Hur man tittar på UFC 247: Jones vs. Reyes Live Online

Med tio framgångsrika titelförsvar hittills, Jon Jones har varit en roll sedan han vann sin UFC Light Heavyweight Championship. Men på 8 februari 2020, hans strimma prövas när han vänder mot det oförskjutna Dominick Reyes vid Toyota Center i Houston, Texas. UFC 247 är ett av de “stora” korten med två titelstrider som du inte vill missa. Därför kan du göra så här ström UFC 247: Jones vs. Reyes bor var som helst.


Hur man tittar på UFC 247 Live online

UFC 247 Live Stream – Global täckning

Den amerikanska kampanjen för blandad kampsport (MMA) grundades redan i 1993. Nu, 2020, har UFC blivit en global sport populär i flera länder över hela världen.

Det kanske har börjat litet, men nu har nästan alla länder runt om i världen ett officiell programföretag för marknadsföringen. Vill du veta om din region har en? Kan inte hitta en streamingtjänst till titta på den nya UFC 247? Det är här du kan se Jones vs. Reyes live online:

Förenta staterna

USA-flaggikonenFör dig som har missat UFC-evenemang bör du veta det Räv har inte längre rätten att distribuera kampanjens innehåll.

På senare tid, ESPN tog rollen som officiell UFC-sändare i USA. Vi ser inte heller att det går någonstans inom en snar framtid.

Men innan vi grävar djupare i saken bör du också veta det Fight Pass kommer att försvinna under evenemangets schemalagda luftningsdatum. Du förstår att blackout-begränsningar uppstår när a större TV-leverantör sänder en viss händelse.

Du får vanligtvis ett meddelande när du försöker köpa ett UFC-evenemang i USA på Fight Pass där det står:

”På grund av sändningsbegränsningar är den här videon inte tillgänglig i ett UFC Fight Pass-abonnemang eller som en betal-per-vy i din region. Kontrollera din lokala TV-lista för att se information. Den här händelsen är för närvarande blockerad i din region. “

Men nu får du helt enkelt följande bild som kräver att du köper kampen igenom ESPN+.UFC 247 ESPN +

ESPN: s OTT kräver inte en kabelabonnemang att fungera, till skillnad från dess motsvarighet, “ESPN-appen. ” Allt du behöver göra är att prenumerera och köpa kampen för att titta på.

En ESPN-prenumeration är inte så dyr om du tänker på vad du får i gengäld. Det kostar 4,99 dollar per månad. Under alla PPV-evenemang kan du emellertid prenumerera på en ESPN + årsplan (med den nuvarande kampen ingår) för endast $ 84,98.UFC 247 och ESPN + prenumeration

För att vara ärlig är det mycket trevligt med tanke på att en enda PPV kostar runt $ 70+. Så det är med andra ord en behandling. Glöm inte att det finns en 7-dagars gratisversion för ESPN +: s nya kunder. Se till att dra nytta av det.

Dessutom låter ESPN + -applikationen dig strömma UFC-slagsmål på ett brett urval av strömningsenheter. Det inkluderar iOS, Android, Apple TV, Roku, Chromecast, PlayStation, PC, Mac, Xbox och FireStick

Storbritannien

UK Flag Icon 1Sky Sports brukade dominera sportindustrin i Storbritannien, särskilt när det gäller kampsporter. Men ett tag nu, BT Sport har tagit över sändningsrättigheterna för alla UFC stora evenemang i landet.

BT Sports används för att erbjuda numrerade UFC-slagsmål tillsammans med sitt prenumeration. Men sedan dess UFC 239, kanalen har fattat beslutet att göra varje UFC-kamp som en extern PPV.

Att beställa UFC 247 kommer att kosta en uppskattning av £ 20. Vi måste nämna att fansen var upprörd över det beslut BT Sport fattade, vilket ledde till att de hotade med dem bojkotta dess tjänster och tillgripa olagliga strömmar.

Tja, inte bara måste de betala extra på sitt abonnemang, utan de måste också hålla sig uppe hela natten, med tanke på den tid då evenemang sänds och slutar.

Å andra sidan är FIght Pass också utsatt för blackouter, precis som i USA. Så fans kan bara lita på BT Sports-sändningar för att se kampen mellan Jones och Reyes komma 8 februari 2020.

Det är värt det, enligt vår åsikt, att stanna uppe för en sådan händelse. Köp bara UFC 247-evenemanget på BT Sports Box Office och strömma det live på Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV och Chromecast.

Australien

Australiska flaggikonenI Landa ner under, UFC-fans kan strömma sina UFC-slagsmål med hjälp av Main Event, den ultimata plattformen för konserter, Boxning, WWE, AEW, Impact Wrestling, och naturligtvis Ultimate Fight Championship.

