Hur man tittar på Boxing Live Online

Boxning har alltid varit på främst inom sändningsteknik (var annars kan du se någon bita någons öron?). För inte så länge sedan har sporten ofta förflyttats till andra- eller tredje nivå. Men nuförtiden finns det flera kanaler, antingen på tv eller online, än någonsin för att sända boxningsevenemang. Kan du namnge dem alla? jag kan. Här är de bästa strömningstjänsterna för boxning under 2019.

Boxing omfattar slutligen digital strömning

Boxing omfattar slutligen digital strömning

Boxning i sändningshistoria

Över åren, boxning påverkade vägen underhållning överföring har kommit framåt. I själva verket, om du tittar på historien för filmning och överföring, något som pionjärer av Thomas Edison och William Kennedy Dickson:

“Det gjordes ursprungligen med idén att skjuta prizefights för att rikta in sig på det sportliga brödraskapet.”

Från början har filmproducenter i USA alltid associerat sändningsteknologi med boxning. Mellan 1895 och 1896, boxningsbilder var en av första genrer av rörliga bilder för att få en särskild åtskillnad. Det är när trenden med boxning som visar hur sändningen startade och fortsatte under de kommande 100 åren.

Även när direktsändningar blev populära, var det boxning som var historiens största idrottsevenemang. Boxning var det som introducerade människor till vanliga live-sportsändningar. Senare formade den den sponsrade programmeringsmodellen och till och med satellit- och kabel-TV-industrin.

Boxningens avtagande

På senare tid, medan boxning fortfarande var populärt när det kom till TV-presentation, hade det börjat hålla sig bakom när idrotten distribuerades och överfördes. Alla vet det att vara på kabel-TV räcker inte längre.

Med antalet cord-fräsar ökar med dagen för att varje sport ska kunna få en anständig vinst från en TV-sändning måste det finnas andra medel. Det var på grund av boxningens brist på entusiasm kring nyare teknik som människor gjorde tappa intresset för sporten.

Det är inte förvånande att höra att boxning är svår att följa eller att ingen vet när boxningspel är på. Och även om Google lätt kunde ha svarat på dessa frågor pekar det på en stor fråga:

“På dagens marknad, utan masstillgänglighet, är det svårt att förbli populär.”

Att vara tillgänglig för massorna på alla sätt ger konkurrensfördelen. Det beror på i tidsåldern med snabb snörning och anpassade erbjudanden, att vara på satellit- eller kabel-TV kommer inte att skära ner den längre.

Tidigare i Boxing World!

Tidigare var boxspelsändningar effektivt domänen till HBO och Showtime. Strategin för flera promotorer kretsade kring att bygga upp en ny fighter upp från tv: n. Det är allt i hopp om att a premium kabelutsändare skulle erbjuda dem en sexsiffrig affär för att visa dem för allmänheten.

Även om det var populärt på en gång, var det också en högriskmodell. Broadcasters tvingades ge chanser till många kämpar utan att garantera framgång. Arrangörer visste att det inte fanns något sätt att bli önskvärt om ingen ens kunde se dem.

Men året 2018 har medfört en dramatisk förändring i boxsändningsbranschen, förmodligen lika stor som lanseringen av HBO-betalning per vy eller den första sändningen av Showtime Championship Boxing.

Men efter nästan fem decennier, HBO har beslutat att sluta sända boxningsevenemang. Jätten har sett en nedgång i tittarskapet på boxningsmatcher de senaste månaderna. Prenumeranter föredrar mestadels TV-program som Game of Thrones och Westworld.

Därför, företaget beslutade att kalla det slutar vid boxning. Förmodligen eftersom fler och fler strömningstjänster sätter sin syn på sändningskamparna nuförtiden.

Förändring i boxningssändning

Även om boxning har gjort tidigare försök att använda webbteknologi tidigare, inklusive Golden Boy-klubbshower på RingTV och Major League Baseball‘S streamingplattform, sporten hade aldrig smakat mycket framgång med den. Idag kan du vara en diehard boxningsfan och njuta av varje stor kamp utan att ens äga en TV.

