Hur man ser gratis kabel-tv lagligt

Ah, kabel-TV! Den mest mediokra underhållningsplatsen man någonsin har nöjt sig med. Kabel-TV var aldrig en sådan fantastisk underhållningskälla. De långa kommersiella tiderna, den dåliga mottagningen och oförmågan att välja innehåll individuellt är inte bra funktioner. Saker börjar dock förbättras när fler människor hoppar på bandvagnen med snörning; bli av med ditt kabelabonnemang. Här är en lista över sätt som du fortfarande kan få gratis kabel-tv lagligt även om du snittar.

Hur man ser gratis kabel-tv lagligt

Hur man ser gratis kabel-tv lagligt

Se gratis kabel-TV på gratis underhållningsnätverk

Ett av de enklaste sätten att titta på kabel-TV gratis är att använda det gratis innehåll som finns på nätet. De flesta av dessa är nätverk som kräver prenumeration, vilket innebär att du måste logga in för att titta på innehållet. De har dock noll registreringsavgifter. Låt oss komma till listan!

Sony-Crackle

Också känt som Crackle, detta är ett annonsstödjat nätverk för direktuppspelning av videounderhållning. Det finns i 21 länder och är tillgängligt på Android, iOS, Smart TV-apparater, spelkonsoler och surfplattor. Du kan titta på shower som The Oath, Snatch och SuperMansion. Du kan välja att registrera dig till Crackle eller inte. Registrering ger dig dock möjligheten att anpassa din tittarupplevelse. Det som är bra med den här webbplatsen är att båda alternativen är helt gratis, varför nätverket stöds av annonser.

Om du är belägen i ett land som är geobegränsat av Crackle, är en VPN- eller Smart DNS-anslutning allt du behöver för att kringgå detta irriterande block. Jag föreslår att du testar ExpressVPN eller Unlocator för att komma runt denna begränsning. Du kan lära dig mer om avblockering av Crackle här.

Yahoo! Se

Precis som Crackle, Yahoo! View är ett annonsstödat strömningsnätverk. Detta är inte första gången Yahoo! har försökt få sin hatt i online-strömningsloppet. Men den här gången har det samarbetat med Hulu för att tillhandahålla en depå för innehåll från ABC, NBC och Fox. Yahoo! View har också innehåll från dess allmänna arkiv, och även om det inte jämför med betalda strömningstjänster med mångsidigheten i innehåll, är det helt gratis!

Samma som Crackle, du kan avblockera Yahoo! Visa utanför USA med en VPN eller en smart DNS-proxy.

TubiTV

Nummer 3 på denna lista är en annan gratis filmströmningsajt, Tubi TV. Liksom de flesta gratis strömningstjänster måste du lida genom vissa annonser, men de är relativt korta jämfört med andra tjänster. Med över 35 kategorier att välja mellan (med en i synnerhet kallad “Inte på Netflix”) är innehållet bra för alla som vill titta på gratis kabel-TV online. Tobi TV: s app fungerar på Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Samsung Smart TV, Sony Smart TV och PlayStation.

Om du är utanför USA är här en praktisk guide för hur du får åtkomst till allt amerikanskt innehåll från Tubi TV var som helst i världen.

Popcornflix

Fortsätter de med annonsstödda gratis streamingtjänsterna är Popcornflix en annan fantastisk webbplats du kan använda för att titta på gratis kabel-TV. Finns via webbläsarbaserade webbappar (app av låg kvalitet) och på iOS, Android, Roku, Xbox 360, Samsung, BlackBerry World, Amazon Fire TV och Chromecast (bättre kvalitet). Medan kvaliteten på innehållet inte är så hög som betalda strömningsnätverk, är Popcornflix en utmärkt webbplats att använda för att titta på gratis kabel-TV online. Här är en guide som förklarar hur man låser upp den fulla potentialen för Popcornflix utanför USA.