Som du kan se, Huvud händelse är en enda destination för alla PPV-relaterade händelser. Inte bara det, utan de priser du får är mycket billig, med tanke på hur stora händelserna är.

Om du går till deras officiella webbplats hittar du det Jones mot Reyes slåss direkt på hemsidan. Du kan köpa evenemanget för bara $ 54,95. När du väljer att köpa det måste du välja inköpsmetod.UFC 247 Main Event

Det inkluderar MyFoxtel App, onlineinköp, telefon och fjärrkontroll. Välj det alternativ som passar dig bäst, få evenemanget och strömma det live via Foxtel eller Optus på Chromecast, PlayStation, iOS, Android, Xbox, Mac, Smart TV-apparater eller Windows PC.

kanada

Kanadensiska flaggikonenI Kanada kan saker och ting bli lite förvirrande om du inte är van vid att titta på UFC-strider i regionen. Du förstår, du har två sätt som låter dig se en viss del av händelsen, beroende på sändningsrättigheter.

Först har du det TSN, en av Canadas stora sändare. Kanalen har bara rätt att visa preliminära rundor i UFC-evenemanget, vilket kan vara lite skrämmande eftersom de flesta av er stämmer in för att se huvudhändelsen.

Men för dem som inte har något annat val, preliminära rundor är mer än tillräckligt för att fylla din helg med den MMA-dos du letar efter.

TSN UFC-schema

Det är för TSN. Observera det nu UFC Fight Pass finns också i Kanada, och du kan titta på huvudevenemanget med dess plattform. Baserat på vad vi vet kommer det preliminära kortet att vara svart ut på streamingplattformen, men huvudkortet blir det inte.

Så om du har ett kabelabonnemang till en av Kanadas TV-leverantörer, Du kan anpassa dig till TSN5 och titta på de preliminära striderna innan du kommer att strömma huvudevenemanget på Fight Pass.

För att komma åt liveevenemang på Fight Pass, du måste prenumerera på tjänsten först. Det kommer att kosta dig $ 9,99 / månad och $ 95,99 / år.Fight Pass Canada

Slutligen, om du använder TSN, kan du se UFC 247 live Android, iOS, PC, Mac, Xbox One, Apple TV och Samsung Smart TV.

Å andra sidan kan huvudevenemanget på Fight Pass strömmas live Apple TV, Smart TV, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV, Mac, Windows, Android eller iOS.

Tyskland

Tyskland-FlagBland alla kanaler på vår lista idag är den här det enklaste och mest effektiva sättet att inte bara strömma UFC-evenemang, men dussintals andra sportevenemang.

Det kallas som Netflix of Sports, DAZN (Da-zon). Den här kanalen är en prenumerationsbaserad tjänst som täcker alla typer av sporter, inklusive UFC och Bellator (MMA-klokt).

Det är en av de mest populära plattformarna i världen, med över 8 miljoner prenumeranter till denna dag. Det finns inget behov av kabelabonnemang eller långsiktiga kontrakt, till skillnad från dess värdiga motståndare, Sky Deutch. 

Fortsätter med de goda nyheterna, är alla UFC-slagsmål kommande eller tidigare tillgängligt i ditt prenumeration. Du behöver inte betala ett extra öre för att få det.

DAZN kostar 11,99 EUR / månad och EUR 119,99 / år i Tyskland, vilket är ganska bra med tanke på hur mycket innehåll du kommer att få när du trycker på registreringsknappen. DAZN Tyskland Prenumeration

DAZN finns i nio länder. Men endast fem av dem är där DAZN har rätt att sända UFC-evenemang, Tyskland ingår. Dessutom får nya kunder dra nytta av sina 30 dagars gratis prövotid. Så om du är en första timer och du bestämmer dig för att registrera dig nu kommer du att titta UFC 247 helt gratis.

DAZN täcker alla större strömningsenheter. När du väl har fått ett prenumeration kan du se UFC 247 live Windows PC, macOS, Chromecast, Roku, Android TV, Fire Stick, Android, Apple TV, Xbox och PlayStation.

Mellanöstern

Mena-regionenOSN har varit den officiella programföretaget för UFC-evenemang sedan länge. Deras avtal med marknadsföringen tillåter användare i Mellanöstern att ställa in på liveevenemang, The Ultimate Fighter-serien, och dussintals andra programmeringar.

I regionen har nästan alla ett kabelabonnemang och direkt tillgång till OSN. Det betyder att vem som helst kan se det kommande UFC 247-evenemanget utan besvär.

Till skillnad från BT Sport i Storbritannien erbjuder OSN inte kampen som en PPV. Du behöver inte betala något extra ovanpå ditt prenumeration. Ställ bara in och se, det är det.

Så vitt vi vet, UFC Fight Pass är svart också i Mellanöstern. Men om du är en snörare är ett alternativ tillgängligt i regionen.

