Global Fortnite Hacking Network – Även tonåringarna gör bank!

Du har hört talas om att tjuvar stjäl konst eller smycken och sedan säljer dem på den svarta marknaden för en hel vinst. Du har förmodligen sett det oändliga antalet filmer som baserar deras intresse på den idén. Visste du dock att det inte är något som begränsas till den verkliga världen? Ett globalt Fortnite-hackningsnätverk stjäl konton för andra spelare och säljer “skinn” på den e-svarta marknaden, och de gör ett helvete med vinst.

Global Fortnite Hacking Network - Även tonåringarna gör bank!

Global Fortnite Hacking Network – Till och med tonåringarna gör bank!

Vad är affären med Global Fortnite Hacking Network?

Vi vet alla att Fortnite är ett spel att spela gratis. Men du kan göra anständigt mynthandel i exklusiva och sällsynta skinn. Även om detta inte är olagligt, vill vissa människor bara inte spela enligt reglerna.

Cirka 20 hackare berättade för BBC att de har stulit folkkonton och sålt skinn på den svarta marknaden. (Ja, e-spel har en svart marknad …)

En av hackarna, som uppenbarligen bara är 14 år gammal, gav BBC ett “berättande” -konto för hur hackarna går. Så här fungerar Global Fortnite Hacking Network:

 • De har tillgång till användarnamn och lösenord publicerade online samlade från olika dataintrång.
 • Sedan använder de “off-the-shelf” -hackverktyg för att använda dessa referenser.
 • De tar över kontot och aktiverar 2FA för att hindra den faktiska ägaren från att ta tillbaka det.
 • Efter att ha bedömt ”loot” säljer de det till ett mycket lyhörd online-community.

Han sa också att hans första Fortnite-spricka landade honom en enkel nyttolast på £ 1 500!

Hacking är inte något nytt i spelgemenskapen, och detta är definitivt inte det första vi har hört talas om en Fortnite-hack. Det är dock något du kan förhindra.

Hur du håller ditt Fornite-konto säkert

Slå på din 2FA

En gång till för publiken på baksidan:

Sväng. På. Din. Två. Faktor. autentisering.

Vet du vad det första dessa hackare gör när de tar hand om ett konto? De sätter på 2FA.

Jag kan inte betona hur viktig den här funktionen är. Med detta på, även om de har ditt lösenord, kommer de inte att kunna komma åt ditt konto. Detta är förmodligen en av de viktigaste försiktighetssäkerhetsfunktionerna i dag, och jag ser fortfarande inte folk som använder det.

Så här vänder du 2FA på ditt Fortnite-konto:

 1. Gå till EpicGames.com
 2. Logga in till ditt konto.
 3. Gå till Kontoinställningar.
 4. Klicka på Lösenord & säkerhet.
 5. Bläddra till botten av sidan.
 6. Gör det möjligt Tvåfaktorautentisering.
 7. Välj det autentiseringsalternativ som du gillar bäst (e-post eller app). Jag föreslår att du använder en autentiseringsapp.

Där. Det är så enkelt. Nu snälla, gå gör det. Detta är så viktigt att Epic till och med har lagt till en bonus till personer som sätter på den här funktionen. Du får gratis tillbehör i spelet.

Välj ett starkt och unikt lösenord

Det här tipset borde vara en annan bra-brainer, men det är något vi alla slutar krossa.

Låt oss säga att du använder samma lösenord för ditt Fortnite-konto som det du använder för sociala medier. En dag hackas ditt SM-konto och ditt lösenord exponeras. Du ändrar ditt SM-lösenord men behåller samma för Fortnite (eller något annat). Nu har du ett exponerat lösenord som “skyddar” det kontot.

För att undvika det måste du skapa ett starkt och unikt lösenord för alla konton du har. Jag vet att detta är irriterande, och att hålla reda på massor av lösenord verkar omöjligt. Jag föreslår att du använder en lösenordshanterare för detta. Ännu bättre, skapa ett excel-ark med ditt konto och lösenord och Håll det offline.

Låt bli:

 • Använd vanliga ord.
 • Lägg till namn som betyder något för dig (som husdjurnamn, släktnamn eller något som någon kan gissa)
 • Glöm att använda symboler i ditt lösenord. Ju mer mångfaldigare, desto bättre.
 • Dike med siffror och stora bokstäver när du skapar ett lösenord.

Spel med VPN

Mitt sista tips för att hålla ditt Fortnite-konto säkert är att konsekvent använda ett VPN när du spelar.

Kort för virtuellt privat nätverk, ett VPN är ett verktyg som krypterar dina data och omdirigerar din trafik genom sina egna säkra servrar.

Detta innebär att en VPN kommer att hindra någon från att stjäla dina data eller hacking till din anslutning, inklusive din Internetleverantör. Se till att slå ditt VPN när du ansluter till internet (eller ännu bättre, installera den på din router).

Våra VPN-experter har redan skrivit en detaljerad artikel om de bästa VPN-skivorna du kan använda för Fortnite.

TLDR: ExpressVPN landade på topp för sin allomfattande oklanderliga tjänst, som du kan läsa om här.

Jag uppmuntrar dig också att kolla in våra artiklar som beskriver varför en VPN kan öka din Fortnite-upplevelse, kringgå ett Fortnite IP-förbud och till och med avblockera spelet i skolan (eller på jobbet eller någon annanstans!).

Global Fortnite Hacking Network – Slutliga tankar

Så förhoppningsvis övertygar den här artikeln dig äntligen att ta ett mer proaktivt synsätt mot din säkerhet. Jag förstår lockelsen av onlinespel, det är bokstavligen allt jag gör när jag kommer hem på kvällen. Med det sagt är spelgemenskapen inte den vänligaste eller den mest etiska gemenskapen där ute. Detta globala Fortnite-hackningsnätverk är inte ett nytt fenomen. Det är mycket viktigt att veta hur du kan skydda dig när du spelar och att hålla dig uppdaterad med alla nya säkerhetsfunktionsutvecklare. Tro mig, det är alltid bättre att vara säker än ledsen … Jag lärde mig att den hårda vägen tillbaka när WoW bokstavligen var hela mitt liv.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me