Hur Netflix blockerar VPN och hur man förbikopplar Netflix VPN-förbud

Någonsin undrat hur Netflix blockerar VPN och om det fortfarande är möjligt att kringgå Netflix VPN-förbudet? Under denna digitala tidsålder har TV: n minskat i popularitet och gjort plats för andra former av underhållning. Om du inte är en TV-bevakare, men inte kan leva utan din dagliga dos av program heller, måste Netflix vara mycket högt i din prioriteringslista. För de exklusiva program och filmer som inte kommer på TV är Netflix destinationen. Det råkar vara en viktig resurs för den yngre generationen idag.

En av de bästa programmen på Netflix är House of Cards. Denna show är baserad på ett politiskt äktenskap med två sociopater och omoraliska människor (eller monster) som är i framkant. De bryr sig bara om sig själva och alla som står i deras väg dödas antingen bokstavligen eller bildligt.

Hur Netflix blockerar VPN och hur man förbikopplar Netflix-förbud

Hur Netflix blockerar VPN och hur man förbikopplar Netflix-förbud

Netflix är regionbegränsat

Men en stor nackdel med Netflix är att den är landsspecifik. Så om du är i Indien kan du inte få tillgång till American Netflix, eller om du är i USA kan du inte se Netflix UK. Du får bara titta på vad som är tillgängligt för ditt land.

Naturligtvis var det tidigare lösningar för det här problemet tills Netflix blev smart och började blockera Virtual Private Network (VPN) som krypterar IP-adresser. Nu är tittarna fast och tittar på regional Netflix igen.

  Ako Netflix blokuje VPN a ako obísť Netflix VPN zákaz

Finns det inget sätt att kringgå detta hot?

Läs vidare för att ta reda på det.

Vad är Netflix?

Netflix är ett amerikanskt underhållningsföretag och streamingtjänst som grundades 1997, även om det nyligen har vuxit i popularitet tack vare tjänsten som finns tillgänglig över hela världen nu. Med ett Netflix-abonnemang får tittarna titta på exklusiva och prisbelönta TV-program, filmer och dokumentärer på sina Internet-anslutna enheter, från en PC till en smartphone till en surfplatta till en Smart TV.

Den enda frågan är att Netflix erbjuder landsspecifika tjänster. Så om du vill titta på de program som finns i andra länder kan du inte göra det. Men det fanns sätt att komma runt det, helt enkelt genom att använda en VPN-tjänst. Medan VPN-tjänster kan få dig åtkomst till Netflix från ett annat land, får du följande fel när du försöker se en show:

‘Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ‘

Varför händer detta?

En VPN-tjänst krypterar din IP-adress och håller din surfningssession privat. Detta var en föredragen metod för att kringgå Netflix åtkomstkontroll tills nyligen, när strömningstjänsten började upptäcka och blockera VPN: er.

Netflix fungerar som en separat enhet i varje land eftersom när den köper rättigheterna för en film måste den skriva ett separat kontrakt för varje land. Det är därför juridiskt bundet att begränsa gränsöverskridande tillgång.

Att använda en VPN-tjänst för att kringgå denna begränsning är i viss mån olaglig. Netflix har snäv kontroll över VPN: er och kan enkelt upptäcka och blockera dessa proxyservrar. Det har inte hindrat människor från att försöka hitta andra lösningar. När Netflix blockerar en lösning kommer VPN-tjänster med en annan.

  Netflix vs HBO ahora - El mejor servicio de transmisión

Hur man förbikopplar Netflix VPN-förbudet sedan?

Det finns två alternativ för prenumeranter: Titta bara på vad som finns tillgängligt i ditt land, eller använd en VPN-tjänst som fortfarande fungerar. Att hålla sig till det första alternativet är bättre, eftersom du aldrig vet när en VPN är blockerad av Netflix.

Om du är intresserad av det andra alternativet är här en lista över VPN-tjänster som fortfarande fungerar för Netflix.

ExpressVPN: Den här snabba och pålitliga VPN-tjänsten ger dig tillgång till Netflix USA, Netflix Kanada och Netflix Tyskland.

PrivateVPN: Den här Sverige-baserade VPN-tjänsten har servrar över hela världen som kan ge dig tillgång till upp till 13 olika Netflix-regioner.

StrongVPN: Till skillnad från vad namnet antyder är detta en fantastisk VPN-tjänsteleverantör om du vill komma åt amerikanska och brittiska Netflix. Det erbjuder hög hastighet och generellt bra VPN-tjänst.

BulletVPN: Denna VPN-tjänst är perfekt för personer som vill byta till American Netflix utanför USA.

Vad gör Netflix med det??

Senast hört arbetar Netflix för att lösa detta problem genom att tillhandahålla global tillgång runt om i världen, så prenumeranter behöver inte använda sig av VPN eller andra metoder för att titta på shower i andra länder. Om det här fungerar, kan människor ha fullständig åtkomst till alla program på Netflix, oavsett vilket land de var i. Men för närvarande åtminstone inte alla Netflix-regioner erbjuder samma innehåll.

Hur man förbikopplar Netflix VPN Ban – Final Word

Tills Netflix hittar ett lagligt sätt att lösa detta problem finns det ingen annan metod för åtkomst till Netflix i andra regioner utom med hjälp av VPN-tjänster som fortfarande fungerar. När du väljer ett VPN, se till att de inte redan är blockerade av Netflix. De flesta VPN-leverantörer kommer att ljuga om att få dig att köpa sin tjänst. För att titta på obegränsad Netflix via VPN, gör dina läxor innan du hoppar på bandwagon.

  Kako pridobiti ameriški Netflix v Južni Afriki?
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me