Kako gledati ameriški Netflix na Danskem

Kako do ameriškega Netflixa na Danskem? Danska je med redkimi državami, ki svojim državljanom omogočajo nekaj internetne svobode. Dejstvo, da zakoni direktive EU ne veljajo za Dansko, dokazuje stopnjo svobode in zasebnosti, ki je bila danskim dovoljena. Ne glede na to, to ne pomeni, da vlada ne bo sprejela potrebnih ukrepov, kot so cenzuriranje ali blokiranje vsebine za boj proti spletnemu ekstremizmu in radikalizaciji. Toda ne glede na to, kako danski so lahko brezplačni pri uporabi interneta, še vedno ne morejo dostopati do Netflix-a v ZDA. Niso pa edini. Danski Netflix ni slab, vendar je ameriški Netflix dober, prebivalci Danske pa si lahko ogledajo Netflix USA, če dobijo virtualno zasebno omrežje. Razen VPN, ki jim omogoča, da obidejo geo-omejitve za gledanje zaželenega omrežja, popolnoma zavaruje postopek, v katerem je to storil. Dobra stvar je, da VPN dobro deluje z vsem tem: Android, iOS, iPhone, iPad, PC, Mac itd..

Kako gledati ameriški Netflix na Danskem

Kako gledati ameriški Netflix na Danskem

Kako do ameriškega Netflixa na Danskem

Danski državljani že imajo svoj rodni Netflix, torej zakaj bi želeli dobiti Netflix USA? To je predvsem zato, ker Netflix ponuja drugačno različico in različno knjižnico filmov in TV oddaj v vsaki državi. Za to razlikovanje so odgovorni distributerji. V bistvu imajo nadzor nad tem, katera država dobi, da vidi kaj. Povejmo samo, da so ameriški državljani dobili srečo in na koncu dobili najboljšo različico, ki jo ponuja Netflix. Čeprav mnogi ne morejo redno uživati, lahko do njega še vedno poskušajo dostopati s pomočjo VPN-ja. (Virtual Private Network) je varna metoda preusmerjanja vašega internetnega prometa prek drugega računalnika v internetu, hkrati pa šifrira vaše podatke. Ena od številnih prednosti VPN je, da uporabnikom pomaga obiti geo-omejitve za dostop do spletnega mesta, kanala ali storitve, ki jim je všeč. Tako uporabljate VPN za deblokiranje ameriškega Netflixa na Danskem:

 1. Prijavite se pri ponudniku VPN, ki še vedno deluje z Netflixom.
 2. Prenesite in namestite aplikacijo VPN v napravo, ki jo želite uporabljati.
 3. Zaženite aplikacijo VPN in se prijavite s svojim računom VPN.
 4. Povežite se z ameriškim strežnikom VPN.
 5. Obiščite spletno mesto Netflix.
 6. Oglejte si ameriški Netflix na Danskem.

ExpressVPN omogoča pošiljanje prometa Netflix prek enega od njihovih strežnikov s sedežem v drugi državi, kar Netflixu naredi, da vam prikaže državo Netflix, ki je na voljo samo v tej državi. Zdaj, ko imate ameriški IP naslov, boste na svojem zaslonu prikazali Netflix USA. Naročniki ExpressVPN imajo tudi koristi od pametnih strežnikov DNS, ki jih je mogoče nastaviti na napravah, ki izvorno ne podpirajo VPN, kot so Apple TV, PS4 in Xbox One.

Druge uporabe VPN-ja

Očitno je, da ljudje na Danskem ali v kateri koli drugi državi po svetu potrebujejo varnost. Ne želijo samo varnosti, da ne bi bili ujeti med poskusom dostopa do blokirane vsebine, ampak želijo, da se njihovi podatki, sporočila in osebni podatki zaščitijo in hranijo. Ker je pošiljanje šifriranih podatkov po omrežju neizogibno, morajo ljudje najti načine, kako jih zaščititi. Tehnologija VPN pomaga narediti prav to. VPN ima veliko uporab in prednosti, od katerih so nekatere:

 • Izboljšana varnost: Ko se prek omrežja VPN povežete z omrežjem, bodo vaši podatki zaščiteni in šifrirani.
 • Daljinec: VPN omogoča dostop do informacij od daleč. To lahko poveča produktivnost za podjetja in podjetja.
 • Skupna raba datotek: Storitev VPN vam lahko pomaga pri pošiljanju datotek, ki trajajo dolgo, da se prenesejo.
 • Spletna anonimnost: Z VPN lahko brskate po spletu v popolni anonimnosti in nihče ne bo vedel, kaj počnete v spletu.
 • Odkleni spletna mesta: Zgoraj smo razložili, kako lahko uporabite VPN za dostop do blokiranih spletnih mest, kanalov in storitev, podobnih primeru obiska ameriškega Netflixa na Danskem.  

Pridobite ameriški Netflix na Danskem

Pomislite na vse oddaje in filme, ki jih pogrešate, ker živite na Danskem. Ni vam treba razmišljati o spremembi lokacije zaradi gledanja ameriškega Netflixa. Vse, kar morate storiti, je pridobiti VPN in poskrbel bo za spremembo vaše lokacije. V teh dneh je pridobivanje VPN-ja vse bolj priljubljeno. Ne glede na to, ali si ljudje želijo ogledati 13 razlogov, zakaj v Netflixu ZDA, ali želijo ostati nizko dostopni v spletu, je storitev VPN vse, kar potrebujejo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me