Hur man tittar på TV utan kabelabonnemang

Hur man tittar på TV utan kabel eller satellit? Till alla er som är trötta på att betala skinkor med pengar från 1 000 till 2 000 $ per år för otillfredsställande kabel- eller satellitabonnemang, tror vi att det är dags för dig att släppa taget. Du vet med andra ord att klippa sladden. Gå bort från din TV och omfamna de andra plattformarna som kan ändra din TV-upplevelse för alltid. Eftersom det är möjligt för människor med låg inkomst att njuta av bra TV utan att behöva betala för kabel- eller satellitabonnemang. Från ABC, NBC, CBS, Fox och HBO till MLB, NBA, NFL och till och med NHL; alla dessa live-TV-kanaler och sport kan ses utan kabelabonnemang i USA. Det bästa av allt finns inga långsiktiga åtaganden. Tack vare gratis tester som olika streamingtjänster erbjuder kan du till och med titta gratis på TV utan kabel! Har jag din uppmärksamhet nu? Så om du vill binge-watch till någon bra TV utan att bli konkurs, fortsätt att läsa för att ta reda på mer om de bästa strömningstjänsterna som ansluter sig till.


Hur man tittar på TV utan kabelabonnemang

Hur man tittar på TV utan kabel eller satellit

Kostnad för kabelabonnemang

Människor som är ekonomiskt säkra kan stödja sina kabelabonnemang, men hur är det med dem som knappt får en anständig inkomst? Dessa människor har två val. Antingen lägger de ut tre fjärdedelar av sin lön på kabelabonnemang eller så brukar de bara leva utan TV eftersom de inte har råd. Vad sägs om vi berättar om ett sätt som skulle träffas i mitten? Två ord, strömmningstjänster. Trådarna i snöret är verkligen en av de viktigaste orsakerna som har lett till en minskning av antalet amerikanska hushåll som abonnerar på kabel.

Bästa strömningstjänster för sladdar

Marknaden för streamingtjänster har vuxit snabbt under de senaste åren och har stulit kabelens åska. Ganska säker på att du har hört talas om Sling TV, Netflix, Hulu och Amazon prime tidigare. För i en värld där online-streaming har blivit en trend har dessa kanaler gjort ett namn för sig själva. Det finns många streamingtjänster där ute med lockande erbjudanden och en mängd olika alternativ som gör det svårt för dig att välja mellan. Lyckligtvis har vi gjort forskningen åt dig, så du behöver inte få panik om vilken strömningstjänst du bör gå till. Det som är bekvämt med streamingtjänster är att de inte tvingar dig till ett långsiktigt åtagande och du kan avbryta när du vill. Plus nästan alla strömningstjänster erbjuda en provperiod på en månad, vilket är perfekt för dem som fortfarande är osäkra på att slänga kabeln. Här är en lista över bästa strömningstjänster du bör tänka på att prenumerera som en sladdar:

1. Netflix

Vem har inte hört talas om Netflix? Det är förmodligen den mest populära streamingkanalen runt, och med goda skäl. Det prissätts till endast $ 7,99 per månad. Du kan strömma Netflix på alla enheter var som helst, men bara på en i taget om du inte uppgraderar till en annan plan. Netflix andra plan är bara $ 10,99 per månad vilket är ett mycket lägre pris än Hulu. Med denna plan kan du titta på dina favoritprogram och filmer på två enheter samtidigt i högupplöst. Åh, och glömde vi att nämna att det inte finns några reklamfilmer med Netflix. Ja, det måste vara en viktig försäljningsplats. Den enda nackdelen vi kan tänka på när det gäller Netflix är att det inte erbjuder ett live-TV-alternativ. Netflix har inte heller planer på att inkludera sådan tjänst. Netflix-appen kan installeras på alla större streamingplattformar inklusive din Smart TV, Chromecast, Apple TV, Roku, FireStick och till och med på spelkonsoler som PS4 och Xbox One.

Relaterad: Bästa VPN för Netflix

2. Hulu

Hulus grundläggande plan börjar på $ 7,99 per månad. Att välja denna plan ger dig obegränsad strömningstillgång på ditt val av enheter, med begränsade reklamfilmer. Om du inte vill ha reklam, betalar du extra och du kommer att bli av med dem för gott. Reklam med Hulu är färre än med kabel, plus priset är billigare, så det är egentligen inte en diskutabel fråga. Nu eftersom vi är ämnet med pengar kan du välja Hulu med Live TV för 39,99 dollar per månad och strömma 50+ live TV-kanaler utöver vad du får med den grundläggande planen. Du kan när som helst avbryta eller byta plan utan att behöva betala en frånkopplingsavgift. Hulu finns på Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Roku, Google Chromecast och mer.

Relaterad: Bästa VPN för Hulu

3. Sling TV

Sling TV: s Orange-plan börjar på $ 20 per månad, vilket ger dig 30 program att titta på, för minst $ 30 till $ 40 att spara. Du kan välja den blå planen för $ 25 per månad och få 45 kanaler om dina kanaler inte var tillgängliga på Orange-planen. Med Sling TV får du många val. Du kan också inkludera premiumpaket, som sport, barn och Hollywood, men mot en extra avgift. Det viktigaste av allt är att du kan titta på vad du vill på vilken enhet som helst från Sling TV.

