Bästa strömningstjänster 2020

Vad är bästa streamingtjänster 2020? Med tiden har hur människor söker och skaffat sig underhållning förändrats drastiskt. Du behöver inte längre gå till en multiplex, eller gå till DVD-hyra i grannskapet för att njuta av favoritflickor. Med snabb tillgång till internet blir billigare och mer omfattande, populariteten av online-streamingtjänster har skjutit upp.


Vem behöver prenumerera på kabel-tv-tjänster eller köpa DVD-skivor när alla de senaste TV-programmen och filmerna kan vara visat online i HD-upplösning? I själva verket behöver du inte riktigt en PC för att komma åt dessa tjänster hela tiden. När fler strömningstjänster dyker upp i horisonten måste du välja rätt för dina behov. Vi har testat en hel del strömningskanaler under de senaste åren. Nedan hittar du bästa streamingtjänster från och med 2020. 

Bästa strömningstjänster 2017

Bästa strömningstjänster 2020

Bästa strömningstjänster 2020

Nedan listas de bästa streamingtjänsterna du kan välja från. Observera att några av kanalerna är geo-blockerad utanför USA. Du kan dock fortfarande få åtkomst till dem med a VPN-tjänst.

Netflix

Netflix - bästa strömningstjänsten 2017

Netflix – bästa strömningstjänsten 2018

Detta är utan tvekan en av de mest populära online-streamingtjänsterna. Dess utmärkta urval av TV-program och filmer, bra UI- och rekommendationssystem gör att det går framför de flesta rivaler. Det är dock inte gratis och helt nytt innehåll kan vara något begränsat. Den månatliga prenumerationsavgiften ligger nu på $ 9.

Det faktum att användare kan skapa maximalt fem olika profiler på samma konto ökar dess mångsidighet. Dess breda enhet och plattformskompatibilitet fungerar också till sin fördel. Jag kan inte tänka på en strömningsenhet som inte fungerar med Netflix. Tillsammans med Amazon Prime Video, Netflix är ohittills globala streamingtjänst.

Hulu

Hulu - Bästa Streaming Service 2017

Hulu – Bästa strömningstjänst 2020

Om du letar efter en prisvärd strömningstjänst som erbjuder fantastiskt TV-innehåll, Hulu är din bästa insats. Emellertid är dess regionbegränsning där. Det är tillgängligt för dem i Japan och den USA endast. Men du kanske använd VPN-appar för att kringgå den begränsningen. De reklamfilmer som dyker upp då och då kan vara besvärliga, och användargränssnittet är inte exakt användarvänligt.

Nu kostar det bara 8 $ per månad. Det finns en gratis version också, men dess begränsningar stänger av de flesta användare. Hulu Plus stöder flera enheter, inklusive topp spelkonsoler och Roku. Hulu kommer också att lansera en live-streamingtjänst som liknar Sling TV, PS Vue och DirecTV Nu snart. På samma sätt som Netflix är Hulu kompatibel med alla större strömningsenheter, inklusive Playstation, Xbox, Roku, Amazon Fire TV och Apple TV.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video - bästa strömningstjänsten 2017

Amazon Prime Video – bästa strömningstjänsten 2020

Detta kan kallas som bästa Streaming Service för hela familjen. Innehållsområdet är otroligt, och du får fantastiska fördelar. Bristen på någon månatlig avgiftsordning verkar dock vara en avstängning för många människor. Det är faktiskt mer lämpat för dem som shoppa online mycket och använda Amazon Prime. Det är också perfekt när du vill titta på mer barns programmering och komedi-show än andra genrer. Medan Amazon Prime stöds inte på Apple TV, du kan fortfarande titta på den på någon annan strömningsenhet du kan tänka på. Roku, PS4, Xbox, Android, Smart TV-apparater och Fire TV Stick, är alla kompatibla.

Spraka

Det är en av gratis strömningstjänster online som också har en ganska stor användarbas, naturligtvis! Olika videor erbjuds av det är utmärkt. Men gratistjänster kommer med sina hicka, och här är det massor av annonser som du måste klara med. Sony äger det.

Roligt eller dö

Det här är inte som någon typisk streamingtjänst. Du kommer att gå för det bara om du älskar att titta på din favoritkändisar i fåniga handlingar som får dig att bli splittrad i skratt. Med andra ord, det är för slapstick komediälskare.

Videorna är roliga och kan ljusa upp ditt humör direkt. Du hittar några Hollywood-hotties som visar upp sina roliga sidor som aldrig tidigare i sina program. För vissa människor är det ganska löjligt, men du behöver det stressbuster ibland.

Vevo

Vevo är främst inriktad på musikälskare. Du kommer att bli hårt pressad för att hitta en annan dedikerad strömningstjänst för musik som kommer gratis. Inte konstigt Vevo användarbasen växer snabbt.

Hicken är slarvig navigering. På ett sätt kan det betraktas som efterträdare för MTV. Det ägs av Sony Music Entertainment och Universal Music Group, och musikvideor från båda jättarna finns i databasen. Emellertid är huvuddelen av innehållet pop- och hiphop-genrer. Dess breda plattformskompatibilitet bidrar också till dess popularitet.

