Vanliga Netflix-problemfel – hur du åtgärdar

Netflix är en av de bästa globala streaming-tjänsterna för video-on-demand. Netflix är för närvarande tillgängligt i över 55 länder och planer finns för att expandera till nya territorier 2016. Men precis som alla onlinetjänster är du tvungen att stöta på problem när du strömmar Netflix. Det kan vara bufferthastigheter, inloggningsproblem, regionändring eller det vanligaste Netflix-problemet “Är Netflix Down”. I denna hjälpguide kan du hitta korrigeringar av de vanligaste Netflix-problemen på iPhone, iPad, Android, Smart TV, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV eller Blu-ray Player.

Vanliga Netflix-problem och hur man fixar dem

Vanliga Netflix-problem och hur man fixar dem

6 vanligaste Netflix-problem – Är Netflix nere?

 • ”Tyvärr kan vi inte nå Netflix-tjänsten. Försök igen senare eller besök www.netflix.com ”
 • Netflix är inte tillgängligt.
 • Kan inte ansluta till Netflix.
 • Netflix är inte tillgängligt.
 • Android-fel: Anslutningen misslyckades.

1. Vanliga Netflix-problem: Hur man ändrar Netflix-regioner?

En av de vanligaste frågorna jag får om Netflix är hur man byter Netflix-regioner. Medan amerikanska Netflix är bäst på grund av sitt enorma bibliotek med filmer och TV-program, har varje Netflix-region olika innehåll att binge-watch. Det fantastiska är att du kan använda ett Netflix-konto och ändra till vilket Netflix-region du vill ha. Till avblockera Netflix, USA, Storbritannien, Kanada, följ en av dessa två metoder.

 • Smart DNS: Till avblockera amerikanska Netflix utanför USA till exempel måste du lura Netflix att tro att du är belägen i USA. Smart DNS låter dig göra det. Genom att använda en Smart DNS-proxytjänst som Unlocator kan du komma åt över 25 olika Netflix-regioner på alla dina strömningsenheter. Tack vare en gratis provperiod på 7 dagar kan du prova Unlocator gratis utan kreditkort.
 • VPN: En annan lösning för att blockera USA: s Netflix är att använda ett VPN, kort för Virtual Private Network, som gör att du kan få en amerikansk IP-adress utanför USA. Således verkar all din trafik komma från USA. Du kan avblockera alla amerikanska streamingkanaler, inklusive Netflix, med en VPN-leverantör som ExpressVPN.
  Netflix VS Hulu: Ktorá streamovacia služba je najlepšia?

Netflix-film- och TV-programtitlar tillgängliga per region

Netflix-film & TV-programtitlar tillgängliga per region

2. Vanliga Netflix-problem: Hur du åtgärdar problem med strömning av Netflix?

EN bromsar Internetanslutningen kan resultera i video av dålig kvalitet och därmed en obehaglig Netflix-strömningsupplevelse. Om videon du tittar på Netflix är buffrande med några minuter kan du följa någon av lösningarna nedan för att lösa saken.

 • Stoppa nedladdningar som du kanske utför på andra enheter.
 • Starta om din streamingenhet.
 • Starta om modem / router.
 • Flytta dig närmare routern om möjligt.
 • Anslut din streamingenhet till din router med en Ethernet-kabel istället för en trådlös anslutning. Denna lösning är endast tillämplig om enheten har en Ethernet-port.

Du kan också mäta din Internethastighet genom att besöka webbplatser som SpeedTest.net. För korrekt Netflix-strömning behöver du en genomsnittlig nedladdningshastighet på 2 MB / s eller högre.

3. Vanliga Netflix-problem: Hur du åtgärdar Netflix-anslutningsproblem?

I vissa fall kan du inte logga in på Netflix eller strömma några videor alls på grund av anslutningsproblem. Netflix-felkoder som börjar med UI, AIP, eller NW anger vanligtvis ett anslutningsproblem. Om ett sådant problem uppstår, se till att din streamingenhet är ordentligt ansluten till din router och att den har Internet-anslutning. Du kan utföra en enkel kontroll genom att öppna din webbläsare eller använda en annan strömningskanal. Du kan också växla från LTE / 4G / 3G mobilt internet till en WiFi-internetanslutning. Se alltid till att du använder den senaste versionen av Netflix-appen.

4. Vanliga Netflix-problem: Hur du åtgärdar “för många användare” Netflix-fel

Felet “För många användare” indikerar att du delar dina Netflix-lösenord med andra. Det finns en gräns för hur många som kan använda samma Netflix-konto samtidigt. När det maximala beloppet har uppnåtts kommer Netflix att visa dig följande felmeddelande: ‘Ditt Netflix-konto används på en annan enhet. Sluta spela på andra enheter för att fortsätta. Besök Netflix.com/help för mer information. ‘Så här kan du åtgärda problemet.

 • Logga in på ditt Netflix-konto.
 • Välj “Logga ut från alla enheter” under Inställningar.
  USA: s Netflix vs australiensiska Netflix - Är den amerikanska versionen bättre?

Om du inte har delat ditt Netflix-lösenord med andra, skulle det vara bäst att ändra ditt Netflix-lösenord tillsammans.

5. Vanliga Netflix-problem: Hur man ändrar / återställer Netflix-lösenord

Om du vill ändra ditt Netflix-lösenord kan du göra det från ditt Netflix-konto.

 • Gå till ditt Netflix-konto. Bredvid ‘Medlemskap & Fakturering, välj “Ändra lösenord”.
 • Ange ditt nuvarande lösenord och det nya lösenordet du vill använda.
 • Klicka på “Spara”.

Hur man ändrar Netflix-lösenord

Hur man ändrar Netflix-lösenord

Om du har glömt ditt Netflix-lösenord kan du använda funktionen för återställning av lösenord. För att göra det använder du dessa steg.

 • Gå till Netflix-inloggningssidan.
 • Klicka på “Glömt din e-postadress eller lösenord?”.
 • På nästa sida kommer du att presenteras av tre val att återställa ditt Netflix-lösenord.
  • Via e-post.
  • Via SMS
  • Med röstsamtal.
 • Valt den mest praktiska metoden. Om du väljer via e-post skickar Netflix dig en länk som låter dig återställa ditt lösenord.

6. Vanliga Netflix-problem: Netflix Black Screen Problem – Hur du åtgärdar

Netflix-användare stöter mest på svartskärmsproblemet när de använder deras IE, Firefox, Safari, Chrome webbläsareWindows PC eller OS X Mac. För att lösa problemet med svart skärm, använd en av dessa korrigeringar.

 • Rensa webbläsarens cache eller försök använda en annan webbläsare tillsammans.
 • Du kan också rensa alla Netflix-kakor genom att besöka denna officiella Netflix-sida.
 • I mer allvarliga fall kan du behöva avinstallera Microsoft Silverlight och sedan installera det igen. Du kan hitta instruktioner om hur man tar bort Microsoft Silverlight från din dator med hjälp av dessa instruktioner.

Netflix Black Screen Error - Hur du åtgärdar

Netflix Black Screen Error – Hur du åtgärdar

Vanliga Netflix-problem – Kontakta Netflix-support

Du kan alltid kontakta Netflix support via telefon, chat eller till och med Twitter. Netflix-supporthandtaget på Twitter är @NetflixHelps. Om du har mött liknande Netflix-problem eller kan föreslå andra korrigeringar, vänligen lämna en kommentar nedan.

  Netflix tajné kódy - čo sú a ako ich používať
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me