Dessa är de mest nedladdade Android-apparna från 2018

Google Play Store har en mängd applikationer som tillgodoser en mångfaldig Android-publik, allt från underhållning till utbildning. Det har till och med titeln som den största app-butiken där ute. Men vilka appar är de mest populära?


Mest nedladdade Android-appar 2018

Mest nedladdade Android-appar 2018

Mest nedladdade Android-appar 2018 – Sammanfattning

Här är en översikt över de tio mest nedladdade apparna 2018:

 1. WhatsApp
 2. budbärare
 3. Instagram
 4. Facebook
 5. Tick ​​tack
 6. Facebook Lite
 7. Helix Jump
 8. Dela det
 9. Messenger Lite
 10. Garena Free Fire – Winterlands

Google Play Store

I själva verket erbjuder Android Play Store mer än 2,1 miljoner appar i sin databas. Även om Google Android är en nyare plattform har den överträffat Apples App-butik med avseende på antalet tillgängliga applikationer. Men det är inte nödvändigtvis bra. Många av dessa applikationer är falsk och skadlig skadlig kod.

Mest nedladdade appar

Priori-data nådde slutsatsen att de tio bästa Android-apparna i världen hade en kombinerad nedladdningssiffra på 3,6 miljarder med WhatsApp i spetsen. Messing-appen var den mest populära appen för 2018 för den samlade mer än 747 miljoner nedladdningar. Messenger, Instagram och den viktigaste Facebook-appen tog den andra, tredje respektive fjärde positionen. Den senaste videoappen, TikTok kom på femte plats.

Facebooks dominans var tydlig i sökresultaten eftersom de flesta apparna är under Mark Zuckerbergs namn. Faktum är att appar från Facebook samlade 2,5 miljarder nedladdningar kollektivt under 2018. Du hittar nedan ett diagram som visar den högsta brutto-appen för året 2018 från Google Play Store.

2018: s mest nedladdade Android-appar

2018: s mest nedladdade Android-appar

Mest nedladdade Android-appar 2018

WhatsApp

Det är inte förvånansvärt att WhatsApp är den mest nedladdade appen 2018. Nästan varje användare har WhatsApp på sin telefon. Det är kommunikationsverktyget som du bara inte kan leva utan i dessa dagar. Med WhatsApp Messenger kan du skicka textmeddelanden, bilder, video, ljud och till och med ringa samtal med internetanslutningen på din mobila enhet. Ladda ner WhatsApp och lära dig hur Använd den säkert.

budbärare

Även om du fortfarande kan skicka meddelanden via Facebook-appen, laddar många användare ned Messenger-appen om de inte är medvetna om det. Detta förklarar varför Messenger följer i andra hand som den mest nedladdade appen 2018. Facebook tvingar indirekt sina användare att ladda ner Messenger för att skicka och ta emot meddelanden via Facebook. Och eftersom många användare inte vet att de kan uppnå det på skrivbordsversionen och inte på mobilen, hämtar de slutligen appen.

Instagram

Instagram är ännu en app som ägs av Facebook som kommer in på nummer tre som den mest nedladdade appen 2018. I en tid av social media dominans är denna app ett väsentligt krav. Instagram ger ett enkelt, roligt och kreativt sätt att fånga, redigera & dela foton, videor & meddelanden med vänner & familj. Se till att kolla in alla sätt du kan säkra dina sociala mediekonton för att undvika kränkningar av sekretess och säkerhet.

Facebook

Facebook hjälper dig att hålla jämna steg med de senaste nyheterna och de senaste händelserna runt om i världen. Du kan posta, dela och gilla foton och videor på den här plattformen. Facebook är fortfarande starkt trots Instagrams påverkan på världen för sociala nätverk.

Tick ​​tack

TikTok är inte din vanliga destination för kortformad mobilvideo. Det är rått, verkligt och utan begränsningar. Med TikTok är livet roligare när du lever i ögonblicket och går långt för att utforska.

Helix Jump

Helix Jump är ett videospel som du kan njuta av under din fritid. Det är ett utmärkt val att passera tid. Du styr bollen för att dyka nedåt och genom hinder. Ju högre poäng, desto bättre.

Dela det

Detta är den bästa delningsappen med den snabbaste överföringshastigheten över plattformar & gratis online-flöden inklusive filmer, videor, musik, bakgrunder, GIF-filer. SHAREit har också lagt till en kraftfull mediaspelare som hjälper dig att hantera & njut av dina egna videor och musik.

Messenger Lite

Detta är en snabbare version av messenger som fungerar under alla nätverksförhållanden. I grund och botten är det en snabb och dataeffektiv meddelanden-app för att nå människorna i ditt liv.

Garena Free Fire- Winterlands

Free Fire är det ultimata survival shooter-spelet som finns tillgängligt på mobilen. Varje tio minuters spel placerar dig på en avlägsen ö där du är grop mot 49 andra spelare som alla söker överlevnad.

Mest nedladdade Android-appar – Slutord

Få ut mesta möjliga av din Android-smartphone med de bästa Android-apparna runt. Vi försöker inte på något sätt övertyga dig om att ladda ner dessa appar. Vi visar bara vilka appar som har fått stor popularitet under 2018. Men om du skulle välja en favorit, vilken skulle det vara? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map