USA: s Netflix vs Storbritannien Netflix – Vilket har bättre innehåll?

Netflix i Storbritannien eller USA? Det är frågan! Medan båda länderna har sitt eget kvalitetsinnehåll och en mängd program och filmer, är det fortfarande debatt om vilket land som producerar bäst. Det som finns i Storbritanniens bibliotek är inte tillgängligt i USA: s bibliotek och vice versa. Inte alla kataloger görs lika, men det kan mildras med ett VPN. Du kan få det bästa från båda världarna genom att använda en VPN för att komma åt både Storbritanniens och USA: s Netflix. Men vi vill fortfarande veta vilken version som är värd våra pengar. På grundval av detta har vi gjort denna jämförelse för att visa dig skillnaderna mellan dessa två kataloger och du bestämmer vilken som är bäst.

Netflix UK vs Netflix US

Netflix US vs Netflix UK

Netflix USA jämfört med Netflix Storbritanniens jämförelsetabell

Ta en titt på hur amerikanska Netflix jämför med brittiska Netflix när det gäller pris, innehåll och lanseringsdatum.

Netflix USANetflix UK
Lanseringsdag April 1998 Januari 2012
Kosta $ 7.99 / månad £ 5,99 / Månad
bio 4052 3616
Tv program 1580 1436
4K-innehåll Ja Ja
HDR-innehåll Ja Ja

Netflix USA – är det verkligen så bra?

Det faktum att Netflix själv startade i USA betyder att det måste ha fått den största delen av pajen. Amerikanska Netflix har mycket fler titlar i sin katalog. I april 2023 hade det amerikanska biblioteket 4052 filmer och 1580 utställningar. USA har 10% fler individuella serier än Storbritannien. Storbritannien kommer dock på andra plats med fler serier i sitt bibliotek än 97% av länderna. Netflix lanserades den 14 april 1998 som världens första online-uthyrningsbutik med endast 30 anställda och 925 titlar tillgängliga. Visningar som Star-Crossed och New Girl är serier som endast finns tillgängliga i US Netflix Library.

  Cómo ver Netflix estadounidense en Colombia

Hur man får Netflix USA i Storbritannien

För att få Netflix US i Storbritannien behöver du en VPN-tjänsteleverantör. Det är det bästa och säkraste sättet att kringgå begränsningar och komma åt blockerat innehåll. En VPN skapar en digital tunnel genom vilken din enhet kommer åt Internet. Sedan omdirigerar du din anslutning via en utsedd server i USA. Som ett resultat kommer du att få en amerikansk IP-adress. vilket innebär att du kan komma åt allt amerikanskt innehåll, inklusive Netflix USA. Följ följande steg för att få Netflix USA Storbritannien:

  1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänst.
  2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma Netflix UK på.
  3. Starta appen och anslut till en VPN-server i USA.
  4. När du har anslutit till en amerikansk server kommer du att få en tillfällig Amerikansk IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i USA.
  5. Nu när du har en amerikansk IP kan du enkelt komma åt Netflix USA som om du är fysiskt i Amerika. Din befintliga UK Netflix-prenumeration, förutom ett VPN, är allt du behöver för att få tillgång till amerikanska Netflix utomlands.

Netflix UK – Är det fortfarande släpar bakom??

Doctor Who och Friday Night Dinner är klassiska brittiska TV-serier som bara visas på Netflix. I april 2023 hade Storbritannien Netflix 3616 filmtitlar och 1436 show, vilket är mycket mindre än USA. Uppenbarligen får Netflix-prenumeranter i Storbritannien inte mycket av vad de ber om jämfört med dem i de amerikanska briterna betalar £ 7,49 för att få tillgång till 3 000 titlar, medan amerikaner betalar bara $ 9 per månad för 5 600 filmer och TV-program. Netflix UK lanserades i januari 2012 och populariteten ökade sedan dess.

  Netflix estadounidense vs Netflix canadiense: ¿cuál es la diferencia?

Hur man hämtar Netflix UK i USA

En VPN är din bästa chans att få Netflix UK blockerad i USA. Vad en VPN skulle göra är att ansluta din enhet till en server i Storbritannien och omdirigera din trafik genom den servern. På så sätt får du en brittisk IP-adress och blir därmed berättigad till brittiskt baserat innehåll som Netflix UK. Här är vad du behöver göra för titta på British Netflix i USA:

  1. Först måste du registrera dig för en VPN-tjänst.
  2. Nu när du har skapat ditt VPN-konto, ladda ner och installera VPN-appen på den enhet som du vill strömma Netflix UK på.
  3. Starta appen och anslut till en VPN-server i Storbritannien.
  4. När du har anslutit till en UK-server kommer du att få en tillfällig Britsih IP-adress som gör att det ser ut som om du är belägen i Storbritannien.
  5. Nu när du har en brittisk IP kan du enkelt komma åt Netflix UK som om du är fysiskt i Storbritannien. Det finns inget behov av att prenumerera på Netflix om du redan äger ett amerikanskt Netflix-prenumeration.

Bästa VPN för Netflix

Det finns många pålitliga VPN: er på marknaden, ExpressVPN är det mest pålitliga. Avblockering av innehåll är ExpressVPNs specialitet. Denna tjänsteleverantör har ultra-snabba VPN-servrar i 94 länder. Vilket innebär att du kan avblockera alla webbplatser, kanaler, tjänster och appar du vill inom några minuter. Du kan också titta på andra VPN-tjänsteleverantörer som kan hjälpa dig att få Netflix Storbritannien eller Netflix USA var som helst i världen.

Netflix US vs Netflix UK- The Dict

Det finns en anledning till att tittarna följer amerikanska Netflix och föredrar det framför andra versioner. Netflix USA fortsätter att trilla alla andra för att ha ett djupare bibliotek fullt av originaler och rikt innehåll. Sanningen ska sägas, vi måste ge den här vinsten för Netflix USA, men det diskrediterar inte innehållet Netflix UK har att erbjuda. Om du fortfarande rivs mellan vilken version du ska prenumerera på, undersöker du varje katalog för de program och filmer du vill ha. Och det bästa av allt, du kan få alla Netflix-regioner, oavsett om det är USA eller Storbritannien, i någon del av världen med ett VPN.

  Pogoste napake v težavah z Netflixom - kako popraviti
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me