I själva verket en mycket pålitlig strömningstjänst nyligen lanserat i MENA-regionen och erbjuder live PPV-evenemang och ett brett urval av on-demand-innehåll direkt på dina enheter.

Det heter UFC Arabia, en prenumerationsbaserad tjänst som har blivit ett utmärkt sätt att hålla jämna steg med UFC-slagsmål. För att vara ärlig är tjänsten ganska billig, med tanke på att du har tillgång till varje live-evenemang. Det kostar bara $ 4,99 / månad eller 49,99 $ / år.Prenumeration på UFC Arabia

Vi fruktade att det skulle vara det svart ut på grund av att OSN har rättigheterna till UFC, men det blev inte så. Vi kontaktade deras kundsupport och de försäkrade oss om att tjänsten är det inte svart och vi kan komma åt allt, problemfri.

UFC Arabia svar

Nu är enhetsstödet inte så stort, men det är på väg. Du kan strömma UFC 247 på UFC Arabia använder sig av PC, Mac, Android, iOS, och Chromecast.

Kodi-användare över hela världen

De Kodi ansökan är ett streaming nav för nästan alla kanaler som kommer att tänka på. Du hittar dedikerade tillägg till officiella streamingtjänster och får åtkomst till dem med ett knapptryck.

När det gäller UFC-evenemang är ett av de enklaste sätten att få tag på dessa genom att ladda ner DAZN tillägg. Uppgiften är inte svår alls, du behöver bara göra det följ några steg så är du där. Så här går det:

 1. Aktivera Kodi-app.
 2. Navigera till Kodi-tillägg.Ange Kodi-tillägg
 3. Nästa, gå över till Mina tillägg följt av Installera från arkivet. Installera från lagringsavsnittet
 4. Välj Kodi Add-on Repository.Kodi Add-on Repository
 5. Klicka på Video-tillägg.UFC 246 Video-tillägg
 6. Välj den DAZN-tillägg och slog InstalleraUFC 246 Installera DAZN
 7. Besök Kodi igen Hemskärm. Kör DAZN-kanalen.UFC 246 - DAZN Lansering
 8. Logga in med ditt konto (om du har ett. Om inte, prenumerera på DAZN).
 9. Kolla på UFC 247 lever på din Kodi-app.

Trots att de är en av de rikaste plattformarna för online-streaming är Kodis tillägg fortfarande föremål för geo-begränsningar. Med andra ord är DAZN fortfarande bara tillgängligt i Tyskland, vilket innebär att du inte kommer att kunna se det utomlands.

Men med ett VPN kan du göra det flytta din plats online genom att ansluta till en Tysk server. På det sättet får du en tysk IP-adress och du kan göra det få tillgång till DAZN oavsett var du fysiskt bor.

Stream på Amazon Fire Stick

De Amazon Fire Stick är ett av de största sätten att strömma innehåll online. Det innehåller dussintals officiella applikationer du kan använda för att titta på ditt favorit-TV-innehåll.

En av dessa applikationer är ingen annan än ESPN, den stora amerikanska UFC-sändaren. Som ni kanske vet, a prenumeration på ESPN + krävs och sedan måste du köpa PPV-evenemanget.

Nåväl, en ESPN + -applikation är inte tillgänglig på Fire Stick, men den kan nås via ESPN-appen. Därför kommer vi att visa dig hur du gör installera ESPN och länka ditt ESPN + -konto på Fire Stick nedan:

 1. Slå på din TV och aktivera din Amazon Fire Stick.
 2. Öppna sökfältet och Skriv ESPN.Ojani Noa
 3. Klicka på nästa sida på ESPN-applikation.ESPN2
 4. Klicka sedan på Ladda ner knapp.ESPN3
 5. Vänta på installationsprocess att avsluta. Beroende på din internetanslutning tar det några minuter.espn4
 6. Gå tillbaka till din Fire Sticks hemskärm och kör ESPN-applikation.
 7. Nu är det dags att aktivera ESPN + på appen. På appens hemskärm och gå över till inställningar (Växelsymbolen uppe till höger).
 8. Navigera dig nu till Prenumerationer.ESPN-prenumerationer
 9. Välj sedan ESPN+.ESPN + prenumeration FireStick
 10. Efter det borde du logga in med ditt konto.Logga in på ESPN +
 11. Så snart du loggar in får du ett aktiveringskod.ESPN + -kod
 12. I din webbläsare, ange aktiveringskoden, och logga in med dina referenser.ESPN + kodläsare
 13. Nu har ditt abonnemang varit länkad till din Amazon Fire TV.
 14. Köp UFC 247 PPV från ESPN +: s webbplats och du är bra att gå.

Observera att applikationen bara kan installeras om du använder en Amerikanska Amazon-konto. Även om du redan har den eller lyckats få den kommer appen inte att fungera om du inte är med Förenta staterna (USA: s IP-adress).

