Ny Netflix augusti 2019 släpps

För fyra år sedan markerade August en historisk tid i Netflix historia när Narkos debuterade. Mycket har förändrats sedan dess. Netflix fortsätter att växa när det gäller att producera originalinnehåll. Men det är inte allt. Varje månad behandlas vi med en annan uppsättning nya utgåvor och Augusti 2019 är inte annorlunda. Få dina pennor eller mobila anteckningar redo. I den här guiden, Jag listar allt som kommer till Netflix i augusti 2019, Se till att skriva ner dem, det kommer att vara ett heck of a (Netflix och Chill) erfarenhet. Nu går vi.

Netflix augusti 2019 släpps

Netflix augusti 2019 släpps

Netflix augusti 2019 Ankomster

Streamingtjänsten har dramatiskt ökat sin produktion av original- och exklusiva filmer. Det är därför jag är här för att hjälpa dig med en omfattande guide om vad som kommer till Netflix i augusti. På det sättet får du hålla ett noggrant öga på dess utsläpp utan att behöva gå igenom alla problem med att undersöka på egen hand.

Augusti kommer att innehålla många nya Netflix Originals och som vi vet har Netflix lagt upp sitt spel när det gäller dessa. Såg du Jinn förra månaden? Jag älskade det. I alla fall, här är vad som kommer till Netflix i augusti 2019.

2 augusti

 • Otherhood (Film)
 • She-Ra och Princess of Power (säsong 3)
 • Kära vita människor (säsong 3)
 • Derry Girls (säsong 2)
 • Fråga Storybots (säsong 3)
 • Patriot Act with Hasan Minhaj (Volym 4)

8 augusti

 • The Naked Director (Film)

9 augusti

 • Sintonia (säsong 1)
 • Kabelflickor (säsong 4)
 • Glow (säsong 3)
 • In the Shadow of the Moon (2019)

21 augusti

 • American Factory (dokumentär)

22 augusti

 • Love Alarm (film)

30 augusti

 • The Dark Crystal: Age of Resistance (säsong 1)

Personliga toppval

Vi får många nya utgåvor den här månaden. Jag håller med, allt som Netflix får är oväntat, men om du gör matematiken kräver några av titlarna mer uppmärksamhet än andra. Vi får “The Dark Crytal” killar, om det inte fyller vår helg vet jag inte vad som kommer. Jag valde några av titlarna från listan för att ge dig en liten uppfattning om vad du kan förvänta dig av dem. Några av serierna som jag talar om har redan tidigare säsonger. I fallet har du sett de säsongerna, det är en stor (Spoiler Alert). Så ska vi ta en titt?

Kära vita människor (säsong 3)

Har du sett School Daze? Vad sägs om Grow-ish? Tja, i så fall, blanda de två så får du Dead White People. Den tredje säsongen av hitserien kommer att återvända till streaminggigantens plattform på 2 augusti. Alla skådespelare förväntas återupprepa sina roller. Om du är lika upphetsad som jag att se hur livet är för Sam While och hennes klasskamrater i den tredje delen, skriv sedan datumet.

Såg du förra årets irriterande klipphanger? Tja, vi fick en glimt av en medlem av Order of X. Men vad är nästa? Som jag såg i trailern kommer Esposito verkligen att vara en karaktär under den nya säsongen. För dem som undrar exakt vad hans affär är är väntan (nästan) över: Han kommer att introduceras redan från den första scenen efter krediter. Det var åtminstone vad Simien sa vid en Banff World Media Festival:

”Du behöver inte vänta en sekund längre. Han är i den första scenen. “

Problemet här är att Netflix är mycket hemlighetsfull om showen. Allt vi vet handlar om rollen. Det verkar som att hela huvudbesättningen kommer att återvända för säsong 3 av Dear White People. Logan Browning kommer att återupprepa sin roll som Sam White. Vi ser John Patrick Amedori som Gabe, Ashley Blaine Featherson som Joelle, Marque Richardson som Reggie, DeRon Horton som Lionel och Brandon P. Bell som Troy Fairbanks. Glöm inte att stämma in den 2 augusti och se Dead White People säsong 3.

Glow (säsong 3)

Glow har varit en mycket populär show på Netflix sedan den debuterade. Förra säsongen trodde jag att showen drog sitt sista andetag, men tydligen har Netflix andra planer. Vi flickorna vågade till Sin City för att sätta upp en direkt brottningsshow efter avbrottet av deras kortlivade TV-serier. Men om du följer dem på Twitter bekräftades återkomsten av showens officiella konto i augusti.

