Pogoste napake v težavah z Netflixom – kako popraviti

Netflix je ena najboljših svetovnih storitev pretočnega videa na zahtevo. Netflix je trenutno na voljo v več kot 55 državah in tudi v letu 2016 načrtujejo širitev na nova območja. Vendar pa se tako kot vsaka spletna storitev tudi pri pretakanju Netflixa zapletete v težave. To so lahko hitrosti varovanja, težave pri prijavi, spreminjanje regije ali najpogostejša težava Netflix od vseh “Je Netflix Down”. V tem priročniku s pomočjo najdete popravke za najpogostejše težave na Netflixu iPhone, iPad, Android, Smart TV, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV ali predvajalnik Blu-ray.

Pogosti problemi Netflix in kako jih odpraviti

Pogosti problemi Netflix in kako jih odpraviti

6 najpogostejših težav z Netflixom – Ali je Netflix Down?

 • “Žal nam ni mogoče priti do storitve Netflix. Poskusite pozneje ali obiščite www.netflix.com. “
 • Netflix ni na voljo.
 • Ni mogoče povezati z Netflixom.
 • Netflix ni na voljo.
 • Napaka za Android: povezava ni uspela.

1. Pogoste težave z Netflixom: Kako spremeniti Netflix regije?

Eno najpogostejših vprašanj, ki se mi porajajo glede Netflixa, je, kako preklapljati Netflix regije. Medtem ko je ameriški Netflix najboljši zaradi svoje ogromne knjižnice filmov in TV oddaj, ima vsaka regija Netflix drugačno vsebino za binge-gledanje. Kar je dobro, je, da lahko uporabite en račun Netflix in spremenite v katero koli regijo Netflix. Do odkleni ZDA, Združeno kraljestvo, Kanado Netflix, sledite eni od teh dveh metod.

 • Pametni DNS: Do odkleni ameriški Netflix zunaj ZDA na primer, morate navidezno Netflixa zavedeti, če mislite, da se nahajate v ZDA. Smart DNS vam to omogoča. Uporaba storitve proxy Smart DNS, kot je Unlocator, omogoča dostop prek 25 različnih regij Netflix na vseh vaših pretočnih napravah. Zahvaljujoč brezplačnemu 7-dnevnemu preizkusu se lahko preizkusite Sprostitveni mehanizem brezplačno brez potrebe po kreditni kartici.
 • VPN: Druga rešitev za blokiranje ameriškega Netflixa je uporaba VPN-ja, kratek za Virtual Private Network, ki vam omogoča pridobite ameriški IP naslov zunaj ZDA. Tako bo videti, da ves vaš promet prihaja iz ZDA. Vse ameriške pretočne kanale, vključno z Netflixom, lahko odblokirate z uporabo ponudnika VPN ExpressVPN.
  Netflix VS Hulu: Ktorá streamovacia služba je najlepšia?

Naslovi filmov in TV oddaj na Netflixu so na voljo na regijo

Netflix Movie & Na voljo so naslovi TV oddaj na regijo

2. Pogosti problemi Netflix: Kako odpraviti težave s pretakanjem Netflixa?

A upočasni internetno povezavo lahko povzroči nekvaliteten video in s tem neprijetna izkušnja s pretakanjem Netflixa. Če je video, ki ga gledate na Netflixu puferiranje vsakih nekaj minut lahko sledite kateri koli od spodnjih rešitev, da odpravite zadevo.

 • Ustavite prenose, ki jih morda izvajate v drugih napravah.
 • Znova zaženite svojo pretočno napravo.
 • Znova zaženite modem / usmerjevalnik.
 • Če je mogoče, se približajte usmerjevalniku.
 • Priključite svojo pretočno napravo na usmerjevalnik z uporabo Ethernet kabla, namesto brezžične povezave. Ta rešitev je uporabna le, če ima naprava vrata Ethernet.

Svojo hitrost interneta lahko tudi izmerite tako, da obiščete spletna mesta SpeedTest.net. Za pravilno Netflixovo pretakanje potrebujete povprečno hitrost prenosa 2 MB / s ali več.