Ja, något som boxningsälskare har gjort länge olagligt är nu inte bara lagligt utan också visat sig vara ganska populärt. Du behöver inte slå på en tv för att slåss. Varför? Tja, eftersom varje större kamp finns på en specifik streaming-webbplats / kanal. Låt oss titta på våra alternativ:

ESPN

ESPN-logotypNågonsin hört talas om Att skämta? Det är en boxningskampanj som införlivades 1973 och har blivit ett av de största företagen i boxningshistorik. Om du inte visste det, är den officiella programföretaget för promotorns slagsmål.

Tillbaka 2017, ESPN bröt ett rekord som ingen annan kanal har gjort i boxning. Det blev den första icke-premiumkanalen som sände en Pacquiao-kamp. Dessutom markerade det Pacquiao’s den första kampen utan PPV sedan 2005.

Medan HBO är inte längre i mixning av boxningssändningar, ESPN meddelade officiellt att den kommer att upprepa vad den gjorde 2017. Kanalen sände ytterligare två Top Rank-kort: Vasyl Lomachenko mot Miguel Marriaga och Terence Crawford mot Julius Indongo.

ESPN är välkänd som en av de största sportkanalerna i USA. Den är tillgänglig använder någon betal-tv-leverantör i landet. Det är en mycket populär plattform som har 86 miljoner i USA. 93,2% av dem är med betal-tv, men vem räknar?

ESPN har ersatt sin tidigare WatchESPN-app med en ny. Med det kan du använda dina kanalers innehåll, vare sig du är hemma eller när du är på språng. Det är allt för att förenkla och skapa en bättre, mer centraliserad upplevelse för fans. Om du undrar om tidigare innehåll på WatchESPN har allt migrerat. Men ändå kan du komma åt dess innehåll på:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Amazon Fire TV
 • Android TV
 • Apple TV
 • Chromecast
 • Roku
 • Xbox ett
 • Playstation 4

ESPN+

Bara för informationen, ESPN+ kommer inte som en fristående tjänst, men det hjälper dig undvik en långsiktig kabelavtal. Disney-ägda kanalkostnader 4,99 dollar per månad (49,99 dollar, om du betalar årligen).

Det finns en 7-dagars kostnadsfri testperiod tillgänglig för nya prenumeranter om de känner att de måste ta tjänsten för en testkörning. Men vad får du i gengäld? Tja, du kommer att kunna strömma live matcher från MLB, NBA, MLS, PGA Golf, och naturligtvis vår största attraktion idag, Boxning.

Denna mängd sporter fick ESPN + mer än 2 miljoner prenumeranter. Det antalet kommer att fortsätta öka, särskilt om Disney beslutade att lägga till ESPN + som ett paket i sin nya tjänst, Disney+.

Lyckligtvis för fans i USA har ESPN förnyat sin affär med Top Rank för ett tillägg 7-årsperiod. Det kallas “det mest omfattande, exklusiva rättighetsavtalet i boxningshistoriken.”

Affären löper till och med augusti 2025 där 54 årliga matcher är inställd på att sändas. Det är fantastiskt för boxfans som redan har ett prenumeration eller tenderar att registrera sig för en.

BoxNation

Boxnation-logotypOm du bor i Storbritannien, Jag måste säga att du äger medel för strömma boxningsevenemang live och på begäran. BoxNation är en dygnet runt-boxningskanal som sänder inhemska och internationella boxningsevenemang. Om det finns ett ställe att strömma lite trångt, är det BoxNation.

År 2018, kanalen utökade sin affär med Top Rank Promotions. Det gör dem till den officiella sändaren för promotorn i Storbritannien. Jag antar att ESPN inte är den enda bästa boxningskanalen nu, va? UK-prenumeranter kommer också att se Vasyl Lomachenko och Terence Crawford i deras region.

BoxNation startade som en liten fri-till-luft-kanal via Sky tillbaka 2011. Med tiden började den utöka sina tjänster för att bli vad de är idag. Nu kan du komma åt BoxNation via fem kabelkanaler:

 • Himmel
 • Gratis utsikt
 • Virgin Media
 • BT TV
 • Prata prata

BoxNation TV-leverantörer

2013 blev BoxNation det vi kallar, en egen individ. Du kan fortfarande få tjänsten via de leverantörer som nämns ovan. BoxNation designade dock en app där användare debiteras £ 10 per månad för att visa full BoxNation-täckning utan att oroa dig för SKY- eller Virgin Media-prenumerationer.

