10 Netflix-alternativ du inte visste om

Under de senaste åren har medlen för att söka underhållning förändrats på ett aldrig tidigare skådat sätt av många skäl. Alternativ för internetåtkomst har ökat liksom genomsnittliga hastigheter för webbåtkomst som har gjort information tillgänglig med ett klick på en knapp som aldrig tidigare. Spridningen av snabba LTE-nätverk i kombination med ökningen av strömningstjänster har garanterat lätt tillgänglighet för medieinnehåll för hundratals miljoner människor runt om i världen.

Numera kan du använda ett antal strömningstjänster online för att titta på filmer och TV-program du väljer, till exempel Chappie, Bosch, Transformers, James Bond: Skyfall, och så vidare. Det finns både gratis såväl som betalda strömningstjänster som du kan välja mellan. Netflix är en av de mest populära streamingtjänsterna. Du kan dock också välja mellan flera alternativ som har dykt upp i horisonten. Det finns fler populära Netflix-alternativ som HBO GO, Hulu, Showtime eller Amazon Prime, men den här artikeln är främst bekymrad över mindre kända Netflix-ersättare.

10 Netflix-alternativ du inte visste om

10 Netflix-alternativ du inte visste om

10 Netflix-alternativ du inte visste om

Nedan listas några värdiga alternativ till Netflix som du definitivt behöver kolla in snart.

Acorn.tv

Acorn TV - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Acorn TV – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

De med en förkärlek för Storbritanniens TV-pris som “Jeeves and Wooster” eller Helen Mirren spelade Prime Suspect bör välja Acorn TV. Det kostar bara $ 5 per månad. Acorn TV finns på ett stort antal enheter, inklusive populära enheter som iPads, iPhones, Apple TV-lådor, Samsung Smart TV-apparater och Roku. Den är kompatibel med Chrome-webbläsaren.

MUBI

MUBI - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

MUBI – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Det är en unik streamingtjänst som erbjuder dig 30 filmer per månad, en som erbjuds varje dag i månaden. Efter månaden försvinner listan. Utbudet av filmer som visas av Mubi är verkligen imponerande. Några glömda juveler visas också då och då, inklusive klassiska tyst era-filmer. Det kostar tittarna 5 $ per månad. Det är nu endast USA och stöder Mac, PC, Apple mobila enheter och Android.

Spraka

Crackle - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Crackle – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Crackle har funnits i över ett decennium. Det lanserades tillbaka 2007 som ett onlinebibliotek med Sony-filmer och TV-program. Det är i grunden en gratis, om än annonsstödda, strömmningstjänster som erbjuder både originalinnehåll i Hollywood-filmer. Du kan titta på Crackle på PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Fire TV, PS4 och många andra streamingplattformar. Om du aldrig har checkat ut det tidigare, är det definitivt värt ett försök.

Fandor

- 10 Netflix-alternativ du inte visste om

– 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Fandor började sin resa på arenan för streamingtjänster genom att visa mestadels festivalbaserade och kultfilmer. Men med tiden har deras databas över filmer breddats, vilket är ganska prisvärt. Nu innehåller de över 6 500 flicks och sortiment noterade dokumentärer och klassiker också. Det kostar dig 10 $ per månad. Du kan också skapa filmlistor och sedan dela med vänner. Det kan nås på PC, Mac, Apple TV, Roku och Chromecast.

Crunchyroll

Crunchyroll - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Crunchyroll – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Om du är en fan av anime, manga och andra asiatiska TV-priser, måste du ha hört talas om Crunchyroll.com redan. Det finns två Crunchyroll-versioner: En gratis annonsstödad version och en som kostar $ 7 per månad. Premiumversionen är definitivt värt pengarna med tillgång till alla populära japanska shower inklusive Naruto Shippuden och Sailor Moon i HD.

Crunchyroll är tillgängligt på de flesta strömningsenheter. Detta inkluderar Android, iPhone, iPad, Xbox, PS4, PS3, Nintendo, Apple TV, Roku och Chromecast.

Sundance NU

SundanceNow - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

SundanceNow – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Denna tjänst är inriktad på amerikanska indie- och dokumentarfilmer. Emellertid växer utbudet till att även omfatta andra typer av filmer. Det finns månatliga och årliga prenumerationspaket. Du kan titta på SundanceNow på din PC, Mac, iOS, Android, Roku eller Chromecast-enhet.

Rysning

Rysning - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Rysning – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Du har antagligen redan gissat det. Rysning, vilket framgår av namnet, tillgodoser behoven av skräckflickvänner. Du kan få din dos av de ryggkylande snören här. Återigen får du årliga eller månatliga prenumerationsplaner. Du kan också söka efter vintage skräckflickor och deras nyinspelningar. Det finns på vissa iOS- och Android-enheter. Du kan också söka efter undergenrer inom skräck som zombie- eller vampyrbaserade filmer.

Le Cinéma Club

Le Cinema Club - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Le Cinema Club – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Om du hade önskat gratis filmströmning och inga krångel är det detta du behöver. Här får du en film varje söndag och kan sedan titta på den för den veckan. Le Cinema Club sänder en mängd olika filmer under hela året. Kostnaden är noll, och du får se dokumentärer och kortfilmer.

FilmStruck

FilmStruck - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

FilmStruck – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Criterion Collection och Turner Classic Movies gick ihop för att skapa streamingtjänsten FilmStruck. Du får en fin blandning av klassiskt konsthus och samtida filmer. Den visar filmer av stalwarts som Akira Kurosawa och Ingmar Bergman. Det erbjuder nu stöd för Android, Fire TV och iOS men de stödda plattformarna kommer att öka med tiden. Det finns två månatliga prenumerationsplaner tillsammans med en årsplan.

Tubi TV

Tubi TV - 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Tubi TV – 10 Netflix-alternativ du inte visste om

Den finns i både gratis och betald version. Den annonsbaserade gratistjänsten har en databas bestående av 40 000 filmer. Tubi TV körs på PC eller Mac, Amazon Fire TV, Roku och Android mobila enheter. De betalade planerna börjar på $ 10 / månad. Valet är ditt!

10 Netflix-alternativ du inte visste om – använd VPN

De flesta av de streamingtjänster som vi har listat ovan är bara tillgängliga i USA tyvärr. Om du tidigare har haft tillgång till amerikanska Netflix utomlands, är du förmodligen redan medveten om att du måste maskera din IP-adress och få en amerikansk IP för att avmarkera amerikanska kanaler i Storbritannien, Kanada, Australien eller någon annanstans i världen.

Om du vill prova något av våra 10 Netflix-alternativ utomlands, registrera dig med en av de bästa VPN-leverantörerna från tabellen nedan först.

10 Netflix-alternativ – Summing It Up

Dessa är i princip filmströmningstjänster som serverar specifika nischer istället för att släppa ut en enorm samling filmer riktade till massorna (The Equalizer hela vägen till Moneyball). Från skräck- och actionfilmer till dokumentärer har varje genre en tjänst. De flesta av dem är inte gratis, men du kan välja från deras planer.

Många av dem låter dig prova paketen gratis under en begränsad period, vilket är bra. Naturligtvis måste du också kontrollera plattform och enhetskompatibilitet innan du betalar ett prenumeration på någon av dessa tjänster. Du kan också gå igenom recensionerna av dessa tjänster innan du nollar in den du vill. Precis som att välja en fantastisk kinesisk restaurang!

Känner du till några Netflix-alternativ som du tycker borde ha gjort vår lista? Lämna en kommentar för att meddela oss.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me