3. Pogosti problemi Netflix: Kako odpraviti težavo s povezavo Netflix?

V nekaterih primerih se zaradi težav s povezavo sploh ne morete prijaviti v Netflix ali pretakati videoposnetkov. Kode napak Netflix, ki se začnejo z Uporabniški vmesnik, AIP, ali SZ ponavadi kažejo na težavo s povezavo. Če pride do take težave, se prepričajte, da je vaša pretočna naprava pravilno povezana z usmerjevalnikom in da ima internetno povezavo. Preprost pregled lahko izvedete tako, da odprete spletni brskalnik ali uporabite drug kanal za pretakanje. Iz mobilnega interneta LTE / 4G / 3G lahko preklopite tudi na internetno povezavo WiFi. Vedno se prepričajte, da uporabljate najnovejšo različico aplikacije Netflix.

4. Pogoste težave z Netflixom: Kako popraviti napako Netflix “Preveč uporabnikov”

Napaka “Preveč uporabnikov” pomeni, da gesla Netflix delite z drugimi. Obstaja omejitev, koliko ljudi lahko uporablja isti račun Netflix hkrati. Ko dosežete največji znesek, vam bo Netflix prikazal naslednje sporočilo o napaki: „Vaš Netflix račun uporablja v drugi napravi. Za nadaljevanje prenehajte igrati na drugih napravah. Za več informacij obiščite Netflix.com/help. “Tukaj lahko odpravite to težavo.

 • Prijavite se v svoj Netflix račun.
 • V nastavitvah izberite »Odjava iz vseh naprav«.
  Kako gledati ameriški Netflix na Danskem

Če gesla za račun Netflix niste delili z drugimi, bi bilo najbolje, da svoje geslo za Netflix vse skupaj spremenite.

5. Pogoste težave z Netflixom: Kako spremeniti / ponastaviti Netflix geslo

Če želite spremeniti geslo za Netflix, lahko to storite iz svojega računa Netflix.

 • Pojdite na račun Netflix. Zraven ‘Članstvo & Obračunavanje “, izberite» Spremeni geslo «.
 • Vnesite trenutno geslo in novo geslo, ki ga želite uporabiti.
 • Kliknite »Shrani«.

Kako spremeniti Netflix geslo

Kako spremeniti Netflix geslo

Če ste pozabili geslo za Netflix, lahko uporabite funkcijo ponastavitve gesla. Če želite to narediti, uporabite te korake.

 • Pojdite na stran za prijavo v Netflix.
 • Kliknite »Ste pozabili e-poštno sporočilo ali geslo?«.
 • Na naslednji strani se vam bodo prikazale tri možnosti za ponastavitev gesla za Netflix.
  • Po elektronski pošti.
  • Z SMS-om
  • Z glasovnim klicem.
 • Izberite najugodnejšo metodo. Če izberete po e-pošti, vam bo Netflix poslal povezavo, ki vam bo omogočila ponastavitev gesla.

6. Pogosti problemi Netflix: težava s črnim zaslonom Netflix – kako popraviti

Uporabniki Netflixa večinoma naletijo na težavo s črnim zaslonom, ko uporabljajo svoje Spletni brskalnik IE, Firefox, Safari, Chrome naprej Windows PC ali OS X Mac. Če želite rešiti težavo s črnim zaslonom, uporabite enega od teh popravkov.

 • Počistite predpomnilnik brskalnika ali poskusite skupaj uporabiti drug brskalnik.
 • Prav tako lahko vse piškotke Netflix počistite tako, da obiščete to uradno stran Netflix.
 • V bolj resnih primerih boste morda morali odstraniti program Microsoft Silverlight in ga znova namestiti. Navodila najdete na kako odstraniti Microsoft Silverlight iz računalnika z uporabo teh navodil.

Napaka na črnem zaslonu Netflix - Kako popraviti

Napaka na črnem zaslonu Netflix – Kako popraviti

Najpogostejše težave z Netflixom – obrnite se na podporo za Netflix

Na podporo Netflixa se lahko vedno obrnete prek telefona, klepeta ali celo Twitterja. Ročaj podpore za Netflix na Twitterju je @NetflixHelps. Če ste se soočali s podobnimi težavami z Netflixom ali predlagate druge popravke, prosimo, pustite komentar spodaj.

  Netflix-alternativ avmarkerar amerikanska kanaler utanför USA
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me