Topp 8 Netflix-hackar för 2020

Vilka är de bästa Netflix-hackarna 2020? Netflix har blivit den heliga underhållningens gral för de flesta årtusenden och trenden börjar också komma vidare med de äldre demografiska. För en ganska billig avgift erbjuder Netflix ett brett utbud av TV-program, filmer och dokumentärer i high definition. Dessutom kan några av specialerna på Netflix inte ens ses någon annanstans. Med ett sådant premiuminnehåll, efterfrågan och regelbundet uppdaterade samlingar, är det inte konstigt att Netflix har blivit den bästa källan för stora mängder underhållning för nära uppskattningsvis 90 miljoner människor över hela världen.

Bästa 8 Netflix-hackar för 2017

Topp 8 Netflix-hackar för 2020

8 Netflix-hackar som du önskar att du vet om tidigare

Din första månad på Netflix betraktas som en provkörning, och Netflix hämtar fliken för din provmånad. Denna strategi verkar fungera riktigt bra för dem med tanke på att människor som tar rättegången är övertygade om att de inte kan fortsätta att leva utan Netflix i sina liv (bildligt, naturligtvis).

Men om du vill göra dina Netflix-binge-sessioner ännu bättre än de redan är, här är några fantastiska Netflix-hackar som du förmodligen inte vet om att du bör använda för att förbättra din Netflix-upplevelse.

Få upp till 65% fler filmer och TV-program

Ja, vi tullar inte. Vi trodde inte att det var möjligt förrän vi testade det själva. Såhär är det. Du får olika filmer och TV-program beroende på vilken region du för närvarande kommer åt Netflix från. Amerikanska tittare som tittar på Netflix får det bästa slutet av affären på grund av det stora biblioteket med filmer och TV-program som finns där. Lyckligtvis finns det metoder du kan använda för att ändra din Netflix-region till USA även om du för närvarande bor i Storbritannien, Kanada, Australien eller någon annanstans utomlands. Allt du behöver är en VPN-tjänst som ExpressVPN. Hela processen är lättare än du tror.

  1. Gå över till ExpressVPN och registrera dig för ett VPN-konto.
  2. Hämta och installera sedan ExpressVPN-appen på din streamingenhet.
  3. Starta VPN-appen och anslut till en amerikansk VPN-server.
  4. Slutligen, starta din Netflix-app.

Du kommer omedelbart att märka att det finns en hel del nya saker du kan titta på. Det amerikanska Netflix-biblioteket är helt enkelt överlägset alla andra regioner.

Netflix Enhancement Suite

Det här kanske inte är en ut och ut hack som sådan, men bara att ladda ner Netflix-förbättringssviten kommer säkert att göra saker mycket bättre. Vad mer? Hela sviten är helt gratis!

Sviten är i grunden en samling webbläsartillägg som har trevligt förpackats i ett sött paket!

Så hur exakt kommer förbättringssviten att göra livet bättre? Pop up-betyg med tillstånd av Metacritic och Rotten Tomatoes, IMDB-profiler, trailers i full längd för varje show / film, och också en bra guide till vad du bör titta på (direkt på din telefon, Apple TV eller Roku).

Vi kan bara säga så mycket, men om du verkligen vill förstå hur bekväm och användbar Netflix Enhancement Suite är, måste du ladda ner den och kolla in den själv.

De dolda Netflix-koderna

Netflix har massor av dolda koder. Du kan använda dessa koder för att komma åt kategorier som vanligtvis inte dyker upp i din Netflix-app. Hoppa över till NetflixHiddenCodes.com och se vad vi pratar om.

Nyligen sett – Vill du rensa den listan?

Ibland är vi alla skyldiga till att dyka ned i de ganska pinsamma krånarna och hörnen på det Netflix har att erbjuda. Detta kan vara särskilt besvärligt när du delar ett konto med någon som Netflix så du kan göra det.

Du kanske inte vill att den personen ska döma dig för att ha sett hela säsongen av Orange är New Black på bara en dag? Eller kanske du hellre vill att de inte vet att du var upptagen i en dokumentär om barn som var mördare?

Nåväl, vad det än är att du vill lägga osynlighetskappan över, detta hack hjälper dig att göra just det.

Klicka bara här så får du en lista över allt du har sett. Radera vad du inte vill ha där. Enkelt som det!

Inte säker på vad jag ska titta på?

Ibland kan bara det faktum att vi är bortskämda med valet i sig vara en ganska nervös känsla. Vi vet hur det känns att inte veta vad vi ska titta på. Vill du inte slösa tid på saker som inte intresserar dig eller som bara inte är värda det? Tja, allt du behöver är här!

Vad finns på Netflix

Netflix gör ett anständigt tillräckligt jobb med att klassificera innehållet i olika genrer, men ibland räcker det bara inte. Om din typ är mer nisch och du har svårt att hitta den typ av innehåll som du verkligen gräver! Då är det som finns på Netflix det perfekta verktyget för dig. Med över 20 000 undergenrer kan du vara säker på att du kommer att hitta kittlingen som får dig att skratta eller gråta, oavsett vad du är i …

Offline och uttråkad? – Don’t Ever Be Again!

Netflix fick till synes mycket stick för att inte låta sina användare ladda ner innehåll. Under senare delen av 2016 vände dock Netflix det skeppet och erbjöd användarna möjlighet att ladda ner högkvalitativt innehåll enligt deras önskemål. Den typ av liknande publik har besökt Fast and Furious och Transformers-filmer i flera år nu och inte Meet the Parents II eller 22 Jump Street eftersom människor vill se innehåll av hög kvalitet.

Detta innebär i huvudsak att du får välja exakt vad det är som du vill se och ladda ner det i den ordningen för när du inte har höghastighetsinternet eller något internet alls.

Tid på dagen och videokvalitet; Finns det en relation här?

Det visar sig att om du har blivit biten av videokvalitetsfelet, kan det bara vara tidpunkten för arbetet när du bestämmer dig för att förklara dina favoritprogram på Netflix. Det visar sig att det visar sig att kvaliteten på videon som spelas mycket beror på tid på dagen.

8 Netflix-hackar som du önskar att du visste om tidigare – Packa upp

I själva verket, om du tittar på i en tid då det är troligt att de flesta andra är på Netflix också, kan kvaliteten kanske inte vara den bästa. Titta i en tid då färre människor är inloggade och du bör hitta en märkbar skillnad. Varsågod.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me