Kako prenesti vsebino Netflix za ogled brez povezave

Si poskusil Netflixovo gledanje brez povezave? Če ne, bi morali začeti takoj, ker vam prihrani veliko časa in pomaga preprečiti nenadne težave s povezavo med pretakanjem. Če ne veste, kako to storiti, naj vam pokažem kako lahko preprosto prenašate vsebino Netflixa.

Kako prenesti vsebino Netflix za ogled brez povezave

Kako prenesti vsebino Netflix za ogled brez povezave

Netflixovo gledanje brez povezave – Hiter uvod

Če tega še ne poznate, nas je Netflix predstavil novo možnost ogledovanja brez povezave. Ta funkcija vam omogoča naložite svoje filme ali TV oddaje in pozneje jih lahko gledate brez povezave.

Žal ima ta funkcija nekaj omejitev, saj vam ni dovoljeno prenašati vseh naslovov, ki so na voljo v knjižnici. Na voljo je nekaj izbranih oddaj in filmov, ki jih je mogoče prenesti, druge pa so na voljo samo za pretakanje.

Ker je ta funkcija zajeta v nekaterih filmih in oddajah, ki niso izvirniki, bo kanal morda funkciji za prenos dodal več naslovov prej, kot si mislite.

Treba je omeniti še to Preneseni filmi in TV-oddaje ne bodo na voljo za ogled zunaj aplikacije Netflix. To pomeni, da si jih ne bomo mogli gledati v privzetem predvajalniku naprave ali v drugih aplikacijah.

Če ste v vibri “Dajanje”, naj vam to žal povem, Netflix ne dovoljuje skupne rabe tega, kar ste prenesli s prijatelji. Tudi če uporabljajo aplikacijo, se datoteke ne prikažejo v datotečnem sistemu in ne vključujejo možnosti skupne rabe.

Končno je ta točka zelo pomembna, če se stalno prenašate. Prednostno določanje prenosa ni primerno v storitvi kanala. Zaustavitev prenosov bo vse zaustavila. Za premor ne morete izbrati enega samega prenosa medtem ko končate z drugim.

Kako prenesti vsebino Netflixa na svojo napravo

S pritiskom na gumb ali s pritiskom na zaslon lahko gledate svoje najljubše oddaje in filme kjer koli in kadar koli. Za to sploh ne potrebujete internetne povezave. Prenesite naslov Netflix nazaj domov in pojdite kamor koli želite s seznamom zabavnih naslovov za cesto. Če pa ne veste, kako to storiti, kako boste uživali v izjemni funkciji Netflixa? Oh, zato ste tukaj na prvem mestu. Oglejmo si, kako lahko prenesete vsebino Netflix za ogled brez povezave.

iPhone / iPad

IPad je najboljša možnost za pretakanje prenesenih vsebin Netflix. Prvič, zaslon je dostojen za ogled na letalu, avtomobilu ali kjer koli. Razen tega je iPads dobro znan, če govorimo o njegovi življenjski dobi baterije. Tako iPad kot iPhone imata isto aplikacijo z enakimi funkcijami. Zato je ta del namenjen obema napravama.

  El mejor proxy DNS inteligente para American Netflix

Zdaj lahko prenesete serijo in uživate v gledanju izvirnikov Netflixov na cesti. Preden skočite naravnost v zabavo, si poglejmo, kako lahko najprej prenesete vsebino.

 1. Najprej, zaženite aplikacijo Netflix v iPadu ali iPhoneu in se prijavite v svoj račun. To je seveda, če še niste prijavljeni.
 2. To vas bo vodilo do glavne strani Netflixa. Zdaj izberite svoj film ali pokažite, ki ga želite prenesti.Netflix iPad
 3. Na desni strani naslova boste videli oznako “Prenesi” ikono. Kot puščica obrnjena proti jugu.
 4. Po tem se bo začel vaš prenos. Ne pozabite, če gre za TV oddajo, ne morete prenesti celo sezono, samo eno epizodo hkrati.
 5. Ko se začne prenos, a kolesce napredka bo prevzelo mesto puščice.Prenos na iPad
 6. Ko je prenos končan, ga lahko pretakate kamor koli, brez internetne povezave.

Android

Medtem ko uporabljate Android, je prenos oddaje tako enostaven, kot da se dotaknete gumba za prenos in pustite, da Netflix reši ostalo. Potrebujete le internetno povezavo in veljavno naročnino seveda. Če imate Android in se še vedno sprašujete, kako se premikati po postopku prenosa, je to nekaj, kar morate storiti:

 1. Najprej, zaženite aplikacijo Netflix v vaši napravi. Če ste že prijavljeni, boste tukaj.Glavna stran Netflix Android
 2. Potem, izberite oddajo ali film ki jo želite prenesti V mojem primeru bom uporabljal Lucifer.Netflix Izberi Prikaži
 3. Zdaj pritisnite ikono za prenos je poleg epizode, ki jo želite dobiti.Netflix pritisnite gumb za prenos
 4. Končno je vaša datoteka v oddelek za prenos.Vaš izdelek je nalaganje
 5. Počakajte, da se konča in lahko gledate v načinu brez povezave.