Om så inte är fallet måste du använda ett VPN till förfalska din plats till USA och få en amerikansk IP-adress. Slutligen kommer du att kunna titta på ESPN + var som helst i världen.

Gratis UFC-strömning?

Tyvärr hittar du många webbplatser eller applikationer som erbjuda UFC-streaming gratis. Men innan du frestas, låt oss ge dig ett par tips om saken.

Ordet “Gratis” är frestande och allt, men det kommer verkligen inte som det säger. Först är gratis UFC-strömning olaglig, vilket kan sätta dig i skadas sätt även om du inte är den som tillhandahåller strömmen.

Sekunder, sådana webbplatser kan inte litas på. Du kanske underkastar er hackare och skadliga onlineenheter bara så att du kan spara på några få öre.

I själva verket vidtar UFC drastiska åtgärder mot piratkopiering online. Kampanjen är sniffa ut olaglig internetströmning av UFC-kamphändelser. Det är också att hålla ett öga på barer och restauranger som erbjuder UFC-evenemangskvällar utan att betala för programmeringen.

För ett tag sedan, UFC stämde en man från Staten Island för att ladda upp och distribuera UFC PPV-innehåll och försöka få intäkter från slagsmålen. Pay-Per-View är UFC: s ekonomiska livsmedel, vilket förklarar varför det är knäcker ner på internet pirater som stjäl sitt innehåll och distribuerar det gratis.

Var försiktig, du kan få en domstolsbeslut för att använda sådana webbplatser. Håll dig fast vid de officiella strömningstjänsterna; de erbjuder ju bättre kvalitet. Dessutom behöver du inte titta över axeln varje gång du kommer åt en direktsändning.

UFC 247 – Streamingkanaler

Vi har nämnt ovan de bästa officiella UFC-sändarna i flera länder. För de i regioner som vi inte har angett ännu, kolla listan nedan och se om det finns några officiell programföretag i ditt land ingår:

 • Huvud händelse (Australien)
 • UFC Fight Pass
 • Matcha TV (Ryssland)
 • UFC Arabia (MENA)
 • BT Sport (STORBRITANNIEN)
 • ESPN+ (USA)
 • DAZN (Tyskland)
 • Viaplay (Sverige, Danmark)
 • OSN (Mellanöstern)
 • TSN (Kanada) (endast Prelims)

UFC 247: Jon Jones mot Dominick Reyes

8 februari 2020, de nummer 1 rang på UFC: s officiella lista över pund-för-pund kommer head to head med Dominick Reyes i Houston, Texas.

Om Jones lyckades vinna detta, vet han att det finns potentiella megakampar som väntar på honom, inklusive de med Francis Ngannou och UFC medelviktmästare Israel Adesanya.

Men innan vi tittar in i framtiden måste Jones lämna handen Dominick Reyes den första förlusten av sin MMA-karriär på UFC 247. Nu är Reyes obesegrat, och han vill naturligtvis lägga till en seger till sin lista och ett bälte.

Nu återvänder han till Octagon efter att han förbluffat slog ut tidigare medelviktmästare Chris Weidman tillbaka i oktober. 

Å andra sidan har vi nattens andra huvudevenemang, Valentina Shevchenko (c) mot Katlyn Chookagian. Denna kamp är för UFC Women’s Flyweight Champion, vilket höjer intensiteten på evenemanget ännu mer.

Det kommer att bli en av årets största evenemang; det är inte ofta där vi får se två stora titelstrider samma natt, eller hur? Så medan vi väntar på evenemanget är här det fulla Jones mot Reyes kampkort:

Huvudkort

 • Jon Jones (c) mot Dominick Reyes
 • Valentina Shevchenko (c) mot Katlyn Chookagian
 • Juan Adams mot Justin Tafa
 • Mirsad Bektic mot Dan Ige
 • Derrick Lewis mot Ilir Latifi

prelims

 • Trevin Giles mot Antonio Arroyo
 • Alex Morono mot Kalinn Williams
 • Andrea Lee mot Lauren Murphy

Tidiga Prelims

 • Miles Johns mot Mario Bautista
 • Domingo Pilarte vs. Journey Nelson
 • Andre Ewell mot Jonathan Martinez

UFC 247 Live Anywhere – Final Words

Hitta en väg till strömma UFC-evenemang nuförtiden kan vara lika frustrerande som en diskvalificering i första omgången. Vi har dock utarbetat en omfattande guide som innehåller alla officiella UFC-strömningstjänster tillgängliga över hela världen.

Nu behöver du bara kontrollera vilken som finns i ditt land och stream UFC 247: Jones vs. Reyes live online. Om du har fler frågor om evenemanget eller vill dela några förutsägelser, släpp oss en rad eller två i kommentarer nedan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map