Kako do ameriškega Netflixa na Apple TV zunaj ZDA

Če imate lastnik Apple TV in živite zunaj ZDA, ste morda opazili, da vaš Netflix knjižnica ni knjižnica, ki ste jo dolgo pričakovali. To je zato, ker prikazuje vaša knjižnica Netflix 10-krat manj vsebine kot ameriška knjižnica Netflix.

Zdaj, kaj bi lahko bil boljši dodatek za vaš Apple TV kot pretakanje ameriškega Netflixa na njem? Čeprav lahko to mislite Ameriški Nexflix je izven ZDA nedostopen, nimaš prav. Na svoj Apple TV v tujini lahko uporabite dva načina, da dobite ameriški Netflix in v nadaljevanju vam bom povedal vse o teh dveh orodjih.

V tem članku vam bom razložil, kako lahko spremenite svojo regijo Netflix, da boste na ameriški televiziji Apple pretakali ameriško različico. 

Glejte ameriški Netflix na Apple TV

Glejte ameriški Netflix na Apple TV

Glejte ameriški Netflix na Apple TV – The Intro

Če želite dobiti Netflix US, račun iTunes lahko spremenite v ZDA. Kar morate storiti, je naslednje:

 1. Pojdite na Nastavitve > Splošno > iTunes trgovina > Lokacija.
 2. Zdaj, spremenite svojo lokacijo v ZDA.
 3. Dostopajte do Netflix US in jih pretakajte kamor koli. 

Če je knjižnica vaše Netflix vsebine omejena, lahko to uporabite VPN ali pametni DNS. Če se odločite, da boste celotno lokacijo Apple TV iTunes spremenili v ZDA, boste imeli dostop do nekaterih spodaj navedenih kanalov:

 • Netflix
 •  Zgodovinski kanal
 • WWE Network
 • Hulu
 • HBO Pojdi
 • Pazi ABC
 • Disneyjev kanal
 • MLB
 • NHL
 • NBA

Kako pridobiti ameriški Netflix na Apple TV v tujini

Upoštevajte ta navodila da spremenite svojo Netflix regijo v ZDA na Apple TV:

 1. Poiščite ponudnika storitev VPN vreden vaše naročnine.
 2. Pridobite aplikacijo VPN v napravi PC, Mac, Android, iOS.
 3. Zaženite aplikacijo VPN, in potem prijaviti.
 4. Zdaj, iskanje po seznamu strežnikov za ameriškega.
 5. Povežite se z ameriškim strežnikom po vaši izbiri.
 6. Končno, obiščite Netflix spletno stran ali dostop do aplikacije Netflix.
 7. Zdaj lahko pretoči Netflix US na Apple TV.

Najboljši VPN za Netflix US na Apple TV

ExpressVPN zajema vse osnove iz hitrost do varnosti. Svoje zmožnosti odklepanja niso primerljive in lahko dobite poljubno vsebino ne glede na vašo lokacijo. ExpressVPN vam bo povrnil denar, ne da bi v 30 dneh postavil vprašanja.

Ponudnik ponuja impresivno število strežnikov strateško razporejene lokacije. Svoje velike hitrosti strežnika in zanesljiv ugled z Netflixom naredite to ponudnika, ki je vreden premisleka. ExpressVPN ni tako drago, kot se zdi. Raven storitev, ki jih ponuja ExpressVPN, dokazuje, da vašega denarja ne boste zapravili.

Če želite preučiti druge možnosti, vam bo ta preglednica pomagala pri iskanju VPN-ja.

Glejte ameriški Netflix na Apple TV – VPN način

VPN, virtualno zasebno omrežje je Apple TV ne podpira, kar pomeni, da ga ne morete neposredno konfigurirati v napravi Apple. Če želite uporabiti način VPN, morate imeti usmerjevalnike, ki podpirajo VPN; dober primer bi bil DD-WRT. Če ne veste, kaj to pomeni, pojdite na spodnjo možnost Smart DNS. Če veste, o čem govorim, je tu več o VPN-ju.

 • Ti lahko enostavno namestite in uporabite VPN na pomembnih napravah, kot so iPhone, iPod, Ipad, Android, Mac in računalnik.
 • Programska oprema je robusten in odporen na ISP omejitve in inšpekcije.
 • VPN vam dodeli visoka raven zasebnosti in varnosti zaradi popolne šifriranja prometa.

Če se odločite za to, morate usmerjevalnik konfigurirati z nastavitvijo VPN. Postopek se razlikuje od enega do drugega ponudnika. Torej, preberite dokumente in se po potrebi obrnite na njihovo podporo. Vse skupaj naj ne bi trajalo več kot 10 minut. Dobra stvar je, da ko to storite, vam Apple TV ni treba dodatno spreminjati.

Netflix US na Apple TV – The DNS Way

Nastavitev SmartDNS je tako enostavna kot štetje do deset. Vse kar morate storiti je, da spremenite IP naslove DNS in pripravljeni ste. Želite storiti še kaj proxy Smart DNS? Preberite spodnji seznam.

 • A brezhibna namestitev ki podpira večino naprav, ki so na voljo na trgu.
 • Ti lahko enostavno preklapljate med regijami Netflix ne da bi spremenili nastavitev naprave.
 • Brez kazni pasovne širine saj je le majhna podmnožica pasovne širine preusmerjena.
 • Ena pomanjkljivost a Pametni DNS je, da nanj zlahka vplivajo omejitve ponudnika internetnih storitev, kot so pregledni pooblaščenci in Ugrabitev DNS.

Če ste na trgu za zanesljiv ponudnik pametnih DNS, boste morda želeli odjaviti Sprostitveni mehanizem. Ta ponudnik ponuja preko 200 kanalov, 7-dnevno brezplačno preskušanje, in najvišje hitrosti DNS v industriji. S tem ne morete iti narobe.

Ameriški Netflix na Apple TV zunaj ZDA – Unblock in Watch

V nadaljevanju je, ali ste na Danskem, Finskem, Švedskem, Irskem, v Veliki Britaniji, Braziliji, Kanadi, Peruju, Mehiki ali na Nizozemskem, lahko dostop in pretok ameriškega Netflixa. Iz osebnih izkušenj lahko samozavestno priporočam ExpressVPN.

Če vas zanima gledanje ameriškega Netflixa na Apple TV zunaj ZDA, lahko uporabite bodisi VPN ali Pametni DNS. Zanima me, za kaj se boste odločili, zato pustite svoje izbire v razdelku za komentar spodaj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me