Kako Netflix blokira VPN in kako zaobiti prepoved Netflix VPN

Ste se kdaj vprašali, kako Netflix blokira VPN in ali je še vedno mogoče zaobiti prepoved Netflix VPN? V tej digitalni dobi je televizija popustila v priljubljenosti in se prepustila drugim oblikam zabave. Če niste gledalec televizije, vendar ne morete živeti tudi brez vsakodnevnega odmerka oddaj, se mora Netflix na seznamu prednostnih nalog pojaviti zelo visoko. Za tiste ekskluzivne oddaje in filme, ki ne prihajajo na TV, je Netflix cilj. Danes je življenjsko pomemben vir za mlajšo generacijo.

Ena izmed najboljših oddaj na Netflixu je Hiša kartic. Ta oddaja temelji na politični poroki, v kateri sta v ospredju dva sociopata in nemoralni (ali pošasti). Skrbijo samo zase in vsakogar, ki jim stoji na poti, je ubit dobesedno ali figurativno.

Kako Netflix blokira VPN in kako zaobiti prepoved Netflix

Kako Netflix blokira VPN in kako zaobiti prepoved Netflix

Netflix je regijsko omejen

Ampak ena velika pomanjkljivost Netflixa je ta, da je specifičen za regijo. Če ste v Indiji, ne morete dostopati do ameriškega Netflixa ali če ste v ZDA, ne morete gledati Netflix UK. Gledamo samo tisto, kar je na voljo za vašo državo.

Seveda je bilo za to težavo mogoče rešiti težave, dokler Netflix ni postal pameten in začel blokirati virtualno zasebno omrežje (VPN), ki šifrira naslove IP. Zdaj so gledalci znova zagledali regionalni Netflix.

Ali ni nobene možnosti, da bi to grožnjo zaobšli?

Preberite, če želite izvedeti.

Kaj je Netflix?

Netflix je ameriško razvedrilno podjetje in storitev za pretakanje, ustanovljeno leta 1997, čeprav je v zadnjem času postalo vse bolj priljubljeno, saj je storitev zdaj na voljo po vsem svetu. Z naročnino na Netflix gledalci lahko na svojih internetno povezanih napravah gledajo ekskluzivne in nagrajene televizijske oddaje, filme in dokumentarne filme, od računalnika do pametnega telefona do tabličnega računalnika do pametnega televizorja.

  USA: s Netflix vs Storbritannien Netflix - Vilket har bättre innehåll?

Edino vprašanje je, da Netflix ponuja storitve za posamezne države. Če si želite ogledati oddaje, ki so na voljo v drugih državah, ne morete. Toda obstajali so načini, kako jih obiti, preprosto s pomočjo storitve VPN. Medtem ko vam storitve VPN omogočajo dostop do Netflixa iz druge države, ko poskušate gledati oddajo, dobite naslednjo napako:

„Zdi se, da uporabljate blokator ali proxy. Izklopite katero koli od teh storitev in poskusite znova. “

Zakaj se to zgodi??

Storitev VPN šifrira vaš IP naslov in ohranja vašo sejo brskanja zasebno. To je bil najprimernejši način za izogibanje nadzoru dostopa do Netflixa do nedavnega, ko je storitev pretakanja začela odkrivati ​​in blokirati VPN.

Netflix deluje kot ločen subjekt v vsaki državi, ker mora, ko kupi pravice do filma, napisati ločeno pogodbo za vsako državo. Zato je zakonsko zavezan, da omeji čezmejni dostop.

Uporaba storitve VPN za obhod te omejitve je v določeni meri nezakonita. Netflix ima strog nadzor nad VPN-ji in lahko preprosto zazna in blokira te proxy strežnike. To ljudi še ni ustavilo, da bi si prizadevali za rešitev drugih rešitev. Kadar koli Netflix blokira eno rešitev, se VPN storitve pojavijo z drugim.

Kako zaobiti prepoved Netflix VPN?

Za naročnike obstajata dve možnosti: preprosto si oglejte, kaj je na voljo v vaši državi, ali uporabite storitev VPN, ki še vedno deluje. Držite se prve možnosti je bolje, saj nikoli ne veste, kdaj VPN blokira Netflix.

Če vas zanima druga možnost, tukaj je seznam storitev VPN, ki še vedno delujejo za Netflix.

ExpressVPN: Ta hitra in zanesljiva storitev VPN omogoča dostop do Netflix US, Netflix Canada in Netflix Germany.

  Evolve from Dish - Sledujte Netflix v hotelovej televízii

ZasebnoVPN: Ta storitev VPN s sedežem na Švedskem ima strežnike po vsem svetu, ki vam omogočajo dostop do 13 različnih regij Netflix.

MočanVPN: Za razliko od tistega, kar pove ime, je to fantastičen ponudnik storitev VPN, če želite dostopati do ameriškega in britanskega Netflixa. Ponuja visoko hitrost in splošno odlično storitev VPN.

BulletVPN: Ta storitev VPN je odlična za ljudi, ki želijo preiti na ameriški Netflix zunaj ZDA.

Kaj Netflix počne pri tem?

Nazadnje je slišal, da Netflix to težavo rešuje z zagotavljanjem globalnega dostopa po vsem svetu, zato se naročnikom ni treba zatekati k VPN ali drugih metodah za gledanje oddaj v drugih državah. Če se ta zadeva izkaže, bi lahko imeli ljudje popoln dostop do vseh oddaj na Netflixu, ne glede na to, v kateri državi so bili. Vendar zaenkrat vsaj vse regije Netflix ne ponujajo enake vsebine.

Kako zaobiti Netflix VPN Ban – Končna beseda

Dokler Netflix ne bo izbral zakonitega načina za reševanje tega vprašanja, ne obstaja noben drug način dostopa do Netflixa v drugih regijah, razen s pomočjo storitev VPN, ki še vedno delujejo. Medtem ko izbirate VPN, se prepričajte, da jih Netflix že ni blokiral. Večina ponudnikov VPN bo lagal, da boste kupili njihovo storitev. Če želite gledati neomejen Netflix prek VPN-ja, domačo nalogo opravite pred skokom na pasu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me