De 10 bästa Must-Have-apparna för Xbox One!

Vill du ta din Xbox One-upplevelse till en helt ny nivå? Vi har täckt dig. Här är de 10 bästa apparna för Xbox One som kan förvandla din Xbox till ett sladdskärparadis.


De 10 bästa apparna för Xbox One du bör installera nu

De 10 bästa apparna för Xbox One du bör installera nu

10 bästa apparna för Xbox One – snabb översikt

Här är en snabb genomgång av de bästa Xbox Ons-apparna som du bör installera omedelbart. De appar och kanaler som vi har listat nedan täcker en mängd olika smaker. Du kan använda dem för att titta på filmer, TV-program, livekanaler och till och med lyssna på dina favoritlåtar.

 1. Netflix
 2. Youtube
 3. Hulu
 4. Amazon Prime
 5. BBC iPlayer
 6. Spotify
 7. HBO Go
 8. Rycka till
 9. Sling-TV
 10. WWE-nätverk

Hur man får de 10 bästa apparna för Xbox One

Här är problemet med de appar som finns tillgängliga på Xbox One: några av dem har allvarliga geobegränsningar. På grund av internationella upphovsrättslagar har du inte tillgång till många appar som du vill använda.

Appar geo-blockerar användare genom att förbjuda IP: erna för någon utanför regionen som de får strömma sitt innehåll i. Det betyder att de enda sättet du skulle kunna komma åt dessa appar är genom att ändra din IP för att matcha begränsningarna för appen. Med andra ord, om appen bara är tillgänglig i USA, behöver du en amerikansk IP.

Hur kan du ändra din IP? Enkel. Du måste använda ett VPN.

En VPN, förkortad för Virtual Private Network, krypterar dina data och omdirigerar din trafik med sina egna säkra servrar. När din trafik omdirigeras, ändras din IP-adress så att den matchar platsen för servern du använde.

Detta innebär att VPN: er har en otrolig förmåga att förfalska din IP och ge dig åtkomst till geo-blockerade appar.

Bästa VPN för Xbox One

Om du letar efter en VPN som fungerar underbart på din Xbox One, har vi täckt dig. Vår VPN-expert, Charles, har skrivit en detaljerad recension av de bästa VPN: erna att använda med din Xbox.

Charles toppval gick till ExpressVPN, en pålitlig och pålitlig leverantör av toppnivå. Med ExpressVPN kan du välja mellan 2000+ servrar i 94+ länder. Du kommer också att dra nytta av att ha tillgång till ett 5-stjärnigt kundtjänstteam och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Läs den här artikeln för att lära dig hur du installerar ett VPN på din Xbox One om du behöver lite vägledning i processen.

Om ExpressVPN inte är något för dig, kan du använda dessa toppnivå-VPN i stället:

De 10 bästa apparna för Xbox One

Nu när vi har behandlat hur du kan få tillgång till de appar som är geo-blockerade i din region, låt oss diskutera de bästa apparna för Xbox One:

Netflix

Behöver jag säga mer?

Den populära streaming-appen Netflix rankas som topplistan för Xbox-appar. Detta borde verkligen inte överraska. Helt sedan Netflix gick globalt har miljontals användare över hela världen haft det on-demand innehåll som erbjuds. Problemet är att Netflix baserar sin innehållslista på din plats.

Även om Netflix har skadat VPN och proxyer som försöker få åtkomst till sina olika innehållslistor, kommer du fortfarande att kunna avblockera USA eller Storbritannien Netflix med en VPN. Det är naturligtvis om din VPN är tillräckligt stark för att kringgå Netflix VPN-block. Lyckligtvis har ExpressVPN kontinuerligt kunnat avblockera USA: s Netflix.

Youtube

Detta är en annan app som inte kräver introduktion. YouTubes Xbox One-app ger dig tillgång till alla sina tjänster direkt från Xbox.

Även innehållsskapare kan använda denna app för att enkelt ladda upp och hantera sin YouTube-sida.

Hulu

Hulu har en fantastisk Xbox One-app som låter dig strömma allt Hulus innehåll direkt från din konsol. Problemet är att appen, precis som tjänsten, bara finns i USA.

Med ett VPN är detta inte ett problem. Anslut bara till en server i USA så får du åtkomst till Hulus innehåll var som helst i världen.

Kom ihåg dock att VPN inte går förbi någon prenumerations- eller registreringsavgift som införts av Hulu. Om du inte har ett konto måste du prenumerera.

Amazon Prime

Du kan se Amazon Prime’s innehåll direkt från Xbox One. Om du inte visste det, riktar mycket Amazon Prime-innehåll endast till USA.

Kom ihåg att alltid ansluta till en amerikansk server när du vill titta på Amazon Prime. Om inte, har du bara tillgång till titlarna “Watch While Abroad”, som inte är mycket.

BBC iPlayer

BBC: s iPlayer, deras helt egna streaming-app, är tillgänglig på Xbox One. Det ger dig tillgång till en hel rad talkshows, filmer, shower, allt direkt från BBC.

BBC iPlayer är dock begränsat till Storbritannien. Använd bara din VPN för att komma åt BBC iPlayer genom att ansluta till en brittisk server och få en brittisk IP.

Spotify

Den mycket populära musikappen, Spotify, har en lättanvänd app avsedd för Xbox One. Även om Spotify finns i många länder över hela världen, har vissa fortfarande inte tillgång till den här tjänsten.

Använd ditt VPN för att ansluta till någon av de regioner där Spotify verkar för att lyssna på din favoritmusik, även när du spelar.

HBO Go

Vem har inte hört talas om HBO? De har kontinuerligt tagit med sig världens populära shower som Game of Thrones, The Wire och Westworld. HBOs dedikerade streaming-app, HBO Go, är bekvämt tillgängligt på Xbox One.

Medan du kan se HBO: s program på TV, är HBO och HBO Go endast tillgängliga i USA. Använd din VPN, anslut till en amerikansk server och använd din amerikanska IP för att få tillgång till HBO Go var som helst i världen.

Rycka till

Twitch är en utmärkt app för spelare och annonsmaterial. Det ger dig tillgång till innehåll skapat av knäppa yrkesverksamma och låter dig hålla dig uppdaterad med dina favoritspel.

Twitch är inte riktigt blockerad i någon region, men olika regioner har tillgång till olika innehåll. En VPN hjälper dig att komma åt det innehåll du vill basera på platsen för servern du ansluter till.

Sling-TV

Sling TV är en streamingtjänst som ger dig tillgång till en rad olika kanaler för en månatlig prenumeration. Från nyheter till sport- och tecknadskanaler är Sling TV en bra app att använda om du är en dedikerad sladdskärare.

Tyvärr är Sling TV endast tillgänglig utanför USA. Använd din VPN för att ansluta till en amerikansk server och dra nytta av denna sladdklippande dröm om en app.

WWE-nätverk

Slutligen kan fans av WWE ladda ner WWE-nätverksappen som är specifik för Xbox One för alla deras WWE-behov. Med appen kan du till och med titta på live-per-view-händelser. Appen i sig är gratis, men du behöver ett prenumeration på WWE-nätverket för att få tillgång till deras live-streamingtjänster.

De 10 bästa apparna för Xbox One – Sista tankar

Där har du det, de 10 bästa apparna för Xbox One. PS4-användare, oroa dig inte, vi har också täckt de 10 bästa apparna för PS4.

Kom ihåg att de flesta av dessa appar har en prenumerationsavgift som krävs. En VPN kommer inte att ta dig ur det prenumerationen, det kommer bara att ge dig åtkomst till själva appen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map