Det var då; nu är avgiften £ 12 med samma fördelar.BoxNation-prenumeration

Du kan strömma alla slagsmål live på Android, iOS, PC eller Mac. Åh, förresten, det finns ett litet urval av gratis videor på deras webbplats om du vill testa deras kvalitet.

DAZN

DAZN-logotypTack vare gruppen “Perform” har vi nu en strömningstjänst som ser ut att ta på sig giganterna med betal-TV. DAZN (uttalad Dazone) har blivit en spelväxlare för boxfans i USA.

Före kanalens start fanns det lite till inget sätt som tittarna kan strömma europeiska boxningsmatcher.

Okej, jag kommer att bita. HBO och Showtime sände dussintals enorma kampkort längs vägen. Det finns också ESPN. Men nu, HBO kastade handduken helt, och DAZN gick in för att ta stormindustrin för boxning med storm.

Fans får mer än 100 kampkort per år och några av de största namnen i allt boxning. Vi pratar om liknande Anthony Joshua och min personliga favorit, Golden Boy’s, Canelo Alvarez.

På tal om Alvarez, han fick det högst betalda idrottsman kontraktet i historien. DAZN gick med på ett femårigt avtal (11 slagsmål) som betalar boxaren åtminstone 365 miljoner dollar. Här är vad han hade att säga:

“Jag är ödmjuk att bli vald till att leda denna nya vision för boxningssporten, som utan tvekan kommer att vara till förmån för fansen.”

Med Canelo helt ombord med DAZN tenderar kanalen att göra hans pay-per-view-framgång till en tillväxtmotor för abonnenter. Det kommer att vara ett steg upp i branschen. När allt kommer omkring, när han undertecknade, var han 50-1.

Tillgänglighet och prenumeration

HBO brukade debitera $ 70 till $ 100 för en betal-per-view. Nåväl, DAZNs huvudmål är att utmana detta PPV-koncept genom att samla miljontals kunder som letar efter ett billigare sätt att titta på ett brett utbud av sportinnehåll. Fyra miljoner för att vara exakt, inklusive 1,2 miljoner som bara tittade på Canelo Alvarez mot Daniel Jacobs.

Från och med 2019 har DAZN spridit sina vingar över nio marknader. Kontrollera nedan eftersom varje land har ett annat prenumerationspris. Men det finns en gemensam fördel för nya prenumeranter, och det är det 30 dagars gratis prövotid. När det slutar kommer du att faktureras som sådan:

 • Italien: (9,99 € / månad)
 • Österrike: (119,99 € / år, 11,99 € / månad)
 • Schweiz: (12,90 CHF / månad)
 • Kanada: ($ 150 / år, $ 20 / månad)
 • Japan: (1.750 ¥ / månad)
 • Spanien: (9.9999 € / år, 9,99 € / månad)
 • USA: ($ 99,99 / år, $ 19,99 / månad).
 • Brasilien: (37,90 $ / månad)
 • Tyskland: (119,99 € / år, 11,99 € / månad)

Om vi ​​skulle jämföra DAZN med ESPN +, märker du att DAZN är dyrare än ESPN +. Låt oss dock inte glömma att det visar mer kampsport varje vecka än Disneys strömningstjänst.

När du väl har fått ett prenumeration kan du vara säker på att du kommer att titta på de bästa boxningstriderna runt om i världen med hjälp av vilken plattform som helst. Du kommer att kunna strömma DAZN på Chromecast, Apple TV, Smart TV-apparater, Roku, FireStick, PC, Mac, Android och iOS.

Sky Sports

Sky Sports LogoSky Sports har funnits sedan 1990, vilket betyder att det har underhållit idrottsfans i över 39 år. Det har gjort fotbollssändningar till en helt ny nivå i Storbritannien. När allt kommer omkring måste bollen komma hem så småningom.

Men när det gäller boxning, besvikar kanalen inte en bit. Först säkrade det rätten till tv Queensbury Boxing Leagues nya kampanj: The Reckoning. Om du är en Sky-prenumerant är alla kampanjens evenemang gratis.

Å andra sidan gick Sky med på att visa 20 slagsmål varje år fram till 2021 från Matchroom Boxing. Så tappa er, ni kommer att se brittiska stjärnor som James DeGale, Kell Brook och Anthony Joshua ganska länge i framtiden. Enligt Sky Sports VD Barney Francis.