Läsa: Hur man tittar på DirecTV utanför USA

4. Youtube TV

Google lanserade nyligen sin egen fristående streamingtjänst. Den nya streamingtjänsten är i grunden en fristående live-streaming-kanal som liknar Playstation Vue, Sling TV och DirecTV Now. Det betyder att du kan prenumerera på Youtube TV för att titta på live-tv på nätet utan att behöva en kabelabonnemang. Det finns inga långsiktiga kontrakt och du kan avbryta när du vill.

Förutom Amazon Fire TV, som fortfarande inte har en Youtube-app, är Google tillgänglig Youtube TV på alla större strömningsplattformar. Om du prenumererar på Youtube TV kommer du tillbaka cirka $ 35 per månad. Detta pris är ganska likt andra liveströmningstjänster.

5. PlayStation Vue

Låt inte namnet lura dig. PS Vue, eller PlayStation Vue, är en strömningstjänst som är tillgänglig på de flesta strömningstjänster och inte bara PS4 och PS3. kombinerar live-TV, on-demand-video och molnbaserad DVR för att strömma tv-program, filmer och olika sportevenemang. PS Vue-prenumerationskostnader varierar från $ 39.99 per månad till $ 74.99 per månad, beroende på paketet du väljer att prenumerera på.

6. Amazon Prime-video

Detta är ännu en streamingtjänst där du kan strömma innehåll av hög kvalitet. Amazon Prime är en källa till nya, aktuella och tidigare program som görs tillgängliga för dig på nästan alla enheter. Denna tjänst inkluderar tidigare och nuvarande HBO-innehåll. Om du inte är Amazon Prime-medlem är månadsavgiften för Amazon Prime $ 12,99. Att betala för ett årligt Amazon-medlemskap är mycket bättre. Du måste betala 119 $ i förkant, men det sparar cirka 37 $. Det som är bra med Amazon Prime Video är att du inte behöver ha en strömningsenhet för att titta på videor eller TV. Allt du behöver göra är att skapa ett Amazon-konto och ha en enhet som är ansluten till internet. Om du är intresserad av att följa det senaste nätverket, icke-premium-kabelshower och aktuella program är Amazon för dig. På samma sätt som Netflix erbjuder Amazon Prime Video för närvarande inte ett live-TV-streamingalternativ.

Relaterad: Bästa VPN för Amazon Prime Video

7. DirecTV nu

PÅ&T lanserade sin egen fristående streamingtjänst förra året. Till skillnad från DirecTV kräver nu DirecTV ingen kabelabonnemang. Den grundläggande planen har över 60 kanaler för $ 35 / månad. Just Right-planen har över 80 kanaler för $ 50 / månad. Go Big-planen har över 100 kanaler för $ 60 / månad, och Gotta Have It-planen har över 120 kanaler för $ 70 / månad. Det är dyrt, men om du har pengar att spara varför inte? Directv är tillgängligt på Roku, Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, iOS, Android, Chrome och Safari med upp till två samtidiga strömmar.

Läsa: Hur man tittar på DirecTV nu utanför USA

Vad sägs om levande sport utan kabel?

Sport är förmodligen en av de viktigaste faktorerna som många som prenumererar på kabel inte har klippt i sladden ännu. Du kan titta på MLB, NHL, NFL och NBA på streamingtjänster som DirecTV Now, FuboTV, Sling TV, Youtube TV utan kabelabonnemang. MLB.TV, NBA League Pass, NFL.TV och NHL Game Pass är alla dedikerade plattformar för sportströmning som du också kan använda för att få din veckasportfix. Vi bör dock notera här att blackout-begränsningar kan gälla. Blackouts hindrar många sportfans från att titta på sitt favoritlag online. Du kan dock använda en VPN- eller Smart DNS-proxy för att enkelt kringgå dessa blackout-begränsningar.

Internetkostnad

Online-streaming kräver höghastighetsinternet eller mobildata. Så om du redan betalar för Internet är dina chanser att spara pengar stora. Om du inte har Internet och funderar på att klippa av ackordet måste du få dina nummer raka. Den genomsnittliga interneträkningen är ungefär $ 50 / månad men kan variera från $ 10 till $ 120 beroende på hastigheten och företaget du hanterar. Med tanke på det, om du inte redan betalar för internet, kanske det inte är värt att byta från kabel.

TV utan kabel – Sladdklippning är den nya svarta

Det finns en stor möjlighet att människor kan titta på TV utan att betala kabel- eller satelliträkningar, och det är via streamingtjänster. Att flytta bort från kabeln och använda Internet – som du redan betalar för – för att strömma Netflix, Hulu eller Sling TV kommer att spara mycket pengar. Så varför slösa pengar på gott för ingenting TV när du kan spara pengar och faktiskt njuta av TV-tittartid. Avbryt ditt prenumeration och se inte tillbaka. Klipp ut ackordet och gå vidare.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map