns. Efter att ha gjort det har användarna en IP-adress som gör dem berättigade till åtkomstbegränsat material. Detta är bara en av de tjänster en VPN har att erbjuda. Kom och tänk på det, det finns många fördelar med att använda en VPN. Här är några av dem:

 • Ta bort blockering av geobegränsade appar: Avblockera och titta på strömmande appar som Netflix, HBO, Amazon Prime och Hulu.
 • Högsta integritetsnivåer: Lägg till ett lager av integritet och säkerhet till alla aktiviteter som utförs online.
 • VPN-applikationer: Alla appar är användarvänliga och fungerar på PC, Mac, Android, iOS och FireStick.
 • Bypass ISP Throttling: VPN förhindrar internetleverantörer från att strypa din internethastighet så att du kan njuta av direktuppspelning online utan avbrott.
 • Reducera kostnader. Underhållskostnaderna är mycket låga när ett VPN-nätverk har upprättats.
 • Online anonymitet. Genom att använda ett VPN kan du surfa på webben i fullständig anonymitet.

Fire TV-kub Funktioner

 • Lådan har: strömadapter, Alexa Voice Remote, snabbstartguide, 2 AAA-batterier, marknadsföringsguide, Infraröd (IR) Extender-kabel, Amazon Ethernet Adapter (10/100)
 • Den innehåller nu 16 GB intern lagring istället för bara 8 GB.
 • Den inkluderar Alexa med 8 inbyggda mikrofoner med röstigenkänning från fjärran.
 • Röststyrning av Fire TV Cube är möjlig utan att använda en fjärrkontroll.
 • Enheten har IR-teknik som gör det möjligt att styra TV, ljudstång, kabel eller satellitbox och mottagare.
 • Den har en inbyggd högtalare.
 • En 1-års begränsad garanti och service ingår. En utökad garanti på 2-3 år är tillgänglig för amerikanska kunder.

Skaffa amerikansk Netflix på Fire TV Cube

Även om meddelanden och röstsamtal inte stöds av Amazon FireStick från och med nu, finns det ingen tvekan om att Amazon har underhållning som sin främsta prioritet. Produkten skickas 21 juni och förväntas få en hel del surr med tanke på dess unika egenskaper och praktiska. Som vad som kan vara bättre än att inte behöva använda en fjärrkontroll för att bläddra igenom kanalerna – inte bara några kanaler – vi pratar om Netflix USA. Du kan gå igenom TV-kanalerna utan att lyfta fingret och titta på Netflix USA på din Fire TV Cube med hjälp av en VPN. Det blir inte bättre än det här.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me