“Ett stort engagemang för online och digitalt innehåll kommer att innebära en mer interaktiv upplevelse för alla kampfans,”

Sky måste hålla jämna steg med marknaden. Om du inte visste det har sändningsgiganten mer än 22 423 000 prenumeranter runt om i Europa, som inkluderar:

 • 12 miljoner + i Storbritannien & irland.
 • 5 miljoner + i Tyskland och Österrike.
 • 4,9 miljoner i Italien.

Med sin Sky Go-tjänst kan du utnyttja allt som ditt Sky-abonnemang har att erbjuda. Allt som krävs av dig är en Installationsavgift på 10 £ och a 12-månaders minimikontrakt. Kom ihåg att vissa av boxningshändelserna är tillgängliga som PPV på Sky Sports Box Office.

BT Sport

BT Sport LogoNär du ser slagsmål som Wilder v Fury och Warrington v Frampton, måste du, ovilligt, ge boxningssporten den uppmärksamhet den förtjänar.

Tja, idrotten får uppmärksamheten som BT Sport är den andra kanalen som sänder boxningsevenemang i Storbritannien.

Bredvid Sky är BT Sports i samarbete med BoxNation för att visa vissa livliga slagsmål från Frank Warren Promotions. Redan 2018 visade kanalen sin första PPV-kamp, ​​och den fick många positiva reaktioner från BT-kunder.

Men allt detta tog en fel rutt när BT startade laddar igen för PPV-händelser. Du förstår, stora händelser som tidigare var tillgängliga med BT-abonnemanget.

Fans gick in i en vanvidd och startade diskussionstrådar på flera forum, inklusive BT: s egna. Det är inte allt, några av dem gick till slutet av raden genom att föreslå en bojkotta. Varför skulle de behöva betala en extra avgift ovanpå deras befintliga (inte så billiga) prenumeration)? Så här står BT Sport när det gäller prissättning:

 • £ 10 a månad (gratis med start- eller max 4K-kombination) om du är BT-TV-kund.
 • £ 16 per månad om du har ett BT-bredband.
 • £ 29,99 a månad. utan bredband.

När du är klar och klar kan du strömma de bästa boxhändelserna på Apple TV, Xbox, PlayStation, Android, iOS, PC eller Mac.

Showtime

Showtime-logotypShowtime lanserades för 43 år sedan som ett amerikanskt premium-TV-nätverk. Kanalen har vuxit så mycket under åren att nå över 29,7 miljoner hushåll i U.S.A..

Det beror främst på att Showtime erbjuder premiuminnehåll precis som HBO gör. Pratade film, original-tv-serier och naturligtvis boxning.

HBO och Showtime förlorade dock en sak gemensamt och det är boxningssändningen. Eftersom HBO viftade med den vita flaggan vid boxning är Showtime det enda premiumnätverket som finns kvar med den uppgiften.

Du kan få dina bokningsmatchningar igenom Showtime PPV. Om termen inte är känd, kanske du kommer ihåg det som Showtime Entertainment TV eller SET.

1986 började Showtime bli stort på boxningsmatcher. Det gjorde det genom att introducera Showtime Championship boxning. Det är inte allt, det gav också ShoBox: The New Generation där framtida boxare är den största attraktionen.

Showtime har gjort det enkelt för fans att följa upp de senaste boxningsevenemangen med dess Showtime Anytime-app. Om du har en giltigt kabelabonnemang, kommer du att kunna använda något Showtime-innehåll du gillar på A. Kolla in listan över leverantörer nedan:

 • U-verse
 • Cox
 • DirecTV
 • maträtt
 • Gräns
 • Mediacom
 • Optimalt
 • Spektrum
 • Suddenlink
 • FiOS
 • Titta på tv
 • Xfinity

Showtime-leverantörer

En fristående strömningstjänst?

Ja, du såg rätt. HBO är inte det enda nätverket som får göra detta; Showtime kan spela det här spelet också. Med Showtime’s strömningstjänst kan du titta på alla kanalens prisbelönt innehåll, sport och stand-up specialerbjudanden mot en liten avgift i slutet av månaden.

Det bästa med den här tjänsten är att du inte behöver ett kabelabonnemang för att få åtkomst till den. Säg adjö till långsiktiga erbjudanden från och med nu. Allt du behöver göra är att prenumerera på Showtime med hjälp av webbplatsen eller Showtime-appen. Det är bara $ 10.99 / month, så det är typ av billigt med tanke på vad du får i gengäld.