TV.com

Denna CBS ägda webbplats är en intressant twist på konsumentcentriskt innehåll. TV.com har en aktiv gemenskap av videobuffs som ständigt delar kunskap om filmer och TV-program. Även om innehållet på TV.com inte är så stort av några av våra andra val, är mervärdet för det mänskliga elementet i dess community ett välkommet plus.

Youtube

Okej, vi vet alla om YouTube. Plattformen är ett utmärkt ställe att dela originalt innehåll, bygga ditt eget varumärke och utforska din kreativa videoskapande sida. Även om YouTube inte är tekniskt sett som en streamingtjänst, kan du fortfarande hitta en båtbelastning av shower och filmer med lite sökning. Men du kommer antagligen inte hitta något nyligen. Testa sökknappen och se om du kan hitta det du letar efter, du blir förvånad över vad videoplattformen har att erbjuda.

Se gratis kabel-TV på strömmningstjänster med den kostnadsfria testperioden

Du kan också ta hand om lite underhållning av god oljeåldern genom den långa listan med tillgängliga streamingwebbplatser. De flesta strömningswebbplatser erbjuder en månads kostnadsfri testperiod, så detta skulle vara ett bra sätt för dig att prova den snittande skärande livsstilen innan du investerar i den.

Sling-TV

Sling TV är en betald streaming-app som räknas som en av de billigaste streamingtjänsterna ute. De har tre planer, i pris från $ 25 till $ 50, och en 7-dagars fri spårperiod. Nackdelen är att den billigare planen fortfarande innehåller annonser, även om annonserna visas under en betydligt kortare tid än de icke betalda tjänsterna.

Hittills är Sling TV bara tillgänglig i USA och Puerto Rico, men vi har ett enkelt sätt att komma runt det.

DirecTV nu

DirecTV Now är ännu en betald streaming-tjänst, den här gången från AT&T. Detta är en kanal som låter dig titta på kabelTV online, men det är definitivt inte gratis. Kostnaden för ett prenumeration är ungefär $ 60 och du kan betala ytterligare $ 5 för att prenumerera på HBO också. Om du är intresserad av att ge DirecTV en bild och du bor utanför USA kan du prova den här guiden för storlek.

Hulu Live TV

Hulus liveströmningstjänst, Hulu Live TV, är Hulus nya (fortfarande i beta) kabel-TV och live-tv-plattform. Hulu Live TV erbjuder en 7-dagars gratis provperiod till en kostnad av 39,99 dollar. Det innehåller allt innehåll som finns på Hulu. Du kan titta på den i din webbläsare, iOS, Android, Roku, Fire TV, fjärde generalen Apple TV, Chromecast och Xbox. Avblockera Hulu Live TV om du inte använder den här guiden.

YouTube TV

YouTubes mycket egna betalda mediastreamningstjänst är ett bra sätt att få direkt tillgång till program från de stora amerikanska sändningsnätverken. YouTube-TV är tillgänglig via webbläsare, smarta TV-apparater, Roke, Apple TV, iOS och Android och har en testperiod på 7 dagar för att testa det. Lär dig mer om vad YouTube-TV är här och avblockera den utanför USA med hjälp av den här guiden.

PlayStation Vue

PlayStation Vue, även känd som PS Vue, är Sonys betalade internet-tv-tjänst. PlayStation Vue, som bara hittades i Amerika, är en blandning av live-TV, on-demand-video och molnbaserad DVR med ett 14-dagars gratis provalternativ. Du kan avblockera PS Vue via VPN eller Smart DNS och få tillgång till allt innehållets godhet från var som helst i världen.

Gratis kabel-TV online – Slutliga tankar

Det är enkelt: Du behöver verkligen inte kabel för att få bra innehåll längre. Oavsett om du bestämmer dig för att prova de gratisalternativ som jag nämnde i början eller vill gå till de betalda strömmningstjänsterna, kan du enkelt få alla gratis kabel-TV du behöver lagligt och utan besvär. Vad är dina tankar på strömmande webbplatser? Använder du någon av de webbplatser som nämns ovan? Låt oss veta i kommentarerna!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me