Bästa Android-webbläsare 2023

Med att smartphones och bärbara datorer blir mer praktiska och tillgängliga än konventionella datorer eller bärbara datorer har Googles eget operativsystem Android haft en fältdag. För att få in efterfrågan på fler Android-webbläsare har stora företag släppt webbläsare för smartphones och surfplattor, medan nyare webbläsare också kommer upp. Låt oss titta på några av de bästa Android-webbläsarna 2023.

Bästa Android-webbläsare 2023

Bästa Android-webbläsare 2023

Bästa Android-webbläsare 2023

De bästa webbläsarna du kan använda på din Android Smartphone, surfplatta eller TV Box är:

  1. Firefox
  2. Krom
  3. Opera
  4. Delfin
  5. UC-webbläsare

Firefox

Sedan lanseringen för många år sedan, Firefox har övergått till en webbläsare med flera plattformar som fungerar på PC, smartphone och surfplattor. Dess imponerande funktioner inkluderar skrivbordssynkronisering, sekretessinställningar, lätta att använda bokmärken, snabb delning, Chromecast-stöd, flera tillägg för att förbättra din surfupplevelse. Firefox är en av de bästa Android-webbläsarna genom tiderna, och den kommer helt gratis – verkligen gratis. Det är förmodligen det mest populära, tillsammans med Chrome, också.

Läsa: Bästa VPN för Android

Krom

Googles egen webbläsare är inte så långt efter i prestanda. De flesta Android-enheter levereras med Chrome-webbläsaren förinstallerad och de flesta användare fortsätter att använda den på grund av dess effektivitet. Några av dess funktioner inkluderar synkronisering med Google Chrome på en dator, som inkluderar den senaste versionen av materialdesign, obegränsade surfflikar, bättre Android-integration och mycket mer för både grundläggande och kraftfull surfning. Om du är intresserad av att se vilka funktioner som skapas kan du göra det i de två betaversionerna.

  Hur man laddar ner YouTube-videor - steg-för-steg-guide

Opera

En annan populär webbläsare sedan länge är Opera, som också har två Android-webbläsare nu: Opera-webbläsaren och Opera Mini. Standardwebbläsaren erbjuder ett partiellt annonsblock, videokomprimering för att spara dataförbrukning och en instrumentpanel för att lagra nyheter och favoriter. Du kan också synkronisera den här webbläsaren med skrivbordsversionen genom att skapa ett konto på Operas webbplats. Opera Mini är en mindre och lättare version som kommer med en Facebook-meddelandefält, delvis annonsblock och andra standardfunktioner.

Microsoft Edge

Microsoft har nu gjort sin Edge-webbläsare tillgänglig i förhandsgranskningsläge på Android. Microsoft Edge släpptes i år är den första instansen av en Windows-webbläsare som finns tillgänglig på Android-smartphones och surfplattor. Edge har Bing som standardsökmotor men du kan ändra den till Google. Eftersom det är en Chromium-baserad webbläsare finns inga tillägg tillgängliga.

Delfin

Detta är en kraftfull och effektiv Android-webbläsare som inte är riktigt känd. Dolphin-webbläsaren kanske inte är lika kapabel som Chrome eller Firefox men den har förbättrats för att ge användarna ett enklare gränssnitt. En av de viktigaste funktionerna i Dolphin-webbläsaren är att den inte kräver Flash. Allt du behöver installera är ett webbläsarkomplement som heter Dolphin Jetpack. Du kan också enkelt synkronisera webbläsaren med en dator.

Lunnefågel

Detta är en molnbaserad webbläsare som är snabb och mycket anpassningsbar. Det kommer med flera bakgrunder och tillägg, och komprimerar filer för att spara datakonsumtion. Den överför först data till sina molnservrar innan den levereras till enheterna för att möjliggöra inläsning av stora filer på kortare tid. Det finns en gratis och en betald version av webbläsaren. Gratis är bara för en provperiod.

  Radera din cache, kakor och webbhistorik på Mozilla Firefox

UC-webbläsare

För snabba och stabila nedladdningar från en mobil enhet är UC-webbläsaren ett oslagbart val. Förutom vanliga funktioner har UC-webbläsaren också separata kategorier för att titta på filmer och TV-program på appen. Det finns andra funktioner som gestkontroll, nattläge och datakomprimering och mer. UC-webbläsaren är mycket mer funktionell än någon annan lite webbläsare och erbjuder en smidig och effektiv användarupplevelse på både smartphones och surfplattor.

Flynx

Detta är en av de bästa bubblasurarna för Android. En bubblaswebbläsare är inte en fullblåst webbläsare som de ovan, utan snarare en stödjande webbläsare som kan användas för att öppna snabblänkar. När du öppnar en länk i Flynx laddas den i bakgrunden i en liten flytande bubbla utan att ta upp hela skärmen. Men underskatta inte appens prestanda eftersom det är en bubbla. Det är snabbt och effektivt och får jobbet bra. Det finns ett alternativ för att öppna länkar i “endast text” -läge, vilket sparar data och laddas snabbare.

Bästa Android-webbläsare 2023 – Bottom Line

Det finns flera andra Android-webbläsare förutom dessa som du kan använda på din smartphone eller surfplatta. Till skillnad från tidigare har mobila webbläsare nu laddats med funktioner och funktionalitet och erbjuder en smidig, effektiv surfupplevelse på alla mobila enheter. Vilka webbläsare använder du mest på din Smartphone? Låt oss veta det genom att lämna en kommentar nedan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me