När du fått en Showtime-prenumeration kan du strömma de bästa boxningsevenemangen live på Android TV, Amazon Fire Stick / TV, Apple TV, Chromecast, Xbox, LG Smart TV, PC, Mac, Android, iOS eller Roku.

Huvud händelse

Main Event-logotypOm du vill titta på boxning i Australien hittar du att din bästa plats är “Main Event.” Dess Australiens enda PPV-kanal, som lanserade tillbaka 1997 som Event-TV sedan huvudattraktion.

Både Foxtel och Optus Television äger tjänsten. Du vet vad som händer när dessa två samarbetar, du får det bästa innehållet i regionen.

Kanalen sänder alla typer av kampsporter, inklusive WWE, UFC och boxning. Men det är inte allt; du kan hitta utvalda konserter också. Det är egentligen ganska enkelt.

Gå bara till Main Event webbplats och köp ditt evenemang. Efter det kan du strömma igenom det Foxtel eller Optus TV med Foxtel med:

 • Android
 • iPhone
 • iPad
 • PC
 • Mac
 • Chromecast
 • PlayStation
 • Xbox
 • Smarta TV-apparater

Bypassbegränsningar – Global Channel Access

Denna del är mycket viktig för alla strömmar där ute. Du ser, strömningskanaler följer geobegränsningar. Det är processen att begränsa åtkomsten till en tjänstens innehåll baserat på konsumentens geografiskt läge. Jag vet att detta är frustrerande.

De säger att internet gör världen till en liten global by där alla är anslutna. Tja, inte enligt många webbplatser som det är begränsad till specifika regioner. Strömningstjänster som de som nämns ovan verkställer sådana begränsningar på grund av upphovsrättsregler.

Streamingtjänster kan bestämma din plats genom att undersöka din IP-adress. Om du befinner dig inom det område där kanalen har sändningsrättigheter har du inga problem. Men om du inte är det, är det när saker blir svåra, börjar med en geo-felmeddelande.

Lösningen

Det bästa sättet att komma åt allt innehåll som är blockerat i ditt land är med hjälp av en VPN. Virtuella privata nätverk låter dig tunnelnera din internettrafik genom en krypterad anslutning. Det är en direkt länk mellan dig och webbplatsen du försöker nå.

När du har anslutit till en server, din den faktiska platsen kommer att flyttas också eftersom du inte längre har din ursprungliga IP-adress. Ja, du har nu fått en IP-adress på den plats där servern är baserad.

Om till exempel servern som du anslöt till är i USA får du en Amerikansk IP-adress. Som ett resultat kommer gillarna ESPN +, Showtime, Hulu och mer att vara tillgängliga för streaming oavsett var du är.

Låt mig nu lära dig hur man ansluter till ett VPN i ett omfattande genomgång:

 1. Du måste börja med att välja en trovärdig VPN att arbeta med. Eftersom jag är den som skriver den här guiden tar jag på mig att rekommendera ExpressVPN.
 2. Efter det, ladda ner och installera VPN-applikationen på din Android, iOS, PC, Mac eller Fire Stick.
 3. Aktivera nu appen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut till en server baserat på kanalen du har valt.
 5. Vänta tills anslutningen sker och starta din kanal.
 6. Strömma boxningsevenemang var som helst i världen.

Att välja rätt VPN för processen är ganska viktigt. Jag har redan rekommenderat min personliga leverantör. Men det är inte det enda som finns på marknaden. Kolla in mer topp VPN-tjänster i tabellen nedan.

Något att imponera på!

Med boxning som äntligen vänder sig till digital strömning, det finns fördelar för alla. Fighters kommer att ha mer exponering. Inte bara det, utan promotorer kommer också att ha fler sätt att bygga upp spelare och fler slagsmål för alla att titta på. Det är en win-win för alla, från programföretag till promotörer till tittare. Jag har redan angett allt du behöver veta om bokningströmningstjänster.

Allt du behöver göra är att välja rätt för dina strömningsbehov och du är bra att gå. Glöm inte om kanalen är i ett annat land, använd ett VPN, och du kommer att kunna komma åt dess innehåll på nolltid. Om du stöter på vägar, kontakta mig i kommentaravsnitt nedan, och jag får se vad jag kan göra åt det.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me