Ett problem med global räckvidd

Om du är väl medveten om begreppet internet integritet och frihet, du kanske har stött på många trådar och diskussioner som kretsar kring geoblockering. Denna mekanism används av streamingtjänster och webbplatser till begränsa deras innehåll baserat på användarens plats.

Med andra ord, din nuvarande vistelse dikterar vad du kan komma åt online. Till exempel är vissa webbplatser och tjänster bara tillgängliga på USA, vilket gör dem otillgängliga i kanada, och vise-Versa. Det är inte allt; vissa webbplatser är blockerade i en viss region. De mest populära länderna att göra det är Kina, Ryssland, Förenade Arabemiraten och KSA. 

Men det finns en lösning på detta problem som alla står inför på dagens internet – A Virtuellt privat nätverk. Detta internetverktyg kan skämma bort din online-plats så att du visas i en annan region (praktiskt taget).

Allt du behöver göra är att ansluta till en server i det land du väljer. På så sätt din Hela trafiken verkar komma från den platsen. Då kommer du få en IP-adress inom det territoriet och direkt tillgång till allt begränsat innehåll i området.

Hur man ansluter?

Om du vill kringgå geo-blocken av Netflix, BBC iPlayer, och alla tjänster runt om i världen, flåt stegen nedan:

 1. Prenumerera på en VPN-leverantör som har ett anständigt servernätverk. Du hittar rekommendationer senare i artikeln.
 2. VPN: n har gjort det så mycket lättare att ansluta genom att skapa dedikerade appar. Ladda ner och installera VPN-klienten på din Android, iOS, PC, Mac, FireStick eller router.
 3. Starta sedan applikationen och logga in med ditt nyskapade konto.
 4. Baserat på den kanal du vill streama, ansluta till en server i dess respektive land.
 5. Anslutningsprocessen tar några sekunder. När anslutningen har upprättats, starta din valda kanal.
 6. Nu, ström vad du en gång inte kunde var du än är.

Det finns många alternativ att välja mellan. Det är därför jag har granskat dussintals VPN för att hjälpa dig med din sökning. Bläddra lite längre och ta reda på mer.

Bästa VPN för att avblockera strömningstjänster överallt

Att få åtkomst till geobegränsat innehåll har mycket åt det som ser ögat. Om du vill avmarkera vissa kanaler finns det många faktorer att leta efter i ett VPN. Här på theVPN.guru granskar vi VPN-leverantörer i en ärligt, opartiskt sätt. Men efter att ha testat mer än 100 VPN-leverantörer (gratis och premium), vår lista förkortades till De fyra bästa. Låt oss se varför:

ExpressVPN

ExpressVPN-lock

Jag kommer att starta det med mitt första val, ExpressVPN. Tjänsten tillhandahåller ett enormt servernätverk som består av 3000 servrar runt 90+ platser. När jag först såg ExpressVPN abonnerade jag på deras tjänst för att testa det. Under undersökningen märkte jag att det uppnåddes konsekvent solida hastigheter. Min video slutade inte en sekund för att buffra.

Deras applikation är enkel och utformad för dem som inte känner sig vägen runt teknik. Du hittar klienter för Windows, Mac och Linux. Du kommer dock att märka att ExpressVPN lyser i mobilavdelningen med intuitiva appar för iOS, Android och, ja, Blackberry.

Vidare, när du klickar på en server i ett specifikt land, kommer VPN automatiskt att ansluta till dig till den snabbaste servern i regionen. Du behöver inte oroa dig för att välja en långsam alls.

ExpressVPN tillhandahåller säkerhetsmässigt en automatisk dödsbrytare, vilket avaktiverar ditt nätverk om ett plötsligt fall i VPN-anslutningen inträffar. På det sättet, vad du gjorde inom en krypterad anslutning kommer att förbli privat.

Dessutom kommer dina data att krypteras med de mest pålitliga protokollen i branschen. Vi pratar om OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP och SSTP, tillsammans med 256-bitars kryptering.

En sak till, om du vill strömma innehåll på en enhet som inte stöder VPN, kan du alltid använda deras Smart DNS Proxy (MediaStreamer). Det kan ställas in på Android, iOS, PC, Mac, Firestick, Apple TV, Smart TV, Chromecast, PlayStation och Xbox. 

Som sagt, om du inte var nöjd med vad ExpressVPN har att erbjuda kan du dra nytta av deras 30-dagars återbetalningsgaranti. 

Nackdelar

 • Priserna är ganska höga

NordVPN

NordVPN Review

Även om jag listade min favorit ovan, förblir den här en av mina toppval. NordVPN skryter över 5000 servrar runt om i världen medan du täcker 60 länder. Det kan avmarkera strömningstjänsterna ovan och så många fler. Men det var inte den viktigaste faktorn som fick min uppmärksamhet, det är vad leverantören har i villkor för säkerhet.

