Bästa 4 Facebook-alternativ

Facebook-galgen har pågått starkt i många år nu. Det är en av de mest populära plattformarna för sociala medier i världen idag. Som företag erbjuder Facebook individer och företag många underbara möjligheter. Dessutom lyckas den med sina regelbundna tweaks och uppdateringar förbli populär trots periodiska oro över dess användningsvillkor och de potentiella intrång som det innebär. Du skulle tro att det inte skulle bli något att slå denna sociala medie-behemoth. Men vi är här för att berätta att detta inte är den verkliga bilden. Avsluten med Facebook? Ta en titt på de bästa ersättningarna på sociala medier nedan. Observera att dessa alternativ inte inkluderar de uppenbara valen som Twitter, Instagram, Snapchat och liknande. 

Bästa 4 Facebook-alternativ

Bästa 4 Facebook-alternativ

Bästa Facebook-alternativ

Många tror faktiskt att Facebook: s tid har kommit och jätten bara inte kan hålla jämna steg med de andra sociala mediesidor som snabbt vinner mark. Även om de kanske inte ser tillräckligt stora ut för att kasta FB just nu, kan du tänka dig att en sådan regim förändras någon gång under de kommande åren. Här är en lista över de bästa alternativen till Facebook som hjälper dig att bestämma var du vill umgås när du är online.

Hype – Social Media Evolution

Hype är en av de ledande webbplatserna för sociala medier som är dedikerade till direktuppspelning och multimedia. Det blir alltmer populärt bland flera åldersgrupper, särskilt tonåringar. Eftersom det gör det möjligt för användare att skapa livevideor genom sina kamerarullar och kombinera det bästa av stillbilder och videoklipp, kan du se varför det har uppnått sin nuvarande popularitet.

  8 tips för att fixa långsam VPN-anslutningshastigheter

Förutom att möjliggöra delning av livevideor och bilder kan Hype-användare också inkludera text, musik, emojis, tittarekommentarer, GIF-filer och mycket mer. Detta har också fått oss upphetsade! Allt om Hype handlar om nu och händer. Det gör det också möjligt för människor och potentiellt företag att marknadsföra sig själva eller sina tjänster på ett nytt sätt. Detta är en anläggning som inte många sociala medienätverk tillhandahåller för tillfället och det motiverar Hypes inkludering på vår lista.

Tänk dock inte på att det finns många andra webbplatser och sociala medie-appar som erbjuder samma tjänster och funktioner. Men Hype är väldigt bättre än dem alla. Med sin fantastiska blandning av engagerande innehåll och multimediaunderhållning är Hype definitivt en att hålla ett öga på under de kommande åren.

DeviantArt – Emergent Art Online

DeviantArt är ett socialt medienätverk som ganska mycket har förblivit under skannern trots att många använder det varje dag. Om du gillar konst och vill stödja människor från hela världen att skapa konst, är DeviantArt platsen för dig. Siffrorna i sig är häpnadsväckande för att få dig att undra varför du inte har hört talas om detta förut.

Det enda skälet till varför DeviantArt inte är rankat bland de fem bästa sociala medierna är att det är mer nischare än för de allmänna massorna. Människor som inte har något särskilt intresse för konst kanske tycker det är lite mindre engagerande än vi. Detta betyder dock inte att du inte kommer att kunna uppskatta den stora potential som denna sociala mediesida har.

Då och då kan du bara hitta ett anime eller en fankonst på FB som har publicerats från DeviantArt. Om du råkar stöta på något sådant, ta en titt på webbplatsen. Vi lovar att du inte kommer ångra det.

  Hur man flashar din router med DD-WRT - Fullständig installationshandbok

NextDoor – Bring Communities Closer

En av de roligaste sakerna med sociala medier är att du kan vara vän med någon från en annan del av världen, men du kanske inte ens vet förnamnet på din granne. NextDoor är här för att ta itu med just det. Dessa nyskapande nya sociala medier kan bäst beskrivas som den perfekta sammanslagningen av Facebook, Yelp och Craigslist. Det gör det inte bara för dig att komma i kontakt med människor som du faktiskt bor nära och lätt kan träffas personligen, det underlättar också lokal företags tillväxt och rekrytering av tjänster i ditt område. Nu kallar vi det en praktisk liten sak att vara en del av!

Men bara för att det ansluter grannar till varandra gör det inte nödvändigtvis det till en bra sak. NextDoor har sin mer än rättvisa andel av muntliga dueller och spats, varav vissa till och med har eskalerat bortom det digitala området. Men om du är som oss och vill främja en bra gemenskapsatmosfär med de människor du bor i, är NextDoor förmodligen den bästa appen du kan hitta online just nu.

Musical.ly – Om du är arg för musik

Har du någonsin velat visa upp dina luftgitarrfärdigheter för människor online? Vad sägs om den låten du älskar att sjunga med? Om du älskar musik lika mycket som de otaliga människor över hela världen, är Musical.ly ett socialt media som du helt enkelt måste prova! Den här plattformen är inte avsedd för artister. Det är snarare avsett för alla människor som älskar musik och bara vill lägga ut lite av deras läppsynkronisering till sina favoritlåtar för att världen ska se.

  Hur du skyddar ditt Facebook-konto från hackare

Webbplatsen stöder 15-sekunders videor där människor kan visa sin dans, sång och andra kreativa färdigheter ensam eller tillsammans med sina vänner. Andra ‘Musers’ kan också gilla och kommentera dessa videor. Om du känner att du har potential att bli nästa rockstjärna, kan Musical.ly bara vara den perfekta plattformen för dig att visa upp din talang och locka rätt uppmärksamhet. Fortsätt och prova det nu! Och även om du inte själv vill bli en stjärna kommer du att ha en fantastisk tid att titta på hur andra människor tycker om samma musik som du gör.

Bästa Facebook-alternativ – Slutsats

Som det står, härskar Facebook högsta. Sociala medier är emellertid tveksamma och du vet aldrig när den populära tidvattnet kan förändras. Om du älskar att utforska nya och spännande sätt att träffa andra, se till att kolla in dessa. Gå nu och umgås!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me