Windows PC

Lahko gledate oddaje brez povezave v računalniku Windows, ne pa tudi v brskalniku moji prijatelji. Čeprav je Netflix na voljo za pretakanje prek spletnega brskalnika, je funkcija nalaganja uporabna samo znotraj aplikacije. Ne glede na to, kakšna je situacija, je to odlična novica za uporabnike osebnih računalnikov, ki uživajo v svojih serijah in filmih na 14 ″ zaslonu. Nadaljujte z aplikacijo Netflix Windows in sledite mojim napotkom, saj vam bom natančno pokazal, kako lahko prenesete nekaj naslovov za vaše prihajajoče potovanje:

 1. Če aplikacije še nimate, pojdite v trgovino Windows in jo prenesite.
 2. Prijavite se s svojimi poverilnicami za Netflix. Odprlo se bo glavni zaslon.Netflix WIndows
 3. Zdaj, izberite naslov ki jo želite prenesti Precej preprosto je, ikona za prenos bo vidna neposredno.
 4. Kot primer sem izbral Underworld, obstaja tisto gumb za prenos.Prenos Netflix Windows
 5. Končno, odprite menijski del v zgornjem levem delu zaslona, izberite Moje prenose, in preverite napredek pri prenosu.Kliknite Moji prenosi

Mac OS

Na žalost niso vsi Apple izdelki imeli tako srečo, da ponujajo takšno funkcijo pri Netflixu. Težava je v tem aplikacija sploh ne obstaja za prenos v Mac naprave. Povedal ti bom točno zakaj v nekaj sekundah. Za zdaj je to tisto, kar sem dobil, ko sem iskal aplikacijo Netflix za svoj mac.Aplikacija Netflix Mac

  Pogoste napake v težavah z Netflixom - kako popraviti

Očitno je Aplikacija Netflix zajema samo iPhone, iPad in Apple TV ko gre za izdelke družbe Apple. Res je težko vedeti, zakaj, vendar lahko ugibam nekaj razlogov. Nekateri od njih lahko vključujejo tako imenovano licenciranje izdelkov. Netflix meni, da svojo vsebino ščiti pred piratstvom. Tega morda ne veste, toda pretakanje vsebine v Macu zelo enostavno olajša piratiranje vsebine.

Šole vam ni treba prenesti pozneje, da bi si jo ogledali. Vse kar morate storiti je, da nastavite posnetek želenega videoposnetka in je vse po vašem. V redu, vem, da moraš predvajati celoten videoposnetek, preden ga lahko imaš, a ni to naslednja najboljša stvar? Ko dobite popolno orodje za snemanje videoposnetka, ga lahko shranite in gledate, kadar koli želite v načinu brez povezave. Po mojem mnenju ravno zato Netflix uporabnikom Maca ne dovoli, da naložijo svojo aplikacijo.

Ne spodbujam takšnih ukrepov ker gre v nasprotju z zakoni o avtorskih pravicah. Če ste uporabnik Maca, samo držite se spletnega mesta Netflix, da vsebino zakonito pretakate.

Pametni prenos Netflix

Ta je namenjen samo uporabnikom Android in iOS. Obstaja funkcija imenovana Pametni prenosi. Če omogočite to možnost, boste lahko samodejno izbrisali epizode, s katerimi ste končali. Lahko nastavite določeno serijo in več epizod bo naloženih, ne da bi sodelovali v postopku.

Vse, kar morate storiti, je, da odprete Nastavitve aplikacije in potisnete stikalo Pametni prenosi na stran »Vklopljeno«. Pametni prenos

Predlagam, da ohranite del »Samo za Wi-Fi«, saj Smart Download lahko prenese več epizod, odvisno od tega, kaj ste gledali. Če vas trije posnetki čakajo, se naslednjič, ko se telefon poveže z internetom, ne bo več in 3 drugi začnejo prenos.

Kako dolgo traja prenos?

Če menite, da je to, ko ste prenesli svoj svet, ponovno pomislite. Netflixovi naslovi za prenos imajo omejen čas, preden potečejo iz vašega prenosa. Večinoma se bo časovnik začel, ko ga imate manj kot 7-dnevni za ogled filma ali oddaje.

O tem Netflix pove na svoji spletni strani:

»Ko naložite naslov v svojo napravo, imate na voljo omejen čas za ogled, preden se izteče. Čas trajanja je odvisen od posameznih licenc in se lahko razlikuje glede na naslov. Naslovi, ki potečejo iz vaše naprave v manj kot 7 dneh, bodo prikazali čas, ki vam je ostal na strani za prenose aplikacije Netflix.