Förutom dess kryptering av militär kvalitet, NordVPN har några extra funktioner i ärmarna. Först finns det CyberSec, en mycket avancerad teknik som skyddar din enhet från vilken som helst skadlig programvara eller skadlig programvara som kan rikta in sig på det.

För det andra har du deras Dubbel VPN-kryptering. Därmed omdirigeras dina data två servrar istället för en, fördubbla den nuvarande krypteringen, vilket också ökar din internetsäkerhet.

NordVPNs specifika fokus på att blockera geo-begränsat innehåll är ganska uppenbart. De har sina SmartPlay-teknik, en nollkunskap Smart DNS som blockerar hundratals tjänster och webbplatser över hela världen.

Precis som ExpressVPN erbjuder NordVPN kunder en väg ut om de inte är nöjda med sin produkt – 30-dagars tillbaka-garanti. 

Fördelar

 • SmartPlay
 • Dubbelkryptering
 • CyberSec
 • Kryptering av militär kvalitet
 • Sex samtidiga anslutningar
 • Återbetalningspolicy (30 dagar)
 • 5000+ servrar i 60 länder

Nackdelar

 • Några servrar var riktigt långsamma
 • Vaga gratis provversion

BulletVPN

BulletVPN Cover

BulletVPN är baserat i Estland, vilket ger fördelen framför andra premiumtjänster som är baserade i USA eller Storbritannien. När jag testade tjänsten såg jag det det är lite litet. Du har inte så många alternativ när det gäller servrar, men när jag klickade på anslut ändrade jag min mening.

Tydligen spelar ingen roll med den här så länge du är levererar kvalitet. Leverantören har ett globalt nätverk av VPN-servrar i 30 länder, och användare får byta servrar så mycket de vill. 

Även om servrarna är belägna trots att de är små strategiska regioner. Du kommer också att kunna avblockera American Netflix, Hulu, Amazon Prime, och många fler med BulletVPN. Men om VPN inte är din föredragna metod, kan du också använda deras Smart DNS-tjänst.

BulletVPN erbjuder fem typer av VPN-protokoll, och användare är fria att använda vad de vill. Dessa är dina alternativ:

 • IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • OpenVPN
 • IKEv2

Lägg till det i en kill switch, DNS Leak Protection och en noll-loggaranti, och du fick dig själv en utmärkt VPN-leverantör.

Fördelar

 • Höghastighetsservrar
 • Undviker Netflix VPN-förbud
 • Hög säkerhet
 • Fem protokoll
 • Dödsbrytaren
 • DNS Leak Protection
 • 30-dagars cash-back

Nackdelar

 • Tre samtidiga anslutningar
 • Litet servernätverk

SurfShark

SurfShark

Som de säger är ålder inte allt. Det går för bra med SurfShark eftersom det är den yngsta leverantören på vår lista idag. Men om du tittar på vad den kan göra ser du varför det är rivaliserar jättarna inom VPN-branschen.

SurfShark har mer än 800 servrar i över 50 länder liksom appar för stora operativsystem som Windows, Mac, iOS och Android. Om det är för komplicerat för dig, använd deras Chrome- och Firefox-tillägg istället.

Det första som fick min uppmärksamhet är att det erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar. Kan du föreställa dig att du och alla du känner kan fungera under ett konto? Detta är en funktion som inga av de stora namnen har gett sina kunder.

Dessutom är dess integritetsfunktioner ganska solida. Du har högsta säkerhetsprotokoll som OpenVPN UDP och TCP, IKEv2, AES-256-kryptering och en automatisk kill-switch. Den sista blockerar din internetåtkomst om VPN-anslutningen plötsligt misslyckas.

Företaget påpekar att det är det krävs inte för att föra loggar av användaråtgärder. En av de främsta orsakerna till detta är att den är baserad i Brittiska Jungfruöarna. Ett gratis territorium som inte finns inom 5-ögons jurisdiktion.

Fördelar

 • Obegränsade anslutningar
 • Kryptering på hög nivå
 • Avblockerar Netflix
 • Flera säkerhetsprotokoll
 • Sex samtidiga anslutningar
 • Återbetalningsgaranti (30 dagar)
 • 800 servrar i 50 länder
 • Smart DNS

Nackdelar

 • Dyrt månadsabonnemang

Bästa strömningstjänster 2020

Du har flera onlineströmningstjänster online till ditt förfogande. Även om du vill ha sådant innehåll gratis finns det några fantastiska alternativ. Naturligtvis måste du ta upp begränsningar som annonser, men det är knappast en deal-breaker. När det gäller betalda strömningstjänster, Netflix är förmodligen den mest populära. Musikälskare, online-shoppare, har också sina alternativ.

I slutändan kokar det ner till din förkärlek för medieinnehåll och din plånbok. Vad tycker du om vårt bästa strömningstjänstlistan 2020? Har vi missat din favorit VOD-kanal? Lyckades du göra det avblockera dem i din region med ett VPN? Dela dina tankar nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map