Hur köper jag ett VPN anonymt?

Med tanke på de många vägarna genom vilka hackare och spammare kan fånga upp din anslutning och få tag på din personliga information har några få personer som är mycket mer medvetna om sin integritet använt sig för att vara anonym även när de betalar för deras VPN-abonnemang. Detta är ett lysande drag eftersom de flesta betalningar du kan göra är väldigt enkla att spåra tillbaka till dig, och det gör din privata information lättillgänglig. Även VPN-tjänsterna som är stolta över att ha separata enheter som hanterar sina betalningar är inte så säkra som du kanske tror, ​​eftersom din betalning fortfarande i slutändan kan spåras tillbaka till dina kontouppgifter. Så, hur kan du köpa ett VPN anonymt?

Hur köper jag ett VPN anonymt?

Hur man köper ett VPN anonymt?

Behovet av att betala anonymt

För en vanlig användare finns det inte så mycket press att betala för din VPN-tjänst anonymt. Du bör inte ha något att oroa dig för, särskilt om du är säker på att din VPN-tjänst inte har några användarloggar. Deras process innebär förmodligen att koppla bort din VPN-tjänst från dina betalningsuppgifter, så din kontoinformation kommer att vara svår att spåra tillbaka till dig.

Men om din arbetslinje innebär ett brett spektrum av risker som kan uppstå om din identitet eller onlineaktivitet blir utsatt, kanske du vill behålla de högsta nivåerna av anonymitet. Detta är antagligen fallet om du råkar vara antingen en frittalande journalist, en visselpipa eller en yttrandes ytringsfrihet för att bara nämna några.

  Bästa sökmotorer för sekretess - Google-ersättningar

Detta sträcker sig också till dem som är mycket intresserade av informationen som överförs via deras online kommunikationsmedel. Du vill inte att människor ska kunna identifiera de tjänster du kanske har begärt för i utbyte mot en anonym betalning, så det är bäst att skydda alla dina kommunikationsmedel.

Nackdelar med anonyma betalningar

Den största nackdelen som vi har upptäckt med anonyma betalningar är att varje gång du vill betala utan att avslöja din identitet måste du göra det manuellt. För att undvika detta kanske du tvingas gå med det längsta prenumerationsdatumet för vad du betalar för, & detta är normalt mellan 1 & 2 år.

Du kommer att tjäna på ett par fördelar, inklusive chansen att endast göra en betalning per år, chansen att dra nytta av en lägre växelkurs när du betalar genom ditt presentkort och få bästa rabatt med tillstånd att gå med det årliga paketet.

Anonyma betalningsmetoder

En majoritet av anonyma betalningssystem är kända för att ha komplexa metoder för att täcka sina användares spår. Två av de mest populära formerna för anonym betalning är presentkort och digital valuta.

Den mest populära och vanligt accepterade formen av digital valuta är bitcoins. De kommer säkert att arbeta med nästan alla värdefulla VPN-leverantörer, men du måste ta dig lite tid att förstå hur du handlar med dem om du råkar bli en ny användare.

GIft-kort å andra sidan är inte lika allmänt accepterade som en betalningsform bland VPN-leverantörer. Deras arbete bakom dem är dock enkelt, där du kan komma till en närliggande butik, använda dina pengar för att köpa ett presentkort och sedan praktiskt överföra värdet på presentkortet till din VPN-leverantörs konto.

  Hur man chattar online säkert med VPN

Betala för VPN via Bitcoins

Innan du går vidare med detta är det viktigt att du bekräftar att din tjänsteleverantör faktiskt stöder betalning via VPN, och du kan göra detta genom att leta efter Bitcoin-tecknet bland de accepterade betalningsmetoderna på din VPN: s webbplats. När det har bekräftats kan du gå vidare till de fyra stegen som krävs för att underlätta betalningen:

  1. Du måste börja med att skapa en Bitcoin Wallet.
  2. Nästa identifiera trovärdiga bitcoin-säljare som du kan köpa från.
  3. Fortsätt med köpet.
  4. Prenumerera på en VPN-tjänst som tillåter Bitcoin-betalningar.
  5. Överför Bitcoins från din plånbok till din leverantörs.

För exakta steg för steg-instruktioner om hur du ställer in din bitcoin-plånbok och underlättar överföringarna kan du gå igenom följande länkar:

– Hur man köper bitcoins

När du har fått ditt konto helt klart kommer vi att gå vidare till att betala för ditt prenumeration.

Att köpa VPN anonymt – saker att tänka på

Som vi sa i början bör du vara säker på att tjänsten du överväger accepterar bitcoins som en betalningsform. När du har identifierat din föredragna betalningsplan uppmanas du sedan att ange din VPN-kontoinformation, varefter du måste välja att betala via bitcoins. Om du klickar på skicka ber dig en faktura för att bitcoin-transaktionen ska visas och för att skapa en plånbok av VPN-leverantören till vilken dina bitcoins kommer att överföras. Fakturan kommer att innehålla information som plånboknummer, pris i bitcoins, en QR-kod och en Pay With Bitcoin-knapp.

Just nu behöver du bara logga in på ditt Bitcoin-konto och skicka betalningen till plånbok-ID som du ser på fakturan som skapades tidigare. När det är gjort bör ett e-postmeddelande som bekräftar mottagandet av betalningen visas i din inkorg längs en aktiveringslänk. Klicka på länken för att aktivera ditt VPN-konto, så är du redo att börja surfa privat.

  Tips om Internet-säkerhet för att vara säker online 2023

Betala för VPN anonymt via presentkort

Processen med att betala för din tjänst via ett presentkort är också ganska enkel, men lite dyrare eftersom VPN-tjänsten sedan måste sälja presentkorten till en takt som är lägre än deras verkliga värde för att få deras värde kontant.

Betalningsprocessen börjar med att en användare loggar in på sin leverantørs VPN-webbplats och klickar på alternativet Betala med presentkort. Då har du ett urval av alternativ där du ska välja det presentkortmärke du har, eller till och med köpa ett i det ögonblicket. När du väl valt har du möjlighet att se hur länge ditt presentkort kommer att ha täckt med din leverantör. Om du är nöjd med det du ser, fortsätt genom att klicka på ‘Betala’ -knappen. Du får då ett e-postmeddelande som bekräftar din betalning och en länk som du bör klicka på för att aktivera ditt konto.

Slutsats om att köpa ditt VPN anonymt

Vi har ett tips till våra läsare om de vill hålla sig riktigt säkra: Om du betalar för ditt VPN anonymt kan du lika gärna se till att din betalning inte kan spåras tillbaka till dig genom att säkerställa din IP adress återspeglar inte ditt hem / privata nätverk. Du ser, de flesta betalningsplattformar noterar din IP-adress för att undvika kreditkortsbedrägerier. Detta gör att de kan spåra en transaktion tillbaka till initiativtagaren. Om du vill undvika detta, se till att du köper ditt prenumeration via en offentlig anslutning, t.ex. flygplats eller restaurang Wi-Fi. IP-adressen som visas när du gör detta spårar förmodligen ett dussin andra Wi-Fi-användare vilket gör det svårt att ta bort din anslutning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me