Är du ett fan av klassiker? Vad skulle du säga om jag säger det Geena Davis (AKA Thelma från Thelma och Louise) går med i rollen som Sandy Devereaux St. Clair, underhållningschefen för Fan-Tan Hotel and Casino, där kvinnorna kommer att sätta på sin brottningsshow? Det är sant och det kommer att bli fantastiskt.

Den tredje säsongen kommer att träffa våra skärmar med en 10-avsnitt körning. Vi får se kvinnorna göra sin historiskt inspirerade migration från Los Angeles till Las Vegas. Hur bra tror du att deras brottningskarriär kommer att överleva där? Låt oss bara vänta och se. Mer om Glow säsong 3 i det här sniktittet.

 

The Dark Crystal: Age of Resistance (säsong 1)

The Dark Crystal: Age of Resistance är en kommande Netflix-originalserie, som kommer att fungera som en prequel till The Dark Crystal. Strömmarna meddelade att allt 10 avsnitt av “The Dark Crystal: Age of Resistance,”Producerad av Jim Henson.

Slutligen kommer vi att återvända till Thras värld i en föregång till filmen 1982. När tre Gelfling-hjältar som uttrycks av Taron Egerton, Anya Taylor-Joy och Nathalie Emmanuel upptäcker den skrämmande hemligheten bakom Skeksis makt. Våra hjältar kommer att ge sig ut på en resa till uppror i hopp om att rädda sin värld.

Thras värld dör. Sannhetens kristall är hjärtat i Thra, en källa till otydlig kraft. Men det är skadat, skadat av de onda skeksierna, och en sjukdom sprider sig över landet. Hur kommer våra hjältar att råda i den här serien? Ställ in den 30 augusti och ta reda på det.

I trailern nedan ser du hur coola visuella effekter är. Kolla in det och dela dina tankar i kommentaravsnittet nedan.

 

Skapa ett Netflix-konto

Vad är det att veta vad som kommer till Netflix om du inte har ett konto till en början? Om du är ny i tjänsten och vill prenumerera på en av de bästa streamingplattformarna i världen, så gör du det:

 1. Gå över till Netflix officiella webbplats och välj knappen “Prova 30 dagar gratis”.
  Registrera dig för en gratis prövning
 2. Välj på nästa sida “Se planerna”.
 3. Netflix har 3 prenumerationsplaner. Du får välja mellan Grundläggande (8,99 $), Standard$ 12,99), eller Premie (15,99 $).Välj en plan
 4. Nu, din e-post och lösenord krävs.Netflix Skicka din e-post
 5. Med Netflix kan du välja flera betalningsmetoder. Du kan betala med Visa, Mastercard och till och med PayPal.
  Välj betalningsmetod
 6. Det sista steget är att klicka på Starta medlemskap. Klicka på det och strömma bort.

Netflix överallt

Innan du dyker in i innehållet som Netflix förbereder för dig i augusti, måste jag påpeka en sak. Netflix innehåll är region-valda, vilket betyder att varje land får sin egen uppsättning titlar som det kan komma åt. Gå vidare, be dina vänner som bor utomlands, särskilt i USA. Fråga bara om de har det Star-Crossed. Deras svar skulle vara ja. Men om du är utanför USA kommer du inte att kunna hitta CW-showen någonstans. Ser?

Det är verkligen irriterande men det kan vara kringgås med en VPN. Låt oss prata om det. Inte varje VPN har åtkomst till Netflix utomlands. Du förstår, kanalen kan upptäcka proxyer och avblockera. Det händer när du investerar i en gratis VPN mestadels. Några av de premiumpremierna blev också offer för blocket, inklusive liknande IPVanish. 

När jag använde TunnelBear för ett tag sedan försökte jag låsa upp Netflix: s amerikanska bibliotek. Det här är vad jag fick istället:

Allt du behöver är en ansedd VPN till få tillgång till amerikanska Netflix runt världen. Gå inte gratis bara för att ordet “gratis” är för frestande att vidarebefordra. Spendera några få öre så får du en helt ny uppsättning titlar värda dina pengar. Åh, du vet inte vilka du ska välja. Kanske denna recension av bästa VPN för Netflix kan hjälpa dig.

Netflix augusti 2019 släpper – Summing Up

Det är dags att börja se framåt till augusti och helt nytt TV-program, filmer och Netflix Originals på väg till Netflix den kommande månaden. Jag har gett er en liten uppfattning om vad som officiellt har bekräftats, resten av listan bör läggas till under juli månad. Glöm inte att använd ett VPN för att avblockera alla tillgängliga titlar på Netflix. Vilken show ser du fram emot att titta mest på? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me