Bästa alternativ för DramaFever

DramaFever har stängts av från och med den 16 oktober, och jag är lika besviken lika mycket ni alla är. Men istället för att gråta över spilld mjölk, har jag hittat några alternativ till DramaFever som skulle ge oss den dagliga doseringen av koreansk drama vi behöver.

Bästa alternativ för DramaFever

Bästa alternativ för DramaFever

Bästa DramaFever-alternativ – allt sammanfattat

Här är en snabb översikt över våra 6 favoritkanaler för koreansk drama och K-Pop.

 1. Viki
 2. AsianCrush
 3. Viu
 4. Kocowa
 5. Melon TV
 6. Naver TV

Varför stängde DramaFever av sig??

DramaFever, streamingvideotjänsten som specialiserat sig på koreanska drama och annan asiatisk programmering har stängts av av olika affärsskäl. Faktum är att beslutet bakom stängningen av DramaFever kommer efter AT&T: s förvärv av Time Warner och bildandet av WarnerMedia. En källa nära DramaFever uppgav att licenskostnaderna för amerikansk distribution som krävs av topp-K-drama har ökat drastiskt under de senaste åren, vilket gör verksamheten ohållbar. Om du besöker den officiella DramaFever-webbplatsen får du följande avskedsmeddelande:

“Tack för nio fantastiska år

Från den 16 oktober har DramaFever stängts av.

Under nio år erbjöd DramaFever en plats för direktuppspelning av de bästa koreanska, kinesiska och japanska dramorna direkt på din enhet. Vi uppskattar vår fans passion och det har varit ett privilegium att leverera detta innehåll.

Även om detta beslut är svårt, finns det en mängd olika affärsskäl som har lett till denna slutsats. Vi uppskattar var och en av våra fans och deras passion för innehållet DramaFever kunde ta med sig in i dina liv.

Vi vill ta den här tiden för att utvidga vårt tack och tacksamhet till er, våra lojala abonnenter. Vi kommer att utfärda återbetalningar i tillämpliga fall, och prenumeranter kommer att få ett e-postmeddelande från oss med information under de kommande dagarna.

vänliga hälsningar,

DramaFever Team ”

Bästa DramaFever-alternativ

Medan DramaFever tillhandahöll det bästa koreanska innehållet, finns det andra tjänster som med rätta kan ersätta DramaFever i detta avseende. Ta en titt på några av de bästa alternativen. Läs den här artikeln för mer information om hur du gör titta på koreansk TV utomlands.

1. Viki

Viki är en blandning av två ord: video och wiki. Det är en global TV-webbplats som lockar miljontals människor att titta på och upptäcka globala primetime-program och filmer på mer än 200 språk.

2. Asian Crush

Titta på de bästa asiatiska & tv online! Du hittar tjänsten på iOS, Android, Roku, AppleTV & Mer. Titta på din favorit koreanska drama, kampsportfilmer, asiatiska skräckfilmer, koreanska thrillers, asiatiska actionfilmer och anime.

3. Viu

Viu är en heltäckande videotjänst som drivs av PCCW Media, ett dotterbolag till PCCW. Viu startade i Hong Kong och erbjuder asiatiska drama, olika program, anime och underhållningsnyheter.

4. Kocowa

Kocowa är en webbsajt för videostreaming som erbjuder koreanska TV-program utanför Sydkorea. Kocowa-appen finns på Android, iPhone, iPad och Chromecast.

5. Melon TV

Melon TV är en sydkoreansk online-musikbutik och musikströmningstjänst. Det är Sydkoreas största musikabonnemangstjänst, med över 28 miljoner prenumeranter. Användare kan strömma och ladda ner musik och musikvideor och skapa anpassade ringsignaler. Melon TV är endast tillgänglig i Sydkorea

6. Naver TV

Naver TV är en sydkoreansk online-plattform som kan skryta med mycket bra innehåll som Ruby Love, Idol Fever och Three Color Fantasy. Musiken som erbjuds av den tjänsten innehåller sådana som BTS, GOT7 och Wanna One. På samma sätt som Melon TV kan du inte komma åt Naver TV utomlands om du inte använder ett VPN.

Hur man tittar på DramaFever-alternativ med hjälp av ett VPN

Utan att vara belägen i de länder där dessa tjänster är baserade kan du inte komma åt dem. Du behöver en koreansk IP-adress för att strömma DramaFevers bästa alternativ och för att göra det behöver du ett VPN. Ett virtuellt privat nätverk är en säker metod för att skicka och ta emot meddelanden via internet. Den ansluter din enhet till en av dess servrar och ger dig serverns IP-adress. Som ett resultat blir du berättigad till åtkomst till innehållet i det land där servern du anslöt till är baserad. Så här kan du titta på de bästa DramaFever-alternativen med ett VPN:

 1. Registrera dig med en VPN-tjänsteleverantör
 2. Ladda ner och installera VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en koreansk server.
 5. Besök slutligen tjänsterna webbplatser.
 6. Strömma koreanskt innehåll som du vill.

För att strömma DramaFever-alternativ behöver du en pålitlig tjänsteleverantör som ExpressVPN. Det är en av de bästa du kan välja för det lovar säkra anslutningar och ger utmärkta prestanda. ExpressVPN använder dessutom tuffa krypteringsprotokoll för att upprätthålla och skydda användarnas integritet och säkerhet. Mer information om andra tjänsteleverantörer finns i tabellen nedan.

Om DramaFever

DramaFever erbjöd ett annonsfritt premiumalternativ som började på $ 4,99 varje månad, med en serie på över 13 000 avsnitt från 60 innehållspartner i 12 länder. Tjänstens programmering består huvudsakligen av K-drama, andra asiatiska TV-program och filmer och latinamerikanska telenovelor. Det har också varit tillgängligt att se på en gratis, annonsstödd basis. Tjänstens innehåll översattes till engelska, spanska och portugisiska och tillgängliga online-, mobila och anslutna TV-enheter.

Bästa DramaFever-alternativ – slutliga tankar

Även om det är upprörande att förlora en underhållande tjänst som DramaFever, är vi glada över att vi har andra lika underhållande tjänster att fylla i några stora skor. Tack och lov har vi ett VPN som tillåter oss åtkomst till dessa tjänster i första hand. Så, vilket DramaFever-alternativ föredrar du? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me