Kako gledati ameriški Netflix na Amazon Fire TV Cube

Kako gledati ameriški Netflix na Fire TV Cube zunaj ZDA? “Alexa, vklopi televizor “,” Alexa, odpri Netflix “, si predstavljaj, kako se pogovarjate v kocki in mu naročite, da predvaja poljuben film Netflix ali pokaže, da želite. Pametni zvočnik Echo s svojim virtualnim asistentom Alexa in video televizorjem Fire TV se je združil v obliki novega izdelka, imenovanega Amazon Fire TV Cube. Po vključitvi na televizor vam Amazon Fire TV Cube ponuja vse storitve, ki bi jih pričakovali od običajnega FireSticka, vključno z Netflix, Hulu, HBO in Sling TV. Najboljše od vsega je, da svojim uporabnikom omogoča dostop do Alexa. Fire TV Cube vas sliši iz katere koli smeri, tako da če vprašate Alexa, naj Netflixovo Hišno kartico pretaka iz cele sobe, bo. Fire TV Cube je prva prostoročna aplikacija s tokovno napravo Alexa in 4K Ultra HD. Če se uporablja z VPN, bi izkušnja s pretakanjem dosegla povsem novo raven. V spodnjem vodniku poiščite, kako do Netflix USA na svoji Amazon Fire TV Cube.

Kako gledati Netflix USA na Fire TV Cube

Kako gledati ameriško Netflix na Fire TV Cube z uporabo VPN

Če iščete enostavno uporabo medijske vtičnice, potem je Netflix omrežje za vas. Nihče se ne more prepirati o priljubljenosti, ki jo je Netflix pridobil po zaslugi klasičnih, sodobnih in zabavnih TV oddaj. Vendar pa ne more vsak opazovalec Netflix zase povedati isto, saj ima vsak svoje izkušnje. Netflix ima različno različico s katalogi v vsaki državi in ​​vsaka država se razlikuje v svojih omejevalnih stopnjah. Če ste zunaj ZDA, ste ena od tistih držav, ki so se prepuščali visokokakovostnim premium vsebinam. Zdaj tudi če nimate dostopa do ameriške knjižnice za predvajanje filmov in oddaj, lahko z dostopom do zasebnega dostopa do VPN. VPN-ji so kot zasebna internetna omrežja, ki preprečujejo zaščito tretjih oseb in tako ohranjajo zasebnost vaših podatkov. Ne samo to, VPN vam lahko pomaga, da dobite Netflix US in vse druge kanale na svetu. Preberite si, če želite izvedeti, kako.

 1. Najprej se prijavite pri ponudniku VPN.
 2. Nato naložite in namestite aplikacijo VPN v računalnik, Mac, Android, iOS napravo.
 3. Zaženite aplikacijo VPN in se prijavite s svojim računom VPN.
 4. Zdaj se povežite z ameriškim strežnikom VPN.
 5. Končno obiščite spletno mesto Netflix ali zaženite aplikacijo Netflix.
 6. Oglejte si Netflix zunaj ZDA.

ExpressVPN je najboljša storitev VPN, ki jo lahko uporabite pri Fire TV Cube. ExpressVPN 6.7 zdaj deluje na Amazon Fire TV Stick in Android TV ter Fire Cube TV, zaradi česar je popolna VPN aplikacija za pretakanje medijev. Zdaj, če se sprašujete o nekaterih najboljših VPN-jih za Fire TV Cube, kliknite tukaj izvedeti.

Najboljši VPN za Fire TV kocko

Obstaja veliko geoblokiranih aplikacij, kot je Netflix USA, ki potrebujejo dostop do VPN-ja. Ljudje v Nemčiji, Veliki Britaniji, Kanadi in Avstraliji ne morejo gledati Netflix USA, razen če dobijo ameriški IP naslov. Tisti, ki želijo zaobiti geografske omejitve in si ogledati vsebino v živo in na zahtevo na katerem koli kanalu – ne le Netflix USA -, morajo svoje spletne lokacije ogoljufati. Po naročilu na VPN uporabniki prenesejo aplikacijo in se nato povežejo s strežnikom države, kjer omejitve za želeni kanal ali storitev ne obstajajo. Po tem je uporabnikom na voljo naslov IP, ki jim omogoča dostop do gradiva z omejenim dostopom. To je le ena od storitev, ki jo ponuja VPN. Pomislite, da je uporaba VPN veliko prednosti. Tu je nekaj takih:

 • Odkleni aplikacije z omejenimi geografskimi območji: Odblokirajte in gledajte programe za pretakanje, kot so Netflix, HBO, Amazon Prime in Hulu.
 • Najvišje ravni zasebnosti: Vsem dejavnostim, ki se izvajajo na spletu, dodajte sloj zasebnosti in varnosti.
 • Prijave VPN: Vse aplikacije so uporabniku prijazne in delujejo na računalnikih, računalnikih Mac, Android, iOS in FireStick.
 • Bypass ISP Throttling: VPN-ji preprečujejo, da bi ponudniki internetnih storitev zmanjšali vašo hitrost interneta, tako da lahko brez prekinitev uživate v spletnem pretakanju videoposnetkov.
 • Zmanjšajte stroške. Ko je vzpostavljeno omrežje VPN, so stroški vzdrževanja zelo nizki.
 • Anonimnost na spletu. Uporaba VPN omogoča brskanje po spletu v popolni anonimnosti.

Fire TV kocka

 • V škatli so: napajalnik, Alexa Voice Remote, hitri vodnik, 2 AAA bateriji, navodila za trženje, infrardeči (IR) podaljševalni kabel, Amazon Ethernet adapter (10/100)
 • Zdaj vključuje 16 GB notranjega pomnilnika namesto le 8 GB.
 • Vključuje Alexa z 8 vgrajenimi mikrofoni z daljinskim prepoznavanjem glasu.
 • Glasovno krmiljenje Fire TV Cube je možno brez uporabe daljinca.
 • Naprava ima IR tehnologijo, ki omogoča nadzor televizije, zvočne vrstice, kabelske ali satelitske omarice ter sprejemnika.
 • Ima vgrajen zvočnik.
 • Vključena je enoletna omejena garancija in storitev. Za ameriške stranke je na voljo dvoletna podaljšana garancija.

Pridobite ameriški Netflix na Fire TV Cube

Čeprav Amazon FireStick do zdaj ne podpira sporočanja in govornih klicev, Amazon FireStick ne podpira, nobenega dvoma ni, da je Amazon kot prvo prednostno nalogo postal zabava. Izdelek prinaša 21. junij in pričakuje se, da bo zaradi svojih edinstvenih lastnosti in praktičnosti dobil veliko hrupa. Kot bi lahko bilo boljše, kot da ne bi uporabljali daljinskega upravljalnika za prelistavanje kanalov – ne le kakih kanalov – govorimo o Netflixu ZDA. Lahko greste po televizijskih kanalih, ne da bi dvignili prst, in gledali Netflix USA na vaši Fire TV Cube z uporabo VPN-ja. Nič boljšega od tega.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me