Kako pridobiti britanski Netflix v ZDA, Kanadi ali Avstraliji?

Kako gledati britanski Netflix v ZDA, Kanadi, Avstraliji ali kjer koli drugje zunaj Združenega kraljestva? Zdaj vemo, kaj mislite, kaj bi lahko imel Netflix UK, ki ga Netflix USA ne? Seveda lahko najdete vse najbolj priljubljene filme in nadaljevanke v knjižnici Netflix ZDA, vendar če pogledate druge različice Netflixa, boste opazili, da Netflix USA nima vse vsebine. Naročniki Netflix se zavedajo, da se njihove knjižnice zaradi licenc in distribucije razlikujejo glede na to, v kateri državi so..

To, kar je prikazano v knjižnici Združenega kraljestva, v ameriški različici morda sploh ne obstaja. Na splošno v ZDA ni mogoče najti 31% naslovov v knjižnici Združenega kraljestva. Na žalost je Netflix UK blokiran in nedostopen zunaj Britanije, kar pomeni, da britanski izseljenci v Avstralijo, Kanado in ZDA ne morejo dostopati do njega. Če bodo želeli gledati Netflix UK, bodo morali namestiti ponudnika storitev VPN. Ta VPN jim bo omogočil, da bodo presegli geografske omejitve, naložene Netflixu UK, in jim tako omogočili dostop do njegove vsebine, ne glede na to, kje so. Prav tako lahko predvajajo svoje oddaje in filme v operacijskem sistemu PC, Mac, Android in iOS.

Kako pridobiti Netflix UK v Avstraliji, Kanadi in ZDA

Kako pridobiti Netflix UK v Avstraliji, Kanadi in ZDA

Kako deblokirati Netflix UK v ZDA, Kanadi ali Avstraliji

Po primerjavi knjižnic različnih držav se je Združeno kraljestvo uvrstilo na četrto mesto s 5.052 naslovi, tik za ZDA in Kanado. To ni preveč tresoče To pomeni, da ima knjižnica v Veliki Britaniji izjemno dobro vsebino. Glede na te statistične podatke menimo, da bi britanski izseljenci in popotniki želeli ohraniti svoj dostop do njega. Še vedno lahko gledajo žvečilni gumi, Happy Valley in Robozuna zunaj Združenega kraljestva, vendar le z VPN.

Kako deblokirati Netflix UK v ZDA, Kanadi ali Avstraliji z uporabo VPN-ja

Navidezno zasebno omrežje ustvari predor, skozi katerega vaša naprava uporablja za dostop do interneta. Podatki, preneseni skozi tunel, se šifrirajo na način, da noben ponudnik internetnih storitev ali tretja oseba ne more priti v roke. VPN prav tako preusmeri vašo povezavo prek določenega strežnika v državi, ki jo izberete, s čimer zagotovite visoko raven zasebnosti in varnosti. In ker vaš IP naslov odda vašo lokacijo, jo boste morali spremeniti, seveda z VPN. Tukaj je opisano tako:

 1. Najprej se morate prijaviti za storitev VPN. Priporočamo VPN-je, kot so ExpressVPN.
 2. Zdaj, ko ste ustvarili račun VPN, prenesite in namestite aplikacijo VPN v napravo, na katero želite pretakati Netflix UK.
 3. Zaženite aplikacijo in se povežite s strežnikom VPN v Veliki Britaniji.
 4. Ko se povežete s strežnikom v Združenem kraljestvu, boste dobili začasen Britsih IP naslov, zaradi katerega bo izgledal, kot da ste v Veliki Britaniji.
 5. Zdaj, ko imate britanski IP, lahko preprosto dostopate do Netflix UK, kot da ste fizično v Veliki Britaniji.

Najboljši VPN za Netflix

Izbira zanesljivega VPN-ja je najpomembnejši korak postopka. Na trgu je sicer veliko zaupanja vrednih VPN-jev, ExpressVPN je daleč najboljši, še posebej z deblokiranjem vsebine. S hitrimi hitrimi strežniki VPN ExpressVPN v 94 državah lahko takoj odblokirate vsa spletna mesta, kanale, storitve in aplikacije, ki jih imate radi. Oglejte si ostale ponudnike storitev VPN, ki vam lahko pomagajo pri Netflixu UK v Avstraliji, Kanadi in ZDA.

Ugodnosti VPN

Če iščete način za varnost in zasebnost, je VPN ravno tisto, kar potrebujete. VPN ustvari to zasebno omrežje, v katerem se prenašajo vaši podatki. Vaši podatki so šifrirani in vzdrževani, ko ste na spletu. V internetu ste anonimni in neodkriti, kar vam omogoča, da s svojim resničnim naslovom IP počnete stvari, ki jih nikoli ne bi pomislili. Odblokiranje vsebine je ena od številnih funkcij in prednosti VPN, zdaj pa si oglejte še ostale:

 • Skrivanje dejavnosti brskanja iz lokalnih omrežij in ponudnikov internetnih storitev.
 • Omogoča izmenjavo torrentov in skupno rabo datotek.
 • VPN omogoča ljudem dostop do datotek na daljavo, tudi od doma ali od katerega koli drugega kraja.
 • Obvozite internetno cenzuro in obiščite požarne zidove.
 • VPN varuje vašo internetno povezavo in ščiti vaše podatke pred hekerji in nadzorom.
 • Prihranite denar uporabnikov z nakupi na meji.
 • Storitev VPN se uporablja, kadar mora skupina dalj časa deliti datoteke.

Pridobite Netflix UK zunaj Avstralije, Kanade in ZDA

Izkoristite svoje izkušnje s pretakanjem Netflixa, ko vzpostavite povezavo z VPN. Ne le, da lahko dobite britansko različico Netflixa, ampak tudi vse druge različice tudi izven svoje države. Britanci izseljenci, Američani, Avstralci in Kanadčani lahko uživajo v oddajah, kot sta The Missing in Cuckoo, takoj ko zaženejo svojo VPN aplikacijo. To je najlažja stvar doslej. Sporočite nam, na katero VPN se boste obrnili, da bi Netflix UK dobili zunaj Britanije. Delite svoje izkušnje v spodnjem razdelku za komentarje.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me