Nekateri naslovi potečejo 48 ur ko prvič pritisnete predvajanje. Ko začnete igrati enega od teh naslovov, boste videli, koliko ur vam je ostalo na strani za prenose. Naloženi naslov si lahko ogledate tolikokrat, kot želite, preden se izteče. “

Še eno vprašanje, ki nas preganja, je: “Ali lahko gledate prenesene datoteke, tudi če vam je potekla naročnina?” Prepričan sem odgovor je ne. Za dostop do aplikacije potrebujete aktivno uporabniško ime in geslo. Brez aktivne naročnine, zavrnili vam bodo vse privilegije, ki ste jih imeli nekoč.

  Bästa smarta DNS-proxy för amerikanska Netflix

Novost v Netflixu? Pridobite naročnino

Redko lahko najdemo koga, ki danes nima računa Netflix. Če pa ste eden od teh, takole lahko ustvarite račun za Netflix:

 1. Najprej pojdite na Uradno spletno mesto Netflixa in kliknite gumb “Poskusi 30 dni brezplačno”.Prijavite se na brezplačno preizkusno različico
 2. Po tem na naslednji strani kliknite na “Oglejte si načrte”.
 3. Izbirate lahko med tremi načrti. Vsak ima svoje značilnosti. Izbirate lahko med njimi Osnovni (8,99 USD), Standardno12,99 USD), ali Premium (15,99 USD).Izberite načrt
 4. Zdaj pošljite e-poštno sporočilo in geslo za ustvarjanje računa.Netflix Pošljite e-pošto
 5. Izberite način plačila. Na voljo imate več možnosti, vključno Kreditna ali debetna kartica (Visa, Mastercard, Amex ali Odkrijte), PayPal, ali Netflixova darilna kartica.Izberite Način plačila
 6. Na koncu pritisnite »Začni članstvo« in postali boste najnovejši naročnik Netflixa.

Več naslovov z VPN

Z računom Netflix lahko vklopite široko paleto najboljših Netflix izvirnikov, ki so jih kdaj obstajali. Vendar pa z VPN pridete do dostopajte do popolne ameriške knjižnice Netflixa, ne glede na to, kje ste. Čeprav je storitev pretakanja danes na voljo skoraj povsod, vsebina knjižnice se razlikuje od regije do regije. 

Z drugimi besedami, tisto, kar dobite v Veliki Britaniji, je toliko drugačno kot tisto, kar lahko dobite v Franciji. Zaenkrat Ameriška regija dobi najboljše od ponudbe Netflixa. Ampak kaj jih naredi boljše od vas?

Tudi vi bi morali biti sposobni gledati najboljše, kar je na pretočnem velikanu, tako kot katerikoli drug Američan. Zato potrebujete pomoč VPN spremenite svojo lokacijo in zdi se, da brskate po spletu iz ameriške regije. Torej, brez nadaljnjega oboževanja, tukaj je to, kako lahko dostop do ameriškega Netflixa kjer koli na svetu:

 1. Če ga želiš začeti, moraš se prijavite z VPN, ki dejansko deluje z Netflixom. Toplo priporočam ExpressVPN.
 2. Ko se naročite, prenesite in namestite aplikacijo VPN na združljivi napravi. Stranke boste našli na voljo Android, iOS, PC, Mac, pa tudi FireStick.
 3. Zdaj, se prijavite s svojim računom VPN in se pomaknite na seznam strežnikov.
 4. Poiščite ameriški strežnik in pritisnite na povezavo.
 5. Kosilo Netflixovo spletno mesto ali njegove namenska aplikacija.
 6. Končno, iskanje Zvezdastih. Če je naslov na voljo, imate zdaj US Netflix.

VPN ščiti vašo identiteto ko brskate po spletu skrivanje vašega naslova IP. Ne samo to, ampak ko ste povezani s strežnikom VPN, pridete do šifrirajte svoje podatke ga ščiti pred kibernetskim napadom, ki lahko cilja na vašo napravo. Še vedno zmeden in ne morete ugotoviti, kateri ponudnik VPN naj uporablja? Ne skrbi, dobil sem ti hrbet. Za dostop do ameriške Netflix zunaj ZDA morate uporabiti enega od teh najboljši VPN-ji za Netflix.

Kako prenesti vsebino Netflix za ogled brez povezave – Končne misli

Pretakanje vsebine na poti ni bilo nikoli lažje z Netflixom. Zdaj lahko filme in oddaje dejansko prenašate z Netflixa in si ogledujete brez povezave. Samo sledite temu obsežnemu vodniku in na pravi poti boste